Maestia: Kebangkitan Keledus

Nama alternatif: Maestia: Kebangkitan Keledus

Maestia: Kebangkitan Keledus talian - adalah MMORPG percuma dari pemaju Pembangunan Destiny . Dan gras Maestia: Kebangkitan Keledus talian mempunyai kelebihan tidak dapat dinafikan lebih permainan lain genre ini, terutama sekali ini termasuk grafik yang sangat baik, mesra pengguna antara muka dan sistem yang sangat baik dilaksanakan PvP .

Sebelum meneruskan secara langsung kepada permainan, anda perlu memastikan tetapan komputer anda mengikut keperluan sistem dan permainan. Mengenai permainan nlayn Maestia: Kebangkitan Keledus mempunyai keperluan sistem minimum berikut:

- Sistem operasi: Win dows XP / Vista / Tujuh ;

- Processor: 3. 0 GHz ;

- Memori: 1 Gb ;

- Kad Grafik: nVidia 6800GT atau setaraf;

- Ruang Percuma pada cakera keras: 10 Gb ;

- Menyambung ke Internet;

- DirectX 9. 0C.

Tindakan wajib sebelum perlawanan adalah p permainan egistratsiya Maestia: Kebangkitan Keledus . Untuk melakukan ini, anda mesti muat turun klien permainan. Ia adalah hak di laman permainan, jadi memilih "Download Pelanggan" mungkin tanpa mencari memuat turun ke komputer anda. Apabila fail yang dimuat turun, hanya menjalankannya (ia akan dipanggil Maestia_Installer. exe) dan ikuti wizard. Seterusnya Maestia: Kebangkitan Keledus pendaftaran dalam talian memerlukan membuat akaun. Untuk membuat akaun anda, anda perlu untuk memilih seksyen permainan online "Daftar" di mana untuk masukkan maklumat berikut mengenai diri anda:

- E-mel,

- Nama pengguna;

- Kata;

- Juga akan perlu membaca dan bersetuju kepada terma-terma Perjanjian Pengguna, Perjanjian Lesen, Kontrak Tawaran dan Bermain Peraturan.

P egistratsiya Maestia: Kebangkitan Keledus tidak mengambil banyak masa, meninggalkannya untuk permainan yang menyeronokkan.

Pemain yang mendapat peluang dan grata dalam permainan Maestia: Kebangkitan Keledus talian untuk salah satu daripada dua kumpulan:

- Pengawal ke superionic

- Penyimpan ke Pengetahuan.

Perbezaan utama antara kumpulan - ia adalah kaedah mereka peperangan. Jadi, Pengawal dan superionic berjuang untuk kemenangan oleh mana-mana cara yang mungkin, dengan menggunakan "maestov" termasuk. Puak Penyimpan ke Pengetahuan Sebaliknya sama yakin bahawa penggunaan "maestov" boleh membawa kepada masalah baru dan musibah. Kedua-dua puak tidak berlawan antara satu sama lain, tetapi hubungan dan persahabatan mereka tidak boleh dipanggil.

Seterusnya beliau perlu memilih pemain - kelas yang baginya dia. Anda ditawarkan dan grata di Maestia: Kebangkitan Keledus salah satu daripada empat kelas:

- Ahli silap mata;

- Ranger;

- Pahlawan;

- Ulama.

Magee - satu musuh yang sangat kuat dan berbahaya. Tuan sebagai benar pelbagai aura dan pentagrams, sarjana racun kilat, ais dan api, mereka boleh sangat berkesan melawan musuh-musuh mereka. Serangan mereka bukan sahaja amat berkesan tetapi juga sangat berkesan: whirpool berkilauan kilat kilat api Tumanyan kesedaran, blok ais besar yang jatuh dari langit ke arah musuh, memperlahankan musuh salji anak panah kilat racun dan lain-lain mantra sama-sama berbahaya. Semua ini menunjukkan rasa takut dan panik dalam barisan tentera musuh. Tidak dilucutkan sihir dan aura perlindungan yang kuat yang membantu sekutu ahli silap mata untuk menentang pelbagai racun, api, ais dan elektrik. Jika watak mesra telah dikenakan beberapa jampi, ahli silap mata juga boleh mengeluarkannya. Semua kualiti ini membuat ahli silap mata yang sangat berguna dan berkesan pejuang dalam pertempuran, yang antara lain, meningkatkan keupayaan pihak Berikat.

Rangers arahan menguasai badan mereka, dan senjata huru-hara. Tidak ramai yang tahu semua butiran penyamaran sebaik renjer. Dengan kekuatan yang hebat bagi wasiat, mereka boleh menggunakannya untuk kelegaan daripada musuh mantra yang berbeza, dari serangan fizikal dan ajaib untuk meningkatkan kelajuan berlepas sendiri dari lebam, booms. Rangers menangani kerosakan lebih banyak apabila menggunakan ligamen mogok. Walaupun Rangers mempunyai sekumpulan tumbukan jauh lebih sukar daripada apa-apa kelas, tetapi keberkesanan mereka lebih tinggi. Memohon ligamen adalah perlu untuk mengawal setiap saat, kerana jika anda terlepas ketika yang tepat, seluruh kombinasi perlu memulakan semula. Dengan perilaku yang betul di pertempuran itu, anda boleh mengenakan pukulan berat itu, dari mana beliau hanya akan kebas, iaitu kelebihan yang besar dalam masa, yang membolehkan anda untuk membuat keputusan hasil daripada perjuangan yang memihak renjer.

Warriors boleh mempengaruhi minda raksasa, menyebabkan mereka untuk menyerang pahlawan, melindungi sekutu lemah. Terima kasih kepada pengalaman yang luas perang, mereka mampu untuk mengira beberapa langkah di hadapan musuh. Bersenjata dengan pahlawan pedang boleh membuat berhampiran anda skop keluar bilah bergemerlapan, jatuh ke dalam musuh yang tidak baik. Pendarahan luka yang melanda pahlawan hanya boleh menghentikan ulama.

Pada Maestia: Kebangkitan Keledus bermain untuk ulama - ertinya menjadi seorang pemain yang amat diperlukan di padang pertempuran, sebagai nilai dalam pertempuran adalah sukar untuk harga yg terlalu tinggi. Ulama hanya boleh membangkitkan sekutu mati dalam peperangan. Bermain sebagai ulama yang tidak perlu tanpa berfikir dan proschityvaya beberapa langkah ke hadapan, kerana keputusan ini boleh menentukan keputusan perlawanan itu. Ulama boleh memulihkan sekutu kehidupan secara beransur-ansur atau segera mengembalikan sebilangan nyawa, mengarahkan tindakan mereka pada sekumpulan pemain atau pemain tertentu.

DAN grata dalam permainan dalam talian Maestia: Kebangkitan Keledus pencarian yang berlalu perlu dan melaksanakan tugas-tugas yang berbeza, mereka berada dalam permainan banyak dan agak pelbagai

Maestia: Kebangkitan Keledus permainan dalam talian juga menggembirakan pemain ditetapkan ditetapkan PvE dan PvP mod, dan banyak kejutan lain.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag