Tuan-tuan dalam talian

Nama alternatif: Tuan-tuan dalam talian

Permainan Online Lords online - strategi berbilang turn-berasaskan dengan unsur-unsur RPG dicipta dalam tradisi terbaik permainan fantasi. Grafik yang berkualiti tinggi 3D dan animasi, watak-watak yang jelas dan unik, permainan dinamik dan anda akan merasa di Lords dalam talian. Segera memberi amaran bahawa pemilik peti mel apabila Mail. pendaftaran ru Lords permainan dalam talian tidak diperlukan. Bagi yang lain (jika ada) akses kepada mainan secara tradisinya. Jadi, kita klik "bermain", maka ada satu bentuk "pendaftaran Lords talianĀ». Di sini, masukkan nama pengguna, kata laluan dan alamat kotak e-mel, kemudian menerima perjanjian pengguna dan "biasa dengan peraturan permainan." Itu sahaja - talian Lords pendaftaran dalam talian anda selesai.

Untuk kelegaan bagi seseorang - sebaliknya, tetapi permainan Lords dalam talian talian tidak akan membingungkan anda dengan sejumlah besar kelas dan kaum. Menentukan pilihan wira (bangsanya) adalah agak mudah. Walaupun perihal bacaan pra-bernilai, sudah tentu.

Dalam salah satu daripada tiga bangsa-bangsa anda bermain Lords talian - Orang Shaba atau Aleph.

Orang - sekurang-kurangnya ketara dari segi ciri-ciri, tetapi sekutu yang sempurna untuk mana-mana pakatan. Saya mesti menjelaskan bahawa untuk meratakan, anda boleh memilih seorang wira tunggal - Tuhan, atau keseluruhan tentera. Ini terpakai kepada semua tiga kaum.

Shaba Race - salah satu cabang daripada kriontsev suku mempunyai potensi yang besar (dalam erti kata yang fizikal). Wakil-wakil bangsa ini ditala paling agresif. Matlamat mereka - untuk membina tulang musuh-musuh di negeri mereka sendiri.

Race Aleph - suku cawangan kedua krionskogo, aman, tetapi agak berbahaya dalam perlumbaan pertempuran. Ciri mereka - kebolehan ajaib. Mereka tidak memohon mereka dalam tujuan tidak baik, tetapi dalam pertarungan yang adil, dan ini adalah utama mereka, dengan cara itu, agak senjata yang kuat.

Sebaik sahaja anda telah membuat keputusan untuk berlumba wira beliau, anda perlu untuk memilih lantai dan memberinya nama. Kemudian pilih lokasi di benua Ma'an, yang akan memulakan membangunkan watak anda dan empayarnya. Kemudian, dalam talian bermain Lords yang anda mempunyai apa-apa campur tangan. Ayuh! Mula membina istana anda, melatih kemahiran askar, atau melihat oasis dan menyerang mereka. Oasis - adalah sumber sumber anda. Perlu dilindungi setiap masa, kerana sebagai pemburu hilang. Lebih oasis - kelebihan besar ke atas pemain lain. Anda boleh mendapatkan mereka dengan menyerang istana lain. Tetapi ia adalah perlu untuk mempertimbangkan, sama ada untuk berjuang bersendirian? Lagipun, lawan semua sama, supaya ia adalah berisiko. Tetapi di sini, jika anda menyertai pakatan itu sendiri untuk beberapa perkara-perkara ini boleh menjadi amat walaupun.

Tetapi Lords permainan dalam talian dalam talian bukan sahaja yang bersifat strategik. Di sini anda akan membangunkan kekuatan peribadi anda, dan juga parameter lain. Ini boleh dicapai melalui pendidikan dan latihan dari tenteranya. Pahlawan yang kuat dan berdisiplin - perikatan yang kukuh dan dihormati - sebuah empayar yang kuat. Selain cramming tenteranya untuk membuat kaca mata berharga berlaku kepada wira anda untuk membina dan memperluaskan bangunan untuk menjalankan pelbagai upacara. Wang juga penting kerana kaca mata. Mereka perlu mendapatkan dengan melakukan pelbagai pencarian dan mengambil bahagian dalam acara. Mereka di sini banyak terdapat.

Main Permainan Lords dalam talian yang menyeronokkan talian dari segi permainan dan menyenangkan dari segi grafik. Landskap realistik dan landskap yang disediakan secara organik menambah dunia fantasi ini menarik. Semua ini dalam sintesis menundukkan apa-apa strategi dan rolevika. Dan jika anda seorang peminat yang terkenal mainan "Heroes 3", maka doktor itu sendiri telah ditetapkan anda untuk bermain permainan dalam talian Lords dalam talian. Cheer kesihatannya!

 

Bermain juga