Hidup Selepas Perang

Nama alternatif: Hidup Selepas Perang, Kehidupan selepas perang

Hidup Selepas Perang permainan - tindakan Strategi dengan unsur-unsur [ _1_] MMO dan RTS. Events terungkap di masa depan yang gelap di mana manusia selepas perang nuklear terpaksa berpecah kepada puak yang berbeza. Anda perlu berjuang untuk tanah kelahirannya sebagai sebahagian daripada mereka yang tidak menghiraukannya. Bagaimana perkara yang telah benar-benar berlaku? Seseorang bermutasi dan masih kekal di planet itu. Lain terbang ke angkasa dan mendapati perlindungan di sana. Kembali selepas 200 tahun, orang telah pergi dari kapal angkasa "Esok" dan kagum dengan metamorfosis yang berlaku semasa mereka. Wakil bangsa baru Nak - adalah diubahsuai secara genetik orang. Dan mungkin orang dengan penampilan yang sama dan dapat mencari satu bahasa yang sama dengan mereka, tetapi ada satu umat campur tangan ketiga - Shamak. Ini penciptaan yang tidak bertanggungjawab berkeliaran di mana-mana dan berusaha untuk menghambakan penduduk lain planet malang. Terdapat tentangan, dalam perjalanan semua cara yang ada. Berlaku berlatar belakangkan runtuhan. Ya, bumi tidak akan sama dengan bekas diri beliau, namun nasibnya adalah di tangan anda!

Sertai dalam permainan L . A . W . mengambil pemain ke masa depan dan bagaimana anda memberi kesan ia akan bergantung kepada usaha-usaha yang dikenakan. Pastikan keperluan sistem tidak akan gagal. PC anda mesti memenuhi parameter berikut:

  • OS Windows XP / Vista / 7
  • Processor Teras 2 Duo , 2. 5 Ghz
  • Video Teras 2 Duo , 2. 5 Ghz
  • HDD 4 GB
  • 1 GB RAM

L . A . W . Pendaftaran adalah kebenaran memang, di mana anda akan masuk:

    1. Login
    2. Kata Laluan

Seterusnya, ikuti wizard untuk memasang permainan, anda mesti memuat turun dan memasang pelanggan.

Permainan L . A . W . Online - keinginan untuk terus hidup di dunia selepas bencana itu. Tetapi tugas anda bukan sahaja untuk melindungi diri mereka sendiri, tetapi juga untuk mencapai kejayaan. Tawaran pertempuran tidak berkesudahan bagi sumber, serbuan epik, dan menarik pada masa yang sama misi berbahaya, dan juga tugas-tugas kumpulan kerumitan yang berbeza. Ambil perintah tentera, membina teknik membantu puak untuk memenangi kuasa di dunia yang baru. Belajar menggabungkan kemahiran mempertahankan diri mereka, supaya mereka mewakili satu campuran bahaya sebenar. Pilih cara yang anda mahu pergi. L . A . W . anda boleh bermain sebagai pahlawan, hantu atau psionics. Membangunkan watak anda ke medan perang beliau kebal!

Mari kita lihat kelas, wakil-wakil yang terdapat dalam setiap pecahan. Jadi pahlawan - pertahanan sekutunya, bersedia untuk berdiri sehingga kejatuhan darah terakhir. Perisai berat menghargai ia di saat-saat kritikal, dan penguasaan senapang automatik dan pedang dua tangan membuat musuh gementar. Hantu kejam, berahsia, dengan bakat yang unik. Dalam pertempuran, mereka takut konflik terbuka, tetapi terima kasih kepada senjata utama - helah dan gerakan licik - musuh boleh mengenakan kemudaratan yang besar. Psionics - jarang, tetapi nilai yang besar untuk komposisi angkatan tentera. Ini obdarovannye pilihan, mampu mempengaruhi kuasa pemikiran. Senjata mereka penuh dengan kutuk yang berkesan, selain medan perang mereka boleh memusnahkan musuh-musuh api sengit, fros atau kejutan elektrik disebabkan oleh niat.

Main L . A . W . Anda tidak hanya berjuang dengan kecerdasan buatan atau memusnahkan sasaran berkepala. Di sini anda boleh bersaing dengan pemain lain. Menunjukkan taktik anda, kerana plot L . A . W . o nline mempunyai untuk berbuat demikian.

Duduk dengan cepat di dalam tangki atau helikopter anda dan mula untuk bermain permainan ini L . A . W . Menguruskan kedua-dua tentera darat dan udara. Untuk apa sahaja yang anda datang dari, sentiasa ada peluang untuk menunjukkan bakat mereka sepenuhnya!

L . A . W . permainan menawarkan untuk menyertai kesatuan dan berjuang seiring dengan orang-orang seperti yang berfikiran. Percayalah bahawa perasaan di belakang sokongan beliau, anda boleh membuktikan yang benar-benar adalah tuan Bumi. Bersedialah untuk ujian sukar, sila bersabar dan bergerak ke hadapan untuk masa depan yang lebih cerah! Mari nasib memintas sebelah anda!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag