Magicka Magicka Collection

Nama alternatif: Magicka Magicka Collection

Processor: Pentium 4/Athlon XP 2. 4 GHz

RAM: 2GB

Kad Video: GeForce 8800/Radeon X1900

Disk Space: 2 GB

Magicka Collection - koleksi lengkap semua bahagian permainan komputer yang popular dalam gaya tindakan-pengembaraan. Plot permainan adalah berdasarkan mitologi Norse, di mana anda boleh bertemu dan tuhan-tuhan militan dan raksasa mitos dan banyak segala-galanya. Magicka naratif mengenai perjuangan menjadi empat Mages yang berada di salah satu pesanan purba, bergelut dengan kuat wizard gelap Grimnikom dan gerombolan beliau makhluk jahat. Semasa konfrontasi Empat ahli silap mata tahu bahawa diri saya Grimnik hanya boneka di tangan seorang setan purba Assatura, yang selama berabad-abad telah berjuang terhadap umat manusia dan akan memusnahkan sepenuhnya Midgard. Pemain Astute sering akan tersandung pada pautan untuk projek permainan yang lain, dan juga filem. Jadi di sini akan mudah untuk mencari jenaka pada mata pelajaran Warhammer atau Diablo, World of Warcraft atau Dungeon Keeper, begitu sebutan bukan sahaja vstretyatsya Star Wars pengembaraan atau Monty Python.

Gameplay

Permainan Adventure Magicka Arcana membentuk graf isometrik, di mana pemain akan menjadi salah satu daripada empat ahli-ahli sihir yang hebat menentang Grimniku ahli silap mata gelap dan lebih ganas setan Assaturu penaung beliau. Kempen bermain tunggal terdiri daripada 13 misi saling, sebahagian daripada mereka akan memberikan anda peluang untuk memimpin melalui beberapa watak. Permainan Magicka tidak mempunyai bahagian yang jelas antara kelas-kelas Pemain dan setiap wira mereka mempunyai Kakitangan senjata ajaib untuk mewujudkan sejumlah besar jampi, sebagai perkara ini akan menjadi amat diperlukan dalam huru-hara. Tambahan pula Magica membenarkan penggunaan sebagai senjata huru-hara dan pedang yang terkenal Excalibur, tertutup oleh semua peraturan-peraturan genre dalam batu. Yang paling menarik ialah Magicka anda tidak akan mendapatkan pedang "pembungkusan" dan mula menggunakan ia sebagai tukul berkuasa. Dalam permainan ini, penulis tidak berhenti dan menambah satu lagi kali berjabat tangan - M60 mesingan, yang wira boleh keluar dari tangan penduduk kampung bersyukur untuk menyimpan kampung asal mereka.

Hadiah

Permainan Magicka, sistem permainan dan bukan diikat di kejamakan asas unsur-unsur ajaib. Elemen-elemen ini Magica melimpah ruah, di sini kita akan mendapati bumi, api, air, sejuk, kehidupan, dan juga elektrik, laso, dan juga perisai. Permainan Magicka menggunakan elemen terakhir adalah tidak sebagai satu bahagian yang sama di dunia permainan, tetapi sebaliknya sebagai sebahagian daripada jampi perlindungan, menjadikannya sejenis halangan, di sepanjang lengkok kayap protagonis. Dalam mana-mana sebahagian dari Koleksi Magicka akan datang dan pergi mantra yang berbeza dengan menggunakan unsur-unsur asas dan gabungan mereka akan menghasilkan keputusan yang menakjubkan.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag