League of Legends

Nama alternatif: League of Legends, LOL

League of Legends dalam talian - percuma pelbagai-permainan peranan-bermain dengan unsur-unsur strategi. Pemaju projek - California syarikat Riot Games, dan berfungsi sebagai penerbit THQ. Sebahagian besarnya permainan League of Legends mengingatkan projek terkenal DotA All Stars. Acara menarik permainan terungkap di empat kad. Bagaimana sebenarnya akan berjuang bergantung kepada apa peta adalah di masa ini. Sebagai contoh, pada kedua-dua kad pertama dalam pertempuran boleh menjadi tiga pemain dengan tiga atau lima terhadap lima. Pada peta ketiga adalah perjuangan antara pasukan untuk titik kawalan, dan yang keempat - laluan yang sempit di mana yang menjadi musuh lima pemain dengan amaun yang sama. Grafik semua lokasi betul-betul hebat. Gameplay dibentangkan dan terperinci, yang tidak boleh tetapi bergembira banyak pengguna. Dalam cerita permainan perlu untuk memastikan bahawa kemudahan musnah lawan, tetapi jangan lupa untuk mengawal menara perlindungan mereka sendiri. Jika dalam kehidupan seharian anda tidak mempunyai cukup keseronokan skraste lapang penginapan anda di realiti maya. Permainan LoL adalah paling sesuai bagi meningkatkan adrenalin dalam darah!

Menjadi pengguna bantuan sah Liga dari Legends pendaftaran. Dalam bentuk ini, anda perlu membuat maklumat yang berikut: nama pengguna, kata laluan (diulangi di baris berikutnya), alamat e-mel, tarikh lahir. Anda juga perlu meletakkan tanda semak, dengan itu menyatakan penerimaan peraturan. Langgan berita yang disediakan secara lalai. Akhir sekali, anda perlu menulis semula kod dari imej dan klik «Play For Free». Sebelum anda membuat akaun, pastikan konfigurasi komputer yang tidak akan gagal. Untuk permainan memerlukan keperluan sistem minimum berikut:

- OS Windows XP Service Pack 2/Windows Vista Service Pack 1/Windows 7;

- Pentium 4, 2GHz;

- Ruang percuma yang 750Mb cakera keras;

- Serasi dengan peranti bunyi DirectX 16 bit;

- Memori Video 128 MB;

- RAM 1 GB;

- Sambungan internet sekurang-kurangnya 128KB \ s.

Jadi bermain Liga dari Legends akan menjadi wira, yang di sini dipanggil juara. Setiap daripada mereka mempunyai ciri-ciri sendiri. Sememangnya wira boleh kekuatan dan kelemahan. Jadi seseorang bermegah kebolehan ajaib yang tinggi, seseorang mempunyai kerosakan yang tinggi, manakala yang lain adalah begitu kuat yang kelihatan seperti perisai manusia. Tetapi sesiapa yang anda berlari, berkembang. Semasa permainan anda diberikan mata. Mereka dibelanjakan untuk mengepam atau paras bumi, atau untuk membeli watak-watak baru dan Runes yang meningkatkan prestasi. Selain itu, setiap kejayaan membawa keuntungan dalam bentuk mata wang permainan. Dengan cara itu, anda boleh melabur sebenar, jika tiba-tiba ada seperti keinginan. Ia tentunya memberikan beberapa kelebihan, tetapi anda boleh melakukan dengan baik Liga dari Legends bermain secara percuma.

Pada permulaan anda mendapat watak-watak beberapa, dan akhirnya jumlah mereka hanya akan meningkat. Semua dalam permainan 30 tahap. Dan yang lebih tinggi anda beralih ke Kiri, lebih besar peluang. Permainan League of Legends menggesa pembangunan kemahiran wira. Terdapat pokok bakat yang umum kepada semua watak-watak. Masteries, iaitu pokok bakat mempunyai tiga cabang: Serangan, Pertahanan dan Bantuan. Memilih jalan yang tertentu pembangunan, anda dengan ini menentukan nasib wira. Selain daripada kemahiran asas, anda boleh memilih dua tambahan. Sebagai contoh, cepat berjalan, dan sebagainya rawatan zaklinalnoe

Ini permainan yang menarik mendapat memegang perhatian anda dari minit pertama. Pelbagai permainan tidak membenarkan ketinggalan satu minit! Fight menyeronokkan dengan raksasa yang jahat, mencabar pemain lain dan menjadi setiap hari semakin yakin dengan kebolehan mereka! Mari memenuhi semua jangkaan anda!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag