Marvel Avengers Alliance

Nama alternatif: Marvel Avengers Alliance

Permainan Marvel: Avengers Alliance - adalah permainan sosial berasaskan giliran, yang telah dicalonkan. Untuk Marvel: Avengers Alliance dirancang versi dalam talian untuk Android.

Sejak permainan ini adalah pelayar, perkara utama untuk membuat ia berfungsi - ia disambungkan ke Internet. Best untuk permainan baru - ia komputer lebih berkuasa.

Dalam Marvel: Avengers Alliance pendaftaran tidak memberi anda banyak kesulitan. Untuk mendaftar, anda perlu melakukan perkara berikut:

1. Pergi ke laman web khusus untuk permainan ini.

2. Ditulis dalam sel pertama alamat peti masuk mel anda.

3. Masukkan kata laluan yang kuat, dengan menggunakan gabungan huruf dan nombor.

4. Tuliskan bulan, hari dan tahun lahir.

5. Klik pada butang « spielen ».

Apabila anda menekan butang, ia secara automatik akan memberikan persetujuan untuk semua peraturan, perjanjian dan lain-lain permainan dalam talian Marvel: Avengers Alliance.

Permainan MAA akan membiasakan anda dengan semua keganjilan dan wira.

Main Marvel: Avengers Alliance akan anda, mengetahui kesemua enam kelas, yang diwujudkan dalam permainan:

1. Universal - kelas neutral. Ia mempunyai kekuatan dan kelemahan berhubung dengan kelas lain. Gerabak dikenali - adalah Malaikat, binatang, Mockingbird, Rogue, Punisher.

2. Blaster. Mereka Bruisers kuat. Kelas ini mempunyai pukulan maut dan mengabaikan Bruisers pertahanan apabila menyerang mereka. Tetapi mereka kesatuan lemah. Wira terkenal Blaster - ini Iron Man, kabel, Obor Manusia, Ribut, Dr Aneh, Phoenix, Havok, Cik Marvel, Scarlet Witch. Mereka biasanya mempunyai serangan status yang tinggi.

3. Tukang tweeds. Bruisers kuat terhadap peninju, tetapi lemah terhadap Blaster. Watak-watak dikenali tukang tweeds - etoHalk, Juggernaut, Colossus, Thor, Hercules, Dia-Hulk, Valkyrie, Thundra, Wonder Man dan X-23. Mereka biasanya mempunyai perlindungan yang tinggi dan kesihatan yang tinggi.

4. Peninju. Mereka Spies kuat. Menunjukkan kelemahan dalam memerangi Bruisers. Watak-watak dikenali peninju - adalah Deadpool, Wolverine, pemberani, Luke Cage, Iron Fist, Spider-Wanita, Set, Ghost Rider, Magik, Quicksilver, Omega Sentinel, Shatterstar dan Kesatuan Jack. Mereka biasanya mempunyai ketepatan status yang tinggi.

5. Spies. Mereka mendapat peluang untuk menjadi kesatuan yang lebih kukuh, tetapi peninju lemah. Spies wira terkenal - adalah Cat Hitam, Spider-Man, Janda Hitam, Wanita ghaib, Kitty Pryde, Psylocke, Tigra, Wasp dan Iblis. Mereka biasanya mempunyai ketepatan yang tinggi dan keupayaan untuk mengelak.

6. Taktik. Taktik kuat terhadap Blaster, tetapi lebih lemah daripada Spies. Wira Taktik Terkenal - adalah Hawkeye, Kapten Amerika, Encik Fantastic, Black Panther, Cyclops, Black Knight, Mesin Perang, Emma Frost, Fantomex, Hank Pym, Red Hulk, menyelamat, Magneto dan constrictor. Ramai daripada mereka mempunyai sebuah negara yang seimbang.

Dalam Marvel: Avengers Alliance akan bermain anda dalam denyutan jantungnya, kerana kebanyakan watak-watak anda akan sangat zaman kanak-kanak, dan mereka telah lama menjadi gemar anda.

Cari dunia Marvel: Avengers Alliance dalam talian dengan semua ciri-ciri dan pengembaraan yang!

 

Bermain juga