Liga Malaikat 2

Nama alternatif: Liga Malaikat 2

Game League of Angels 2: kecantikan tiga dimensi.

 • Lebih daripada 50 aksara, di mana antara watak-watak baru anda pasti dapat bertemu rakan lama.
 • Untuk membangunkan strategi dan melaksanakan taktik menjadi lebih menarik dengan ciri-ciri baru.
 • Bahkan lebih banyak penjara bawah tanah dihuni oleh naga, makhluk jahat, raksasa dan raksasa lain.
 • melancarkan penyertaan dalam pertempuran, pam mereka dan keupayaan untuk mengatur liga mereka sendiri.

  Vas menunggu perlanggaran dengan kejahatan, tetapi pengalaman, sihir, senjata dan kemarahan untuk membantu mengalahkan semua musuh dan berjuang dengan bos utama. Dia menjadi lebih teruk lagi, dan ia hanya boleh menang bersama.

  Back to the war.

  Bahkan di antara para malaikat damai tidak kekal selama-lamanya. Angels Lovely: Athena, Moira dan Fortuna mengasaskan kerajaan mereka sendiri - kesatuan yang dimulakan, Citadel dan Kerajaan tuhan abadi. Dalam pada itu, adalah perlu untuk mengambil kepingan artifak purba, tetapi untuk ini kita memerlukan liga baru malaikat.

  Langkah penting yang pertama adalah untuk menyemak Liga Angels 2. Untuk melakukan ini, ikut arahan, yang menjejaskan pengalaman secara benefisial. Secara beransur-ansur, anda akan menjadi begitu kuat bahawa mereka boleh menghadapi lawan yang sangat berbahaya.

  Hotya semua penduduk malaikat di dunia ini tergolong dalam puak yang berbeza, ia tidak menghalang mereka untuk bergabung dalam liga untuk hasil terbaik. Bersama-sama, anda dapat meneroka gua terpencil yang dihuni oleh makhluk-makhluk yang dahsyat, memusnahkan mereka, dan menerima anugerah yang layak. Selepas tahap kelima belas akan tersedia untuk penjara yang lebih berprestij dengan artifak dan harta karun yang berharga.

  Battle dan peralatan.

  Vy akan memainkan League of Angels 2, mempunyai peluang untuk melawat PVP Arena untuk shlestnutsya lawan dalam pertarungan. Sekiranya anda menginginkan keseronokan dan cermin, memulakan pertunjukan besar-besaran di antara kumpulan-kumpulan, dan mencapai tahap ke-20, anda berhak membuat persatuan mereka sendiri, dan mengatur kekejaman besar-besaran di penjara bawah tanah.

  Dlya laluan berjaya misi memerlukan peralatan yang baik, yang dibahagikan kepada jenis 4:

  • Epichnoe
  • Legendarnoe
  • Neobychnoe
  • Redkoe

  Uluchshat ia boleh secara semula jadi atau mempercepatkan proses dengan menggunakan bantuan mata wang permainan.

  Tahap

  Peta wira dalam League of Angels 2 iPlayer juga akan membantu perhiasan, aksesori dan pakaian, yang dipasang pada sayap, dan jenama baru. Sebelum membezakan wira dalam guaman lain, pelajari semua pilihannya. Sila juga perhatikan bahawa pesanan dibahagikan kepada lelaki dan perempuan.

  Popadaya dalam dunia yang penuh dengan sihir, anda boleh mengharapkan apa-apa kejutan, jadi adakah ia tertanya-tanya apa yang berlaku? Sebagai salah satu daripada malaikat, ia akan menjadi lebih mudah diakses, dan penting untuk belajar bagaimana menggunakan karunia jatuh. Malaikat anda cukup kuat dan mampu, tetapi dalam kesatuan ia menjadi lebih kuat. Adakah anda ingin meninggalkan syarikat itu, anda boleh melakukannya.

 •  

  Bermain juga