Hilang Magic

Nama alternatif: Hilang Magic talian

LostMagic talian menghantar kami dalam perjalanan melalui dunia sihir hilang, di mana setiap pemain berjuang untuk mayat semua ghaib. LostMagic permainan dalam talian mempunyai jalan cerita yang unik dan mata yang menakjubkan grafik menyenangkan.

Tetapi sebelum kita capai permainan, mari kita lihat apa yang kita perlukan untuk bermain. Keperluan minimum yang menolak pemaju sepadan hampir mana-mana komputer, komputer riba atau tablet.

Keperluan utama:
- Menyambung kepada Internet
- Resolusi skrin 1024x768 piksel
- Pelayar dengan ustanovlenymFlashPlayer.

Daftar LostMagic tidak menyebabkan masalah. Untuk memulakan permainan datang dengan nama - nama panggilan dan mula bermain. Pendaftaran akan membolehkan anda datang dengan segera LostMagic menyertai beratus-ratus pemain lain dalam perlumbaan ini tidak terkawal untuk shards hilang sihir. Masukkan alamat e-mel anda, anda akan ditawarkan selepas anda boleh berkenalan dengan permainan dan melihat sama ada ia sesuai dengan anda.

Plot membangun pada kelajuan kilat dan kini anda duduk di bangku simpanan, dan dalam masa yang anda akan ditawarkan untuk melawan raksasa yang dahsyat. Maka permainan ini LostMagic talian menggalakkan anda untuk pengembaraan dalam ini penuh tertanya-tanya igrovommire. Sekarang anda stoitosmotretsya dan memahami di mana anda berada. Anda poyavlyayutsya pekerjaan dalam item menu sootvetsvtuyuschem, anda mempunyai ransel, kudabudut mendapatkan trofi dan barangan lain yang anda dikehendaki. Dengan cara itu, selepas kursus seorang tentera muda LostMagic permainan dalam talian menggesa anda untuk meningkatkan kemahiran anda dan masukkan svoidannye untuk pendaftaran - alamat pos atau akaun di salah satu rangkaian sosial (FaceBook, dan lain-lain). Pendaftaran LostMagic tidak memaksa anda untuk apa-apa, tetapi pada bila-bila masa anda boleh menetapkan semula kata laluan anda.

Jumlah dalam 3 Permainan kemahiran kotoryeharakterny untuk jenis tertentu watak-watak:
- Power
- Ketangkasan
- Endurance

Dalam permainan, anda boleh memilih beberapa pilihan untuk pertumbuhan - The Way of Harimau, dan jalan Fox Jalan Gajah. Setiap senario mempunyai kekuatan kelemahan sendiri. Jalan Harimau akan memberikan anda keupayaan untuk menggunakan serangan yang kuat, senjata dua tangan. Ciri utama dalam pembangunan jenis ini adalah pahlawan kekuatan. Jalan Fox sesuai untuk pahlawan aneh dan tangkas. Musang dapat mengelak lawan dan mengenakan menghancurkan pukulan sambutan pembelaan. Ciri-ciri utama - ketangkasan. Jika anda suka bermain unit yang kuat dan teguh, menggunakan taktik daripada "perlindungan", jalan Gajah untuk anda. Ciri-ciri utama - daya tahan.

LostMagic permainan dalam talian yang membolehkan anda untuk membuka menggunakan mana-mana taktik.
Main onlaynigruLostMagicochen mudah - главноеразобратьсякаксражаться dan razvivatsvoinavyki. Salah satu mod permainan - mod pertempuran - salah satu daripada situasi permainan yang paling kerap. Di sini anda akan perlu membuktikan kebolehan strategik anda untuk menang.

Terdapat beberapa jenis kejutan: kerosakan mengenakan biasa pada musuh berkadaran dengan kemahiran anda, kualiti senjata dan pakaian seragam, mogok kritikal menyebabkan kerosakan dua atau pelbagai, dan anda boleh mengalahkan musuh menggunakan strok yang menyebabkan luka berdarah.

Bermain LostMagic membolehkan anda menggunakan peralihan ke lokasi juga boleh menekan pada unsur-unsur rupa bumi. Pada peringkat awal permainan, anda akan sentiasa membantu pembantu "Dani", yang akan mengajar anda. LostMagic talian igravypolnena dalam semangat Zaman Pertengahan dengan memasukkan unsur-unsur luar biasa. Sebagai contoh, beg perkara, lukisan item. Main LostMagic selalu mungkin, walaupun anda netmnogo masa, kerana kadang-kadang untuk kerja-kerja yang produktif yang diperlukan hanya seperti "permainan" rehat.

Main LostMagic menawan dari saat pertama dan di luar sudah cukup sukar, satu demi satu muncul tugas-tugas berikut kita kini perlu mengatasi Bikers mengenai pub jauh dari pedangnya untuk mengalahkan rangka sekitar tanah perkuburan, selepas kita perlu berjuang dengan pemain sebenar. Permainan ini mempunyai sembang, jadi anda tidak boleh hanya menghabiskan masa, berehat dan berseronok semasa bermain permainan dalam talian LostMagic, tetapi juga untuk berkomunikasi dengan orang yang menarik.

Kami berharap untuk bermain permainan dalam talian LostMagic, anda agak akan sering dan menikmati permainan.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag