Howrse

Nama alternatif: Howrse, kuda

Permainan dalam talian Howrse dalam genre ini agak asal. Keasliannya terletak pada hakikat bahawa dia aising yang beberapa genre. Pertama - strategi ekonomi. Dalam Howrse secara percuma anda perlu menguruskan kilang ekuestrian anda sendiri, membeli, menjual kuda, untuk mewujudkan hubungan dengan peserta lain untuk perdagangan dan kuda pembiakan. Sebaliknya - permainan ini adalah kehidupan simulator zhyvotnyh klasik. Mereka hanya mahu makan, berjalan, dan memerlukan banyak perhatian. Anda mempunyai masa untuk memberi mereka makan, melatih dan menulis pertandingan. Terdapat juga akan menjadi kesinambungan daripada permainan, permainan Howrse 2. Tetapi bernilai cuba untuk memulakan versi pertama. Bermain permainan dalam talian Howrse anda boleh mana-mana dan bila-bila masa. Untuk melakukan ini, anda hanya perlu mendaftar komputer Howrse dengan sambungan Internet dan pelayar dipasang.

Keperluan Sistem Minimum:

 • Processor Speed ​​- 2GHz
 • RAM-1GB
 • Kad Video - 128MB

Untuk bermain dalam permainan Howrse secara percuma, anda hanya perlu mendaftar. Daftar dalam talian di Howrse benar-benar bebas dan tidak mengambil banyak masa anda.

  1. Pertama anda perlu untuk memilih kuda yang anda akan suka: kuda biasa atau kuda
  2. Pilih baka dan warna
  3. Login
  4. Baca dan menerima perjanjian pengguna

Permainan Semua percuma Howrse mengalu-alukan anda!

Pada awal permainan, anda dipenuhi oleh martyshonok ceria - Hwostik. Jangan kita lupa bahawa kita berada dalam dunia permainan Howrse pemula, jadi beberapa tip yang berguna tidak akan menghalang kita. Ekor akan membantu anda memahami prinsip-prinsip yang paling asas permainan. Di samping itu, ia akan memberi anda banyak kemahiran yang berguna dan hadiah.

Yang pertama kuda yang anda percayai, akan abadi. Ia adalah sangat baik, selagi anda tidak biasa dengan tanggungjawab, dan boleh lupa untuk memberi makan. Semua perkara ini telah difikirkan oleh pemaju untuk membuat permainan anda yang paling menyeronokkan dan mudah. Seolah-olah anda tidak mahu, anda akan masih tidak dapat sentiasa menjaga haiwan kesayangan anda. Untuk melakukan ini, anda boleh memilih untuk teman setia yang akan menjadikan syarikat itu haiwan kesayangan anda semasa ketiadaan anda.

Bila anda mula bermain untuk Howrse percuma, memilih kuda, dengan syarat teman setia dia, anda akan diberikan sebagai hadiah kepada satu lagi kuda baka yang sama, hanya jantina yang berlawanan. Sekarang anda perlu bermula dengan apa yang anda telah dikuasai, dan Tail akan meninggalkan anda, dan akan membantu pemula untuk mempelajari asas-asas. Sekarang anda akan menjadi lebih biasa dengan permainan, memahami fungsi asas. Jangan mengharapkan keputusan yang cemerlang serta-merta. Ingat semua memulakan suatu tempat. Jika anda bekerja keras dan melabur dalam masa haiwan kesayangan mereka dan usaha, anda boleh yakin hasilnya tidak akan mengambil masa yang lama. Apabila anda mencapai keputusan yang baik, keseronokan bermula!

Apabila tangan anda akan menjadi dana yang mencukupi, permainan akan membolehkan anda untuk menyimpulkan Howrse pegasi, mewujudkan kumpulan anda sendiri, membiak kuda berdarah murni dan menjual mereka. Anda akan bermain Howrse dalam talian, yang bermakna bahawa ia akan menjadi mustahil untuk masuk ke dalam perkongsian dengan pemain lain. Selepas 20 hari dari bermain, anda akan menemui satu peluang yang unik. Anda boleh membuka Pusat Ekuestrian anda. Selepas itu, anda tidak perlu untuk menyewa sebuah gerai untuk haiwan kesayangan mereka, mereka mendapat rumah mereka sendiri. Anda boleh mengambil satu gerai di kompleks untuk pemain lain, dan kaedah ini untuk mendapatkan. Kepelbagaian permainan menjadikannya sejagat, dan semua orang boleh mencari sesuatu di dalamnya untuk diri mereka sendiri. Mula bermain Howrse, menjadi tuan sebenar pusat ekuestrian, tumbuh juara benar, dan menarik mereka ke puncak kemasyhuran! Dalam permainan Howrse akan menjadi menarik untuk kedua-dua orang dewasa dan kanak-kanak!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag