Keturunan 2

Nama alternatif: L 2

Prequel juta kegemaran RPG «Keturunan» - permainan dalam talian Keturunan 2 cukup cepat juga memenangi memihak kepada permainan. Sudah tentu! Lebih banyak aksara, lebih banyak senjata dan perisai, raksasa dan bos, grafik dipertingkatkan dan permainan dikemaskini - dalam Keturunan 2 talian anda tidak perlu untuk menangkap diri saya berfikir bahawa "semua ini telah berlaku."

Untuk memberi diri anda untuk menyerap dunia ini baru dan belum diterokai ini memikat, anda perlu mendapatkan akaun anda. Kami ingin menarik perhatian anda bahawa ofsayte Keturunan 2 Pendaftaran dalam talian adalah tidak dilaksanakan. Ini dilakukan di sebelah pelayan, anda perlu meminta bantuan dalam "pendaftaran Keturunan 2" dan anda akan dipersembahkan dengan senarai pelayan (rasmi dan tidak benar-benar) yang menawarkan perkhidmatan "pendaftaran dalam permainan Keturunan 2."

Jadi, jika anda telah berjaya mendaftar dan boleh bermain permainan Keturunan 2 talian, sudah tiba masanya untuk mencipta watak anda. Kaum di permainan masih lima, tetapi kelas-kelas menjadi lebih - kini terdapat lapan. Tetapi pergi untuk. Bermain Keturunan 2 anda boleh dalam yang Orc sebagai Manusia (orang), orang kerdil, Elves gelap atau lebih ringan. Race orang, sudah tentu, yang paling berangka dan ia ditawarkan kelas-kelas - Battle Mages, Necromancers, ahli sihir, Pakar dan Ansar. Kurangnya secara berangka, tetapi bangsa yang paling berguna - gnome. Mereka adalah jenis jahil sumber, senjata atau artifak yang jarang berlaku, sudah tentu, untuk wang dan akan berkongsi dengan anda. Terdapat dua kelas - Gunsmiths dan Pencari sumber. Perlumbaan kuat - Orc, yang berjuang untuk kebanyakannya "berpengalaman" pemain Keturunan, mempunyai empat kelas: Destroyers, Berkuasa Tuhan dan menyeru perjuangan. Bangsa cahaya Elven - bangsa makhluk yang indah. Ini mewah, pantas dan menarik watak-watak, mereka agak cukup kuat untuk pergi kepada musuh, tetapi sifat aman mereka secara umumnya menentang keganasan. Dalam cahaya bunian permainan perlumbaan Keturunan 2 Online menawarkan kita pilihan tujuh kelas - Nyanyian Pedang, Knight daripada Altar Plain Runner Silver Hunter Nyanyian ejaan Sarjan Petunjuk dan penyeru. Dan akhirnya dibuang negeri bangsa Elves Gelap menyembah dewi yang besar dan tanpa belas kasihan Shilen adalah terdapat enam kelas - Shillien Knight, Pedang Penari, Dark Runner, melambung, jampi-jampi, dan Pegawai Petty Dark Summoner Shillien Oracle.

Wajib dalam pelbagai ini watak, ciri-ciri dan kemahiran mereka sebelum bermain permainan dalam talian Keturunan 2, jangan lupa untuk datang dengan nama hero, dia patut, dan untuk mewujudkan potret, yang hampir sama bangsanya. Dan, sudah tentu, lantai - tidak ada sekatan untuk wanita, peluang untuk semua watak-watak adalah sama, tanpa mengira jantina. Memandang ke hadapan, mendedahkan rahsia sedikit tentang penampilan watak anda - pada masa akan datang anda akan dapat membeli obat khas yang boleh menukar rupa wira (tetapi hanya rupa).

Tidak dinafikan, Keturunan 2 permainan dalam talian yang mana tiada kasihan untuk bahagian dengan realiti mereka. Dunia ini benar-benar menangkap - permainan, imej, kebolehan luar biasa, senjata, peralatan, inventori. Secara kebetulan, dengan mengambil kira tiga perenggan lepas - pendatang baru akan hanya mempunyai satu standard untuk senjata kelas dan barangan yang diperlukan untuk usaha (dan sendiri - perisai di atasnya). Pada masa akan datang, sebagai pam wira, anda akan dapat untuk mendapatkan dia peluru yang lebih serius. Kos mungkin menarik perhatian anda kepada fakta bahawa semua senjata, perisai dan barangan lain, seperti barang kemas fesyen ajaib mempunyai apa yang dipanggil Grady tahap had tobish di mana mereka boleh digunakan.

Di samping semua di atas, saya ingin membuat beberapa aksen, tanpa yang bermain Keturunan 2 tidak akan jadi menarik. Sebagai contoh, yang boleh didapati untuk memahami sistem karma, atau puak-puak peringkat pembangunan (sehingga 5 peringkat), atau ... oh, ia sukar untuk menjadi objektif kepada permainan, yang anda tidak betul-betul bernafas! Jadi saya selesai dengan karya dan mencadangkan anda untuk belajar tentang segala-galanya.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag