RapidKL Lime

Nama alternatif: RapidKL Lime

Jika anda pernah bertemu dengan permainan Aeria Permainan , anda mungkin terpaksa mendengar dan permainan ini. Permainan Lime Odyssey [_1_ ] akan membawa anda ke benua sehingga ini belum diterokai Orta. - Tugas anda adalah untuk meneroka seberapa banyak tanah-tanah baru benua. Perjalanan anda akan berjalan melalui gunung dilalui, padang pasir sunyi, dan pada beberapa peringkat LimeOdysseyonlineвам walaupun perlu menunjukkan keupayaan renang mereka.

Jika anda sudah biasa dengan sekurang-kurangnya salah satu daripada wakil-wakil Aeria Permainan dan digulung akaun dalam "puak", sekarang untuk mengetahui LM , anda hanya perlu memasukkan akaun peribadi anda, muat turun fail persediaan pelanggan permainan dan bermain-play-play. Jika anda seorang pemula, maka anda dialu-alukan untuk mendaftar. Dalam Lime Odyssey berdaftar [ _1_] adalah satu proses wajib.

1. Permainan ini kini dalam fasa ujian, tetapi permohonan untuk penyertaan dalam ujian boleh dikemukakan pada bila-bila.

2. Klik pada butang « Beta Daftar Up . Main Percuma », untuk menghantar permintaan.

3. Untuk membuat akaun baru klik pada pautan di « Perlu satu akaun ? Daftar sekarang! . "

4. Pada Lime [_8_ ] Odyssey memainkan juga boleh mendaftar masuk ke akaun anda dalam Facebook . Borang pendaftaran membolehkan jenis ini kebenaran.

5. Jika akaun dalam Facebook anda tidak, anda perlu mengisi pendaftaran membentuk mana bidang atas (« Anda Email ») menyatakan alamat peti mel elektronik anda.

6. Barisan seterusnya « Hari Lahir » merekodkan tarikh lahir.

7. Baru-baru ini bidang « Taipkan yang dua perkataan ». mendaftar sistem CAPTCHA disediakan.

8. Untuk melengkapkan pendaftaran anda, klik pada butang biru «Daftar dan Main! . "

9. Sebelum anda membuka bentuk penciptaan akaun, baris atas yang sudah didakwa nama samaran tertulis, jika anda mahu, anda boleh mengubahnya.

10. Dalam bidang « Kata Laluan » masukkan kata laluan anda, yang mana pada masa akan datang anda akan masuk ke dalam anda akaun. Kata laluan mestilah sekurang-kurangnya 8 aksara, antara yang mesti sekurang-kurangnya satu huruf dan satu digit.

11. Lengkapkan semua bidang klik pada « Jimat », fail pemasangan pelanggan permainan swing dan selamat datang Sekarang anda boleh bermain permainan dalam talian Lime Odyssey [_1_ ].

Permainan ini akan merayu kepada semua peminat Aeria Permainan . Strategi baik dilakukan menganggap kewujudan tiga kaum dimainkan utama.

1. Rakyat. Peneroka aksara.

2. Turga. Wira suka berperang dan berani.

3. Muris. Perlumbaan ini tahu sesuatu tentang sihir, dan tidak teragak-agak untuk menggunakannya.

Sebaliknya, setiap perlumbaan dibahagikan kepada subkelas yang berbeza, setiap yang mempunyai kemahiran khusus dan pengetahuan.

Permainan harian dikemaskini dengan pencarian baru dan misi. Jadi bosan dengan Lime Odyssey anda hanya tidak mempunyai. Apa yang menarik dalam Lime Odyssey percuma [_9_ ] boleh memainkan sesiapa. Lakukan lawatan kerja kampung jiran, berkenalan, belajar lebih kemahiran baru. Semua ini akan membantu anda meninggal menyeronokkan masa lapang anda. Jangan lepaskan peluang anda untuk memuat turun yang paling Lime Odyssey ! Main diri sendiri dan menjemput rakan-rakan anda - banyak ruang!

 

Bermain juga