Hilang Planet

Nama alternatif: Hilang Planet

Kalah Planet adalah permainan komputer berbilang. Permainan ini direka bentuk dalam gaya penembak dan peristiwa yang berlaku di dalam orang pertama.

Permainan Komputer Lost Planet boleh muat turun pemain dewasa sahaja. Bagi pengguna di bawah umur akses kepada permainan ini ditutup. Muat turun Lost Planet ¬ boleh berada di mana-mana laman lain yang menyediakan peluang itu. Sebagai contoh, ini boleh dilakukan pada torrent.

Anda mempunyai peluang yang unik untuk melihat permainan video Lost Planet. Ini boleh di laman web rasmi permainan atau di youtube. Dalam video itu mendedahkan intipati permainan, watak-watak diwakili dan maklumat lain yang menarik mengenai permainan.

Lost Planet Kajian ini akan memperkenalkan anda kepada pengenalan kepada permainan. Anda akan belajar tentang permainan yang, keperluan sistem untuk permainan dan mod permainan utama.

Kalah Planet termasuk menarik pergaduhan bos utama yang berlaku di lokasi-lokasi yang melampau. Anda mempunyai keupayaan untuk mengawal permainan perisai mekanikal.

Berikut pemain anda adalah tertakluk kepada kehilangan tenaga haba. Ini adalah kerana iklim kawasan di mana pertempuran akan berlaku.

Jika anda kehilangan semua kekuatan anda, maka pemain yang lain akan dapat memberikan sebahagian daripada tenaga mereka. Untuk melakukan ini, permainan ini menggunakan senjata baru yang membolehkan pemain untuk memastikan semua orang hidup.

Di-Kalah Planet pemain akan diberi mata pengalaman. Anda boleh mendapat lebih banyak mata semasa bermain dalam gaya sempurna dan melaksanakan tugas-tugas tambahan dalam misi.

Setelah anda selesai permainan tanpa mengira tahap kerumitan, anda boleh menggunakan watak anda untuk kempen. Menerima skor mereka, anda mempunyai peluang untuk menggunakan untuk membuka kunci pakaian atau membuat penyesuaian lengkap apa-apa sifat.

Tindakan ini dibentangkan di E. N. III.

EDN III adalah sebuah planet yang peristiwa berlaku dalam permainan. Ia adalah matlamat, dan juga cubaan penjajahan oleh manusia, bumi menjadi tidak boleh didiami.

Permainan ini mempunyai pelbagai colonizations. Home penjajahan - 80 tahun abad Kehakiman.

Ini adalah penjajahan yang pertama. Banyak kemudahan telah dibina untuk mengendalikan penduduk, termasuk beberapa bandar. Penjajahan muncul untuk berjaya. Walau bagaimanapun, seperti tanah jajahan mula berkembang orang berhadapan dengan bentuk baru kehidupan di luar bumi, yang dikenali sebagai Akrid.

Akrid jelas kuasa bermusuhan, tetapi penjajah tidak mempunyai tangan cukup kuat untuk melawan Akrid. Mereka terpaksa berundur dari E. N. III. Semasa pertempuran, manusia mendapati jenis baru sumber tenaga tenaga haba dalam organ-organ Akrid.

Di-Kalah Planet anda boleh melawan dengan senjata yang berbeza. Ini mungkin

1. Pisau.

2. Senjata api.

3. Pistol.

4. Senapang patah.

5. Gear Sniper.

Dalam permainan Lost Planet anda boleh bermain jika komputer anda memenuhi syarat-syarat berikut:

1. Intel Core2 Duo - pemproses.

2. 1 GB - RAM.

3. 13 GB - HDD (pemacu cakera keras).

Masukkan dunia Lost Planet!

 

Bermain juga