Loong talian

Nama alternatif: Loong talian

Loong Online (permainan Loong Online) - yang berbilang talian peranan-permainan bermain bebas, di mana peristiwa yang berlaku di China kuno, kuasa yang besar dan megah. Pada masa ini permainan ini adalah dalam proses penyetempatan dan penyesuaian kepada penonton Eropah dan Amerika. Sudah tentu tidak rahsia bahawa permainan di mana mata pelajaran mendedahkan mitos timur, semakin mendapat kedudukan dan setiap tahun mereka menjadi lebih dan banyak lagi. Tetapi amat gembira bahawa permainan dalam talian Loong - bukan sahaja satu projek komersil untuk menunjukkan, tetapi makhluk yang sebenar, yang merupakan hasil kerja keras orang ramai dan telah memenangi kepercayaan dan kredibiliti dengan banyak pemain di seluruh dunia.

Sertai dalam permainan Loong talian difahami untuk semua orang dan tidak mengambil banyak masa anda. Semua yang anda perlu lakukan - untuk memasukkan nama akaun anda, kata laluan untuk mengakses permainan dan alamat e-mel. Selepas itu, dalam peti mel anda, anda akan menerima pemberitahuan bahawa pendaftaran Loong selesai, dan selepas memuat turun pelanggan permainan, anda dengan serta-merta boleh mula bermain.

Sekarang sedikit tentang keperluan sistem: Processor - 1.5 GHz RAM - 2 GB kad grafik dengan ingatan 3D-pemecut 256 MB, 5 GB ruang bebas pada cakera keras dan sistem operasi Windows XP / 7. Dan sudah tentu tidak lupa bahawa komputer anda mesti disambungkan ke Internet.

Secara kebetulan sangat sedikit permainan mempunyai bajet yang cukup besar, tetapi Loong permainan dalam talian yang boleh dibanggakan pelaburan kukuh dalam pembangunannya. Dan jika kita bercakap secara khusus, penciptaan permainan ini telah menghabiskan kira-kira sepuluh juta dolar Amerika. Dan apabila lebih biasa dengan permainan, tidak syak lagi, apa wang yang telah dibelanjakan, tidak timbul. Grafik yang hebat, baik dan sangat lancar animasi, kajian terperinci alam sekitar dan skrip devilishly baik dan plot, serta penyetempatan permainan pada sejumlah besar bahasa yang berbeza.

Editor watak-watak dimainkan, yang menyediakan permainan Loong dalam talian yang dibuat ke atas hati nurani, atas budi bicara kami, terdapat enam warna rambut, lima jenis potongan rambut, lima jenis spesies dan bentuk muka dan beberapa varian daripada set awal pakaian. Sudah tentu, keunikan watak permainan anda tanpa sebarang keraguan akan memberi pelbagai tatu, parut dan anting-anting, dan semua yang anda juga akan dapat menyesuaikan.

Sistem Kelas dalam permainan sebenarnya hilang, digantikan oleh satu bahagian pengkhususan pemilikan senjata api: totem, kecapi, buku jari tembaga, tombak kerajaan yang, tunduk, pedang atau pedang. Pertama, anda boleh menukar senjata sentiasa, tetapi dengan peningkatan dalam keupayaan anda untuk menukar perosnazha senjata akan menjadi kurang, kerana anda akan perlu serius memikirkan apa yang cawangan untuk membangunkan senjata. Main permainan Loong talian menyenangkan dan menarik dengan sokongan dari semua rakan-rakan anda. Pengepungan, pertempuran puak dan pergaduhan dalam arena - dengan rakan-rakan untuk turut serta dalam semua peristiwa-peristiwa ini akan banyak kali lebih menarik.

Pada peringkat awal permainan, menjadi di kawasan itu untuk pemula, anda akan bertemu dengan NPC, neblshoy lulus kursus dan mendapatkan pekerjaan pertama mereka sebenar. Tidak terkecuali pemaju dan sudah kegemaran dengan semua game auto sistem navigasi yang paling. Sekarang jika anda mahu ke satu ketika di atas tanah, anda perlu berlegar penunjuk tetikus ke tempat yang pada peta dan klik pada butang khas, hasil daripada tindakan tersebut hanya mudah watak anda akan berjalan di sana sendiri. Main permainan terima kasih sistem sama Loong akan sangat gembira.

Anda akan sila semua pencinta sistem yang sangat haiwan, keupayaan untuk memperoleh bahawa anda benar-benar muncul selepas tugas ketiga. Haiwan kesayangan anda - bukan hanya mainan, tetapi pembantu pertempuran sebenar.

Evolve dalam permainan tidak adalah pengalaman sukar diperoleh dengan mudah, kerana kerja sentiasa cukup untuk membuat watak anda telah dibangunkan secara berterusan dan menerokai teknik dan kemahiran baru.

Jadi, sebagai rumusan di bawah semua di atas, ia harus diperhatikan bahawa dalam Loong bermain dalam talian akan menyukai semua orang-orang yang lebih suka untuk memilih antara permainan yang menarik dan produk yang berkualiti tinggi pada masa yang sama.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag