Manhunt

Nama alternatif: Manhunt

Manhunt Permainan yang luar biasa permainan komputer kontroversi. Permainan ini adalah direka dalam genre dalam genre tindakan stealth, tindakan yang berlaku pada orang yang ketiga.

Permainan komputer Manhunt boleh muat turun pemain dewasa sahaja. Bagi pengguna di bawah umur akses kepada permainan ini ditutup. Permainan Manhant anda boleh muat turun di laman web lain yang menyediakan peluang itu. Sebagai contoh, ini boleh dilakukan pada torrent.

Anda mempunyai peluang yang unik untuk melihat Manhunt permainan video. Ini boleh dilakukan di laman web rasmi permainan atau di youtube. Dalam video itu mendedahkan maklumat asas mengenai permainan, watak-watak diwakili, senjata dan banyak lagi.

Pc Manhunt - adalah permainan yang unik dengan watak-watak yang luar biasa. Dengan beberapa daripada mereka yang anda boleh bertemu dalam kajian ini:

1. James Earl tunai adalah wira utama permainan ini. Watak ini dijatuhi hukuman mati melalui suntikan, tetapi dia "diselamatkan." James serius dan muram. Beliau terbaik boleh membunuh musuh.

2. Lionel Starkweather \ Pengarah adalah antagonis utama permainan ini. Beliau diarahkan oleh profesion. Digunakan untuk menjadi sangat terkenal, dan kini mengeluarkan filem sumbang. Ia memantau protagonis dan memberitahunya menggunakan peralatan khas.

3. Ramirez adalah bermata satu Hispanik. Beliau adalah pemimpin Anjing Perang, serta pembantu Starkweather. Beliau menggunakan kekerasan, memaksa kumpulan itu untuk taat kepadanya. Senjata - senapang patah dan senapang sniper. Tunai membunuh dia.

4. Piggs adalah salah satu bos permainan. Dia tinggal di loteng pengarah itu. Dia memakai kulit dan ketua babi muda.

5. Tramp - adalah watak yang merupakan kereta dorong biasa. Dalam salah satu bab Kash terpaksa membelanjakan dalam beberapa arah.

6. Wartawan adalah seorang wartawan yang cuba untuk menyelesaikan kes Starkweather itu. Cache perlu membawanya ke apartmen, untuk membolehkannya mengambil keterangan jenayah Starkweather.

7. Gary Sheyffer adalah ketua polis di Karser City. Watak ini bawahan Starkweather. Selepas pembunuhan ketua, beliau telah dituduh rasuah.

8. Pemimpin Cerberus Cerberus adalah komander semasa permainan, dan juga menghantar watak utama di tempat-tempat yang berbeza. Dia telah dibunuh oleh protagonis.

9. Arnab Putih adalah seorang lelaki memakai pakaian arnab. Ini watak Starvezera menteri bersamanya. Senjata - senapang patah. Telah dibunuh oleh protagonis.

Permainan Manhant yang lawan kaya

1. Hud adalah samseng jalanan. Mereka menggunakan crowbars, kelawar, cota.

2. Skins adalah sekumpulan skinheads, yang memburu untuk watak utama.

3. Anjing Perang adalah sekumpulan veteran tentera, serta pemburu limpah kurnia profesional.

4. Tengkorak adalah kumpulan pemuja setan yang meletakkan topeng dan jubah dengan tudung.

5. Bayi mental Fatties terbantut dengan kecenderungan pedophiles. Mereka memakai topeng boneka.

6. Samseng adalah sekumpulan psychopaths yang mengalami penyakit mental.

7. Polis Carcer City adalah polis Carcer City

 

Bermain juga