Linkrealms

Nama alternatif: Linkrealms
Pemaju permainan, sebuah syarikat kecil - Mythyn Interactive, memutuskan untuk menunjukkan dunia permainan MMORPG, dengan cara yang sangat khusus penyelesaiannya.

Linkrealms

Game, seperti mana-mana permainan, memerlukan aliran kerja yang baik keperluan sistem tertentu. Khususnya apabila anda ingin memuat turun permainan, perhatikan kehadiran komputer anda seperti parameter sistem:

Kekerapan pemproses - 2 GHz;

· kad video - 128 MB;

· sistem operasi - 1 GB;

· sambungan ke Internet;

· keyboard;

· tetikus. Anda boleh mengatakan bahawa pendaftaran Linkrealms di sini tidak jauh berbeza dengan permainan lain, tidak akan memberi anda banyak masalah, dan akan menghabiskan banyak tenaga anda. Lawati laman rasmi permainan Linkrealms;

2. Baca maklumat yang diberikan kepada anda, tentang peraturan permainan dan semua maklumat permainan yang lain;

4. Tentukan alamat e-mel anda;

8.

Main online game Linkrealms agak menghiburkan, tetapi tidak mudah.

Walau bagaimanapun, terdapat empat perlumbaan permainan dalam permainan:

 • Human;
 • Demon;
 • Canid;
 • Kitty.

  Anda diberi peluang untuk membuat penampilan dengan watak anda. Juga, anda membina dunia anda, rumah anda dan anda boleh menjinakkan haiwan, tetapi ia juga akan menyebabkan masalah, kerana mereka mempunyai kecerdasan mereka sendiri dan mereka perlu dilatih.

  C Linkrealms secara percuma untuk bermain Anda diberi peluang, tetapi hanya di sini beberapa butiran yang akan anda beli untuk wang sebenar.

  Game, tentu saja, dengan grafik usang, tetapi bagaimanapun versi mainan yang ideal untuk peminat kotak pasir yang terkenal Ultima Online.

  Kini anda boleh dan bermain, hanya kami menasihati anda untuk bersabar.

 

Bermain juga