Tuhan Zaman

Nama alternatif: Tuhan Zaman

Apa yang anda bersekutu pemaju Aeria Games? Bagi kebanyakan pemain, ia adalah jaminan kebolehpercayaan dan kualiti permainan, yang pasti akan merayu untuk membuat untuk menghabiskan banyak masa dengan dia. Jadi, permainan Tuhan Zaman tidak terkecuali. Intipati permainan tidak banyak berbeza daripada semua strategi lain, tetapi pelaksanaan dan pelaksanaan ia begitu menarik yang hanya tidak boleh berhenti di perhatian. Permainan Kualiti dan cerita yang menarik, operasi yang mudah dan grafik bagus, bukan ini rahsia projek yang berjaya dalam talian?

Tuhan Zaman talian akan membantu anda untuk melawat tanah purba, penduduk memerlukan pemerintah yang bijak dan bijaksana. Mungkin ia adalah anda dan menjadi pemerintah ini? Sejak awal permainan, anda akan tergolong dalam kawasan kecil di mana anda boleh membina penempatan, rumah, istana, pembinaan kerja. Matlamat utama anda adalah untuk meningkatkan kerajaan kecil mereka kepada kadar yang benar-benar diraja. Bangunan mengecewakan dan meningkatkan bilangan penduduk. Belajar teknik-teknik pertempuran baru untuk kemudian menjadikan mereka satu kuasa tentera kebal. Kerana kuat watak anda dan tentera anda, tanah lebih banyak anda boleh menangkap dan yang lebih besar kawasan itu akan berada di bawah kawalan anda.

Ini adalah permainan dalam talian yang biasa, jadi yang anda boleh bayangkan diri anda di dalam Tuhan pendaftaran Zaman akan anda perlukan untuk permulaan yang berjaya daripada permainan. Walaupun di laman permainan dan tiada perkataan Rusia, mana-mana pemain Rusia berbahasa akan dapat memahami apa yang perlu dilakukan, bagaimana untuk mendaftar dan mengisi borang tersebut dan akan berhadapan dengan terma-terma dan syarat-syarat asas.

Untuk memulakan pendaftaran, tekan butang «Main Percuma», yang terletak di bahagian bawah halaman rumah permainan.

Sebelum anda pada skrin akan membuka satu bentuk piawaian yang khusus untuk pendaftaran, selepas itu anda boleh mengisi untuk mula bermain Tuhan Zaman. Baca dengan teliti nama-nama bidang dan sistem bayangan dan seli mengisi dalam semua bidang. Anda perlu menulis nama pengguna dan kata laluan yang unik, dan anda perlu menyatakan alamat peti mel elektronik.

Jika anda digunakan untuk mendaftar akaun dengan bantuan rangkaian sosial dan anda mempunyai halaman di Facebook, anda akan dapat untuk menggunakan data kebenaran mereka dalam permainan ini. Dan jika anda telah berdaftar sebelum sekurang-kurangnya salah satu daripada Aeria projek, tetapi kini anda boleh menggunakan data yang dirakam sebelum ini, lulus pendaftaran.

Sebelum anda mula bermain permainan Tuhan Zaman anda perlu memilih tanah di mana wilayah dan akan membangunkan kerajaanmu. Ia boleh menjadi:

Bohemia.

Lombardy.

Saxony.

Moravia.

Bavaria.

Turinzhiya.

Swabia.

Setiap kawasan mempunyai ciri-ciri iklim tertentu dan topografi - memilih apa yang paling akan suka.

Bersatu puak-puak dan tanah jajahan dengan pihak lain untuk mengalahkan musuh. Hantar tentera mereka untuk menakluk wilayah liar. Jadi kawasan jajahan anda boleh meningkatkan dengan ketara. Dan terbaik dari semua, bahawa Tuhan Zaman main percuma boleh sesiapa pun!

 

Bermain juga