League of Angels 2

Nama alternatif:

Permainan League of Angels 2: kecantikan tiga dimensi.

Esli anda seorang yang mengagumi bahagian pertama cerita-cerita fantasi, permainan League of Angels 2 akan menggembirakan anda dengan peningkatan baru:

  grafik
 • Trehmernaya, dinamik yang luar biasa dan kesan khas yang menarik.
 • Lebih 50 aksara, di mana antara watak-watak baru anda pasti untuk bertemu rakan-rakan lama.
 • Membangunkan strategi dan melaksanakan taktik menjadi lebih menarik dengan ciri-ciri baru.
 • Yang lebih kurungan bawah tanah dihuni oleh naga, makhluk jahat, gergasi dan raksasa yang lain.
 • malaikat penyertaan dalam pertempuran, mengepam mereka dan keupayaan untuk menganjurkan liga mereka sendiri.

Kak melihat pelayar produk MMO dengan langkah demi langkah tindakan bersedia untuk menghadapi cabaran baru yang menunggu untuk pemain berpengalaman yang tergesa-gesa untuk bermain permainan dalam League of Angels 2, cuba untuk melindungi apa yang tinggal dari kebesaran dunia lama.

Vas menunggu perlanggaran dengan kejahatan, tetapi pengalaman, sihir, senjata dan kemarahan untuk membantu mengalahkan semua musuh-musuh dan berjuang dengan bos utama. Beliau menjadi lebih teruk lagi, lebih dan lebih, dan ia hanya boleh menang bersama-sama.

Kembali ke perang.

Malah di kalangan malaikat-malaikat keamanan tidak kekal selama-lamanya. Sekali lagi kembali perbezaan pendapat lama, memberontak lamanya jahat syaitan dikejutkan neraka. Lovely Angels: Athena, Moira dan Fortuna telah menubuhkan kerajaan bebas mereka sendiri - kesatuan dimulakan, Citadel dan Kerajaan tuhan abadi.

Tiada siapa yang tahu bila akan ada keamanan, tetapi masih berharap untuk hidup sehingga ke tahap itu. Dalam pada itu, ia adalah perlu untuk mengambil pecahan artifak purba, tetapi untuk ini kita perlu satu liga baru malaikat.

Langkah penting pertama adalah untuk menyemak League of Angels 2. Seterusnya menjadi pilihan baik dari malaikat-Nya dengan ciri-ciri yang unik. Anda akan dapat untuk beransur-ansur membangunkan mereka dan memperbaiki, membawa ciri-ciri baru, mengasah yang sedia ada. Untuk melakukan ini, ikut arahan, yang secara benefisial menjejaskan pengalaman. Secara beransur-ansur, anda akan menjadi begitu kuat bahawa mereka boleh berurusan dengan lawan benar-benar berbahaya.

Hotya semua penduduk malaikat di dunia ini adalah milik kumpulan yang berbeza, ia tidak menghalang mereka untuk menyertai dalam liga untuk hasil yang terbaik. Bersama-sama, anda boleh menerokai gua jauh didiami oleh makhluk yang amat berat, memusnahkan mereka, dan menerima anugerah yang berhak. Selepas peringkat kelima belas akan disediakan kepada penjara lebih berprestij dengan artifak amat berharga dan harta.

Battle dan peralatan.

Vy'll bermain League of Angels 2, yang mempunyai peluang untuk melawat Arena PVP untuk shlestnutsya lawan dalam perang tanding. Jika anda inginkan keseronokan dan cermin mata, memulakan pertarungan besar-besaran antara kumpulan, dan untuk mencapai tahap ke-20, anda layak untuk mewujudkan persatuan mereka sendiri, dan menganjurkan kekejaman massa dalam penjara-penjara.

Dlya laluan kejayaan misi memerlukan peralatan yang baik, yang dibahagikan ke dalam jenis ke-4:

 • Epichnoe
 • Legendarnoe
 • Neobychnoe
 • Redkoe

Uluchshat ia boleh secara semula jadi atau mempercepatkan proses dengan melakukan bantuan mata wang permainan.

tahap

Povysit wira dalam Liga Angels 2 iPlayer juga akan membantu barang kemas, aksesori dan pakaian, yang melekat pada sayap, dan baru. Sebelum membezakan wira dalam saman lain, belajar semua pilihannya. Sila juga ambil perhatian bahawa pesanan dibahagikan kepada lelaki dan perempuan.

Popadaya dalam dunia yang penuh dengan sihir, anda boleh mengharapkan apa-apa kejutan, begitu juga apa-apa tertanya-tanya apa yang sedang berlaku? Sebagai salah satu daripada malaikat, ia akan menjadi lebih mudah, dan ia adalah penting untuk belajar bagaimana untuk menggunakan hadiah jatuh ke bawah. malaikat anda cukup kuat dan mampu, tetapi dalam kesatuan ia menjadi lebih kuat. Adakah anda ingin untuk meninggalkan syarikat itu, anda sentiasa boleh melakukannya.

 

Bermain juga