Hilang Syurga

Nama alternatif: Hilang Syurga

Hilang Syurga talian - hebat permainan percuma pelbagai dengan pertempuran tambahan menuntut taktik permohonan. Anda akan mendapati diri anda di lokasi yang luas dan PVP tidak berkesudahan akan mempertahankan hak untuk wujud itu. Perjuangan berlaku di antara penduduk bumi dan makhluk asing tanpa diduga. Anda akan mempunyai beribu-ribu lawan berpotensi! Walaupun panggilan itu boleh membuang-satunya pemain sebenar. Perusuh dalam dunia permainan hanya tidak. Peristiwa terungkap dalam ruang tiga dimensi, yang mewujudkan rasa realiti. Bertemu dengan musuh boleh di mana-mana di atas tanah, bawah tanah, di dalam air, di bandar-bandar, hutan atau padang pasir. Permainan LP mengajar anda untuk membuat keputusan penting, merasa dan untuk menyelaraskan perjuangan, untuk bekerjasama dengan pemain lain dan sangat-sangat membuang pertempuran panas. Tetapi tidak semua orang dalam cerita permainan dikurangkan hanya berperang. Anda juga mungkin boleh berehat antara pertempuran, malah hal ehwal agak damai. Di samping itu, bermula Hilang Syurga anda boleh bermain untuk membuat kawan-kawan atau tiba-tiba berkahwin. Jangan lepaskan peluang untuk menghabiskan masa lapang mereka dengan keseronokan!

Sebelum anda terjun ke dalam pusaran air pengembaraan yang tidak dapat dilupakan, anda perlu membuat akaun. Mengenai kemungkinan untuk memuat turun pelanggan permainan akan dimaklumkan oleh akhir pencipta projek. Hilang Syurga pendaftaran berlaku seperti berikut:

- Diambil Perjanjian. Pentadbiran memberi tumpuan kepada pengguna adalah bahawa jika anda tidak bersetuju dengan peraturan, ia adalah lebih baik untuk tidak membuat akaun;

- Isi borang pendaftaran: Nama pemain, e-mel (dengan pengesahan), kata laluan (dengan pengesahan)

- Pilih bahasa yang diingini dan menentukan zon masa yang betul,

- Kod pengesahan Pendaftaran dimasukkan - dua perkataan yang anda lihat dalam gambar.

Main permainan dalam talian Hilang Syurga anda boleh sekiranya komputer anda memenuhi keperluan sistem minimum yang berikut:

- Sistem operasi Windows XP/Vista/7;

- Processor Intel Pentium G620 atau AMD Athlon II X2 250,

- Video NVIDIA GeForce GTS 450 atau ATI Radeon HD 5750;

- 2 GB RAM dan 3 GB ruang cakera keras percuma.

Jadi, anda baru sahaja mula bermain Hilang Syurga dan perkara pertama yang perlu ingat - anda harus bertujuan untuk keunikan watak. Wira beliau, terima kasih kepada kemungkinan yang luas yang disediakan untuk setiap pengguna, anda boleh membuat unik. Dalam kuasa anda untuk mengubah segala-galanya, dari rupa dan watak menetapkan rumah kepada watak dan beliau Prestasi pertempuran. Lumus dipam, sudah tentu, jika anda ingin berjaya di dunia ini yang hebat. Lama kelamaan anda akan boleh didapati bukan sahaja senjata yang kuat, tetapi banyak lagi. Secara kebetulan, dengan mengambil kira satu senjata anda diberi agak pelbagai yang baik. Main Hilang Syurga Anda akan, menggunakan kedua-dua biasa untuk kedua-dua perlumbaan senjata seperti bom tangan, senapang patah, lombong, pisau, Taizer dan istimewa bagi setiap kaum. Tersedia untuk Bumi "hornless", "Ash", "ASP", "Skif", "Blackbird", dan bagi Wanderers - "Julie", "Balam", "Kabbah," " Chakka "" Pulaha ". Agak perisai juga memilih dari apa yang akan. Meratakan badan watak itu dan anda hanya perlu tidak tanpa pakaian dipercayai. Earthlings menggunakan perisai cahaya "Orlan" perisai berat "Dzhaganat" PES dan "Kraken". Wanderers lebih suka memakai atau guaman daripada perisai "Nunkul" atau guaman berat perisai "Bach-Pac" atau PES "Shukpi."

Seperti yang anda mungkin menyedari, walaupun pada permulaan pemain perlu membuat keputusan yang penting bagi sesiapa sahaja untuk menyertai. Seperti yang telah disebutkan, terdapat dua kaum. Anda akan berada di sisi Terran atau bersebelahan Wanderers, untuk ini, pada dasarnya, dan akan bergantung kepada nasib. Perkara yang penting ialah pilihan kraf. Anda boleh menjadi tuan daripada huru-hara dan belajar puntung rokok sukar ditandingi, dan menguruskan kenderaan tempur mengejutkan.

Permainan Hilang Syurga melibatkan pengeluaran sumber-sumber. Secara kebetulan, semua orang mempunyai peluang untuk mendapat lombong dalam miliknya dan mendapatkan keuntungan yang baik. Tetapi pemilik lombong perlu sentiasa berjaga-jaga. Ada satu set yang ingin ia jauh. Tidak memberi musuh membenci! Yang kurang kerosakan peralatan anda semasa berperang, adalah lebih banyak sumber yang anda dapat.

Sudah, dalam peringkat ujian, permainan ini adalah dapat berbangga dengan pelbagai. Dan sejak projek tersebut adalah dalam pembangunan, pada masa depan yang terdekat pencipta menjanjikan banyak unsur-unsur baru dan menarik. Sertai kami dan mengundi untuk diri sendiri semua kelebihan permainan yang menyeronokkan!

 

Bermain juga