Kacak 90

Nama alternatif: Lihie 90

Tampan ke-90 dalam talian - permainan pelayar percuma yang dicipta oleh inspirasi siri "Brigada". Ini permainan dalam talian tampan ke-90 adalah simulator sosio-ekonomi, mengangkut pemain ke dalam dunia masa lalu baru-baru ini negara kita. Masa rasuah, kemusnahan dan keganasan. Satu terpaksa mencari kehidupan yang lebih baik pada mereka sendiri, bertindak bermakna untuk mencapai matlamat.

Kacak permainan dalam talian ke-90 di mana tindakan itu berlaku di sebuah bandar maya, yang dibahagikan kepada zon pengaruh kumpulan-kumpulan, setiap yang pakar dalam jenis tertentu aktiviti jenayah. Tugas anda dalam permainan ini adalah untuk terus hidup dan secara berperingkat meningkatkan kekuasaannya, untuk menjadi tuan bayang-bayang akibat daripada bandar dan sebanyak mungkin untuk tinggal di laman web ini. Anda boleh bermain permainan tampan ke-90 dalam talian dan menyertai salah satu kumpulan yang dilaksanakan di kawasan itu jenayah yang anda suka, atau pergi cara anda sendiri dan menganjurkan perniagaan dalam permainan anda, membuka rumah penerbitan, terlibat dalam perdagangan, penjualan senjata dan iaitu , Atau meletakkan bersama-sama satu kumpulan dan melakukan penipuan.

Keperluan sistem minimum: sambungan internet 64 kbit / s, dipasang Adobe Flash Player 10, RAM - 1 GB ruang cakera keras - 512 MB.

Untuk memulakan permainan memerlukan pendaftaran dalam permainan tampan ke-90.
Daftar tampan ke-90 dalam beberapa cara: Anda boleh masuk melalui salah satu rangkaian sosial yang telah berdaftar. Jika tidak, ia boleh dilakukan dengan menggunakan alamat e-mel anda. Atau mendaftar di laman web dengan menentukan nama (di bawahnya anda akan tahu pemain lain dalam permainan), E-mel dan kata laluan anda. Kacak ke atas pendaftaran ke-90 ini akan menjadi lengkap.

Sejak awal permainan anda masuk ke dalam zon neutral. Jika anda tidak ingin mengikuti jalan cerita dan tidak memilih peranan salah satu daripada kumpulan-kumpulan militan, untuk menyesuaikan diri dengan permainan dan menimba pengalaman, adalah wajar untuk mendapatkan maklumat daripada watak-watak komputer.
Jangan mengabaikan latihan dan tidak untuk meningkatkan tahap mereka, berdasarkan kemenangan mudah. Pada mulanya, semua yang sama perlu dilakukan sekurang-kurangnya satu tugas yang mudah, oleh itu semakin meningkat, ciri-ciri dan kemahiran mereka.
Diselesaikan watak dan bermain permainan dalam talian kacak 90 boleh dalam mana-mana lokasi, termasuk wilayah kumpulan-kumpulan lain, tetapi ia mesti berhati-hati, kerana watak boleh menyerang di mana-mana lokasi, walaupun semasa tugas. Selepas itu, pendapatan prestij dan wang, anda boleh membeli atau membina diri mereka sendiri rumah dan mula untuk menubuhkan perniagaan mereka sendiri. Ini adalah ciri yang paling menarik permainan: di sini pemain boleh memainkan tampan 90 lokasi dan berkembang dan menukar penampilan mereka. Anda boleh membina rumah-rumah, kedai, pejabat di kawasan khas yang ditetapkan. Mereka boleh digunakan atau dijual di lelong.

Sangat berminat dalam permainan ini, Hotel Baltic pergaduhan - dengan berbilang serentak tindakan yang dirancang. Iaitu, dalam pertempuran beberapa pemain boleh mengambil bahagian pada masa yang sama, peserta tidak membuat bergerak dalam urutan yang ketat, sementara ada peluang untuk mengubah perjalanan senjata pertempuran pilihan, atau gabungan tumbukan.
 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag