Managore

Nama alternatif: Managore

Expanses Gelap permainan Managore menanti mereka yang ingin berjuang dengan lawan yang kuat. Membina tentera anda, gunakan strategi tegas dan mengasah kemahiran watak anda untuk menjadi juara dalam semua bidang!

Sebelum memainkan Managore, pastikan komputer anda memenuhi keperluan sistem seperti: pemproses frekuensi - 2GHz, 1GB RAM, Kad Video - 128MB. Sertai dalam permainan Managore tidak mengambil banyak masa dan mudah:

1. Pada halaman utama, pilih item "Pendaftaran";

2. Masukkan nama pengguna anda,

3. Masukkan kata laluan yang selamat dan mengulanginya;

4. Sila masukkan alamat e-mel yang sah;

5. Pilih "Daftar" dan pendaftaran Managore berakhir.

Kali pertama anda mula bermain permainan Managore, sebelum anda membuka dunia gila, tidak menentu dan berbahaya. Orang-orang hebat akan berada di dalam syarikat anda, untuk perjalanan dan untuk pergi ke semua rahsia gelap. Untuk bermain di Managore, mesti bersedia untuk konfrontasi yang sukar, yang bertanggungjawab untuk membekalkan produk, belajar tentang penyelidikan teknikal dan dapat meneutralkan makhluk asing untuk sebarang tujuan: berniat jahat, melawan atau aman.

Kini, apabila anda mempunyai begitu banyak pembantu sekitar Managore talian , semuanya akan berjalan lancar: ekonomi akan bekerja, anda akan dapat untuk merampas tanah itu. Dalam pelayar Managore talian , tidak ada pembahagian ke dalam watak-watak baik dan buruk. Dan anda tidak perlu berjalan kaki garis halus antara wira dan penyamun untuk membuat sesuatu kerja. Lakukan musuh serangan terbuka dalam permainan Managore itu, keperluan pembelian atau tahu menggunakan taktik perisik maklumat tentera.

Anda tuan harta benda anda, jadi mengumpul sumber dan struktur bangunan untuk menyokong tentera membesar. Permainan ini menawarkan pemain Managore sembilan belas bangunan yang berbeza yang boleh dibina. Terdapat juga unik lapan belas unit diperkembangkan yang disediakan untuk anda.

Dunia Managore talian adalah tempat yang berbahaya, dan ia masuk akal untuk menyertai kesatuan yang anda bantuan dan sokongan, jika perlu. Anda boleh menyertai atau membuat kesatuan dengan rakan-rakan atau mencari rakan-rakan dalam permainan Managore talian dan mewujudkan pakatan dengan cara itu. Hanya menjadi dalam kesatuan, anda boleh mencapai matlamat pasukan dan membongkar gunung gelap. Pemain Walau bagaimanapun, anda mesti telah mengalami dan persatuan kepada keseluruhan mesti bergerak cukup jauh dalam permainan Managore itu. Walau bagaimanapun, sebaik sahaja anda sampai ke gunung gelap, anda akan berhadapan dengan naga berniat jahat Managore talian .

Satu ciri yang menarik permainan adalah wira sistem Managore terhadap wira peperangan. Tetapi untuk diiktiraf oleh rakan-rakan atau musuh untuk pencapaian yang besar anda, anda mempunyai kemahiran untuk memajukan watak anda ke maksimum.

Kumpul semua kuasa-kuasa dengan pemain lain dalam Managore permainan dan menguji kemahiran strategik anda terhadap satu sama lain, anda juga boleh mendapat kemasyhuran demikian. Tinggal satu langkah di hadapan lawan anda untuk membuktikan diri sendiri dan menjadi juara Managore talian perjuangan. Mengumpul artifak dan kemudian gunakan artifak sistem, yang boleh membantu anda, jadi k mereka mempunyai senjata yang lebih kuat dan perisai.

Permainan Managore membentangkan anda pertempuran kecerdasan dan teknologi tinggi, bukan sahaja PvP dan [_35_ ] PvE pertempuran. Mereka yang akhirnya sampai ke puncak yang ketara boleh menajamkan deria strategi tentera dan teknikal yang lebih cekap daripada pedang mereka! Oleh itu, permainan Managore - adalah dalam talian MMO fantasi yang menggabungkan ciri-ciri terbaik di bandar, berjuang huru-hara, pasukan penyelidikan dan lain-lain peranan-bermain permainan.

 

Bermain juga