Magic Dunia 2

Nama alternatif: Magic Dunia 2

DAN gras Magic World 2 - permainan berbilang menarik dari syarikat Shanda Permainan. Pemain mengharapkan dunia yang berbahaya dan menarik pertempuran, di mana semua orang boleh meluahkan perasaan dengan tangan yang terbaik dan menunjukkan bernilai dalam peperangan.

Sebelum perlawanan, pastikan tetapan komputer dan keperluan sistem permainan. MW2 permainan dalam talian yang mempunyai keperluan sistem minimum yang berikut:

- Sistem operasi: Win dows XP/Vista/7;

- Processor: Intel Core 2 Duo,

- 1 GB RAM

- Video: Nvidia GeForce 7600 128 MB

- 5 GB ruang cakera keras bebas;

- Menyambung ke Internet.

Prosedur seterusnya adalah perlu pendaftaran MW2 talian . Prosedur ini berlaku secara langsung di tapak permainan dan hanya mengambil masa beberapa minit. Memilih memeriksa MW2 , masukkan yang berikut:

- E-mel,

- Kata;

- Selain keperluan untuk membaca dan bersetuju dengan syarat-syarat perjanjian ini.

Seterusnya, anda perlu memuat turun klien permainan. Ia boleh didapati secara langsung di laman web, dan memilih "Download" untuk mula memuat turun. Apabila fail dimuat turun, hanya menjalankannya dan ikuti arahan pada. Pada ini pendaftaran dalam permainan MW2 hujung dan anda sudah bersedia untuk bermain.

Pada MW2 bermain mungkin bagi kelas yang berikut: Pahlawan, Druid Mage Archer dan Pejuang . Setiap kelas mempunyai kelebihan dan kekurangannya berbanding dengan yang lain, jadi bermain MW2 perlu untuk watak yang paling sesuai dengan taktik peribadi pemain peperangan.

Pahlawan - watak yang baik dalam kedua-dua serangan dan pertahanan. Oleh itu, ia boleh digunakan dalam semua jenis pertempuran. Dengan perisai yang kuat dan topi keledar, dia dengan baik dilindungi, dan musuh tidak mudah untuk memukulnya. Senjata pahlawan adalah pedang dan cokmar, dan dengan kemahiran beliau dalam seni mempertahankan diri dan keupayaan untuk menggunakan senjata menjadikan dia lawan menggerunkan.

Archer - adalah satu bangsa bunian, mempunyai jangka hayat yang luar biasa dan ketangkasan. Oleh kerana ini mereka mempunyai kemahiran yang tidak terdapat kepada orang-orang biasa. Senjata utama adalah busur panah, yang mana dia boleh memukul musuh dari jauh. Ia predlezhit anak panah kebanyakan buku-buku tentang sejarah benua, kerana mereka adalah minstrels baik.

Mage - adalah watak yang boleh menundukkan unsur-unsur dan fikiran watak-watak lain. Pembangunan rohani untuk menjadi di atas mungkin, supaya dalam pertempuran, beliau adalah amat kuat. Sebagai seorang ahli silap mata menggunakan senjata kayu sihir dan sfera sihir. Kelemahan sahaja huru-hara ahli silap mata, di mana ia adalah lebih rendah daripada kelas lain.

Druid - wakil bangsa purba yang telah lama tinggal di dalam hutan, dan tinggal di sana sehingga sekarang, jika mereka tidak mengganggu syaitan. Dan grata dalam permainan dalam talian MW2 untuk Druid - ia bermakna untuk berada di bawah pengawasan kuasa-kuasa alam semula jadi, yang membantu Druid memusnahkan musuh-musuh mereka dan mempertahankan terhadap mereka. Senjata mereka dalam pertempuran - cakera pertempuran ini dan cambuk.

Unit - kelas khas dalam permainan, kelebihan yang huru-hara, di mana beliau tidak mempunyai sama di dunia. Ia pernah bangsa yang aman, yang tidak berminat dalam peperangan, tetapi dunia berbahaya memaksa mereka untuk belajar seni mempertahankan diri. Selepas bertahun-tahun latihan mereka telah mencapai puncak kecemerlangan dalam huru-hara, dan kini semua orang yang datang kepada mereka dalam jarak yang cukup hampir menyenangkan. Dalam pertempuran, mereka menggunakan tumpul dan Handguards.

DAN gras MW2 adalah wakil cemerlang permainan berbilang, kualiti grafik yang berada di peringkat tertinggi. Yang mudah dan mudah dalam permainan ini adalah juga antara muka. Oleh itu, untuk memainkan permainan dalam talian MW2 bukan sahaja menarik, tetapi juga mudah.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag