Tuhan Ultima

Nama alternatif: Tuhan Of Ultima

LORD OF ULTIMA talian - satu projek baru dalam talian daripada pemaju yang terkenal di dunia permainan komputer - Electronic Arts, syarikat itu sebahagian besarnya adalah sebanyak asal-usul semua industri permainan komputer. Dan alam semesta untuk mengeluarkan sendiri permainan pelayar "elektronik" telah dipilih oleh yang biasa dan terkenal - permainan pertama siri Ultima yang muncul lebih daripada dua puluh tahun yang lalu. Apa yang berlaku dari gabungan ini? Baru, canggih, berjaya menggabungkan ekonomi dan ketenteraan strategi permainan dengan grafik bagus dan permainan yang menyeronokkan.

Sertai dalam permainan LORD OF ULTIMA - sesuatu yang anda memulakan perjalanan panjang mereka untuk membangunkan penempatan mereka sendiri. Permainan ini adalah benar-benar berasaskan pelayar dan tidak memerlukan memuat turun dan memasang pelanggan, anda hanya perlu untuk mula bermain permainan LORD OF ULTIMA talian - sambungan Internet dan pelayar. Daftar LORD OF ULTIMA tidak mengambil banyak masa - hanya masukkan alamat e-mel yang anda akan mendapat e-mel pengesahan pendaftaran dan permainan dalam talian yang LORD OF ULTIMA menggunakan untuk log masuk dan kata laluan, pilih nama anda dalam dunia permainan dan Masukkan negara anda. Seperti yang anda lihat, permainan LORD OF cek ULTIMA dibuat sebagai mudah dan pantas, agar tidak melambatkan mahu bermain LORD OF ULTIMA tindakan yang tidak perlu.

Salah satu daripada ciri-ciri yang mempunyai permainan LORD OF ULTIMA talian adalah keupayaan untuk memilih salah satu daripada dua laluan pembangunan - keamanan, ekonomi dan ketenteraan. Jika anda mahu menumpukan perhatian sepenuhnya di jalan yang aman pembangunan, hubungan perdagangan, membina dan menaik taraf pelbagai bangunan dan dengan itu mengekalkan bandar-bandar mereka untuk berkembang maju, anda hanya perlu untuk tidak membina di istana bandar. Dalam kes ini, walaupun mempunyai angkatan tentera yang besar jiran dikonfigurasikan bermusuhan hanya boleh menganjurkan ekspedisi pemangsa di bandar anda bahawa walaupun sekiranya berlaku kegagalan anda tidak akan berakhir rampasan wilayah atau kemusnahan bandar-bandar - anda akan kehilangan hanya sebahagian daripada perbendaharaan mereka. Jika anda lebih suka secara aktif dan pembangunan ketenteraan negara kita, LORD OF ULTIMA permainan dalam talian menawarkan anda cara yang berbeza - anda perlu untuk membina sebuah istana yang akan menjadi struktur asas mana-mana bandar. Ia membolehkan anda untuk menjaga istana yang penuh dengan permusuhan dan membuang apa-apa sekatan, kecuali baru tujuh hari perlindungan daripada serangan. Tetapi juga kehadiran istana membolehkan pemain untuk menyerang semua orang di sekitar bandar anda, dan serangan yang serupa dalam kes yang paling teruk boleh menyebabkan pemindahan lengkap kuasa ke bandar lawan lebih berjaya.

LORD OF ULTIMA permainan dalam talian juga mempunyai satu lagi ciri menarik - pembinaan bangunan-bangunan di dalamnya daripada itu sendiri adalah teka-teki yang menarik dan mini-permainan, kerana penempatan setiap membina keberkesanannya bergantung! Sebagai contoh, yang terletak dalam bidang yang terbuka pembalak pondok juga akan menghasilkan kayu, tetapi hanya jumlah yang akan jauh kurang daripada dari kabin yang sama di dalam hutan - sebenarnya setiap kali Logger akan berjalan untuk pokok-pokok. Nah, apabila ia datang masa untuk meletakkan kilang, ia juga adalah lebih baik untuk meletakkan berhampiran lumberjacks, yang telah pun pekerja kilang papan tidak akan mempunyai jauh untuk menjalankan untuk bahan-bahan.

Berdasarkan ciri-ciri ini permainan LORD OF ULTIMA bermain menarik dan menyeronokkan, permainan mudah dengan ketagihan untuk beberapa jam. Setakat ini, bilangan di seluruh dunia orang yang bersedia untuk bermain permainan dalam talian LORD OF ULTIMA diukur dalam beratus-ratus beribu-ribu, dan bilangan terus berkembang sebagai permainan LORD OF ULTIMA talian terus berkembang dan peminat menggembirakan ciri-ciri baru dan bonus.

 

Bermain juga