Light & Kegelapan

Nama alternatif: Cahaya dan kegelapan, LD

Bagi mereka yang telah menakluk «Keturunan» dunia dan nostalgia, menawarkan untuk bertemu dengan Cahaya permainan dan Kegelapan dalam talian - pelayar RPG, tidak banyak lebih rendah daripada nenek moyang itu. Permainan dalam talian Cahaya dan Kegelapan - ia adalah satu kerja yang menakjubkan daripada pereka grafik, animasi berkualiti, keamanan dikesan besar dan imej yang hebat. Dalam usaha untuk mendapatkan ke dalam cerita ini, mengambil langkah pertama - mendaftar. Sertai di dalam cahaya permainan dan Kegelapan biasanya berlalu tanpa perkara yang rumit - nama (sendiri, kemudian merumuskan untuk watak), alamat e-mel, kata laluan dan mengesahkannya atau tidak melanggan surat berita itu, perjanjian pengguna. Kesemua mereka? Adakah pendaftaran Cahaya dan Kegelapan - dalam poket anda. Sekarang ia masih menunggu surat dengan pengaktifan akaun, mengesahkannya dan memastikan bahawa Cahaya dan Kegelapan dalam pendaftaran dalam talian anda telah berjaya.

Langkah pertama, sebelum anda mula bermain permainan dalam talian Cahaya dan Kegelapan, adalah untuk memilih pelayan, yang akan diwujudkan dengan watak anda. Ia lazimnya dipanggil kedua-dua dunia - Thor dan Ares. Thor pada pelayan bertindak PvP standard. Di sini anda akan dapat menyedari diri mereka dalam pergaduhan dan pertempuran sebagai raksasa dan pemain lain. Agak menghairankan, bahawa kebenaran untuk menyerang anda tidak perlu, jadi bersedia untuk serangan kilat, dan menyediakan diri anda untuk mereka. Pameran yang baik sendiri - dan anda akan menghargai bukan sahaja sekutu, tetapi juga saingan (menambah mata kepada kemahiran tempur anda). Jika anda pergi bermain di dalam cahaya dan kegelapan pada Ares pelayan, anda akan dilindungi daripada sebarang bentuk kejutan - ada ruang hanya untuk dinyatakan memahami di duels dan pertempuran, tiada spontan musuh, walaupun anda juga kecacatan ini. Dengan baik dan nuansa lain - sebagai contoh, ia adalah mungkin untuk membuat kesimpulan perjanjian dengan sama lawan yang sama, untuk memusnahkan musuh neutral (raksasa).

Wajib pelayan, dan ia akan menjadi baik untuk mewujudkan bersifat. Dalam Cahaya dan Kegelapan boleh bermain untuk Pahlawan, Pencuri, Peniaga, Pemanah, Imam dan Mages. Memilih kelas, anda akan diarahkan ke lokasi yang sepadan, dan mula daripada "Chronicle" wira beliau. Lulus tahap yang baru, akan mendapat mata untuk meningkatkan ciri-ciri peribadi wira - ketangkasan dan stamina, kekuatan dan kecerdasan, nasib dan kemahiran. Menambah kepada rizab tunai mereka, pergi untuk senjata dan peralatan bandar, ada anda pekedai dan "perisai yang baik" tawaran, dan "kasut buruk" boleh memberi ganjaran.

Cahaya dan Kegelapan Permainan dalam talian hanya penuh dengan pencarian cerita, dan ada juga yang direka khusus untuk golongan tertentu watak, yang sangat popular dengan orang-orang yang menjalankan untuk bermain permainan dalam talian Cahaya dan Kegelapan. Masalah permainan TK meminta watak-watak bukan pemain-, dan cara mereka adalah kata-kata yang segera dan perpisahan kurniakan.

Cahaya dan Kegelapan permainan dalam talian, "meliputi" kawasan yang besar - Peta kawasan berlaku pada hari ke 15 m. batu. Terdapat sejumlah besar lokasi, tetapi langkah di antara mereka tidak mudah. Jika anda adalah seorang wira yang kaya, kemudian melalui portal khas menyampaikan anda dengan cepat dan selesa, tetapi jika dengan syiling sukar kemudian pergi dalam perjalanan yang panjang untuk kenderaan kepada atau berenang dengan wira lain yang dianjurkan puak, sebagai contoh.

Juga dalam Cahaya dan Kegelapan boleh bermain, mengambil kedudukan neutral - menuai, belajar kraf. Dan ia semua berlaku sangat realistik, jika tuaian yang - jadi dalam pusingan kerana, jika tinggal, jadi pada waktu malam (permainan mempunyai sehari semalam) dan banyak maklumat lain yang mewujudkan suasana yang indah, yang berwarna-warni dan menarik untuk pemain.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag