Tuan-tuan & Knights

Nama alternatif: Tuan-tuan & Knights

Lords dan kesatria talian - percuma pelbagai zaman pertengahan tema permainan strategi. Anda boleh kembali ke masa lalu yang jauh dan mewujudkan empayarnya, yang di bawah tindakan yang betul dengan cepat akan berkembang dan makmur. Pada permulaan, anda mendapatkan dibuang ke dalam milik penduduk bandar kerana keadaan habitat yang tidak sesuai. Pada tanah-tanah diberikan kepada anda anda akan mendapati padang kering rumah-rumah kosong dan juga geng askar celaka hadapan. Semuanya kelihatan cantik menyedihkan - tetapi jangan panik! Anda bukan sahaja akan akhirnya membawa segala-galanya teratur dan membina tentera pahlawan perkasa, yang juga terlatih, dan anda telah meletakkan satu infrastruktur bandar tahap yang betul dan mengembangkan wilayahnya. Dari usaha anda bergantung sama ada memperoleh reputasi di kalangan tuan-tuan yang lain dan ia boleh merasa induk sebenar kubu zaman pertengahan. Masa depan empayar anda adalah di tangan anda!

Main Lords & Knights yang mungkin dalam penyemak imbas dan pada telefon pintar dan tablet PC. Keperluan sistem benar-benar minimum. Sesuai untuk menjadi seperti platform: IOS 4. 3, ANDROID 2. 2. Paling penting - akses kepada Internet. Projek syarikat sentiasa berbeza XYRALITY GmbH akses, dan tuan-tuan dan kesatria permainan adalah tidak terkecuali. Untuk meneruskan permainan yang anda perlukan untuk membuat akaun. Tuan-tuan & Knights pendaftaran - mengisi satu bidang sahaja, iaitu alamat e-mel dan kata laluan, dan juga penggunaan kaedah-kaedah penggunaan dan dasar privasi. Itu sahaja, perniagaan yang betul-betul satu minit!

Menyertai barisan masyarakat aktif di dunia permainan, anda akan mendapati diri anda sekutu dipercayai dan berjuang dengan musuh-musuh layak. Bagi mereka yang akan tuan-tuan dan kesatria bermain kekurangan pesaing dirasai. Lagipun, ramai pengguna lain berpotensi lawan anda. Bagi sahabat, mereka akan dapat untuk mencari. Anda tidak boleh mempercayai pendatang pertama, belajar untuk mengiktiraf niat mereka tuan-tuan feudal, akan menghadapi dalam perjalanan anda. Menyertai perikatan akan dapat meneroka dan menguasai tanah-tanah jiran. Tetapi dalam perlumbaan untuk mangsa jangan lupa untuk memantau kebolehan pertahanan mereka sendiri. Negara anda tidak terkecuali daripada serangan, dan yang tahu yang akan datang ke fikiran menceroboh baik anda. Secara kebetulan, penggunaan peluang taktikal dan strategik adalah salah satu faktor utama yang mempengaruhi kemenangan dalam peperangan paling hangat. Dan sudah tentu, tentera dipercayai. Mewujudkan kumpulan, anda perlu menjaga mereka terdiri unit yang berbeza. Kerana masing-masing bakat dan kemahiran mereka, mereka akan menjadi berguna dalam situasi yang berlainan yang timbul di medan perang.

Apa lagi yang diperlukan untuk kemakmuran empayar, supaya sumber yang mencukupi. Tuan-tuan & Knights bermain - maka sentiasa bimbang tentang pengeluaran sumber-sumber dan menyimpan stok di bawah pengawasan. Tuan-tuan & Knights permainan memberi peluang untuk menggunakan sumber-sumber berikut: kayu, batu, bijih, tembaga, perak, emas. Kategori berasingan dihidangkan. Perlu diingat bahawa penduduk di bandar boleh membantu dalam pelbagai cara untuk membesar dan berkembang. Jadi adjutants dengan senang hati mengambil misi mereka sebaik sahaja tempahan mereka. Mereka dapat menampung cemerlang dengan pekerjaan yang menguntungkan. Nah, mari kita berkata, untuk mengatur perayaan yang subur di istana atau untuk menganjurkan pameran. Ia akan menjadi berguna untuk mengarahkan saintis membangunkan teknologi baru. Sebagai contoh, yang tidak mahu mempunyai kenderaan tentera sejuk? Jawapannya adalah jelas, jadi saintis mereka berkumpul di perpustakaan dan memberikan mereka pekerjaan. Tiada apa-apa sepatunya, mari mendapat manfaat!

Perlu juga dinyatakan mengenai pembinaan bangunan-bangunan. Sejumlah 13 seharusnya berada di dalam istana anda. Setiap membantah misinya. Jadi, Citadel, Arsenal Tavern, Perpustakaan, Kubu, Pasar, Ladang, Woodman, Bahan Kayu, Kuari, Bahan Batu Mine, Ore Gudang - semua adalah sebahagian daripada kehidupan anda. Jangan lupa bahawa bangunan-bangunan perlu diperbaiki, jika anda mahu mereka benar-benar adalah hakim yang baik.

Tanggungjawab pemilik sebuah kubu zaman pertengahan, dan benar-benar banyak anda tidak akan mempunyai apa-apa masa percuma! Tetapi tuan-tuan dan kesatria bermain dalam talian supaya menarik bahawa semua kebimbangan ini akan hanya menyenangkan. Mahu mempelbagaikan masa lapang mereka - jadi apa masalahnya? Tuan-tuan dan kesatria cek menunggu untuk anda. Nikmati permainan menyeronokkan!

 

Bermain juga