Mass Effect 3

Nama alternatif: Mass Effect 3

Malangnya, genre fiksyen sains yang menarik dan menarik hari ini boleh disimpan dengan selamat dalam Buku Merah. Dan walaupun sejumlah cerita fantasi mengenai kapal angkasa dan makhluk asing mengancam secara teratur, pangkat mereka untuk genre sci-fi asal boleh regangan. Ingat bahawa fiksyen sains adalah dianggap sebagai salah satu yang tidak bercanggah dengan pencapaian sains moden, yang pastinya tidak boleh dikatakan tentang filem ini, tidak kira-kira permainan, terutamanya. Walau bagaimanapun, Mass Effect 3 - permainan yang cuba untuk memulihkan fantasi sebenar. Ketara bahawa pemaju teliti mengkaji segala ciri-ciri dan ciri-ciri genre sebelum anda memulakan kerja trilogi. Walaupun saat-saat yang paling kompleks yang hebat dalam permainan melihat secara semula jadi meminjamkan diri kepada undang-undang logik dan penjelasan (baik, sudah tentu, jika anda tidak pengkritik, dan tidak akan menggali terlalu dalam, cuba mencari ketidakcocokan seketika realiti). Yang baik dan betul sci-fi permainan - ia adalah tindak balas yang paling sesuai Mass Effect 3 pc.

Asas konsep sains projek yang diambil itu "unsur sifar", yang membolehkan anda untuk menukar banyak objek yang berbeza dalam had sewenang-wenangnya. Pemaju permainan telah membenarkan diri mereka untuk menganggap bahawa lebih dekat dengan abad XXII item ini, ia itu - kesan besar-besaran - akan digunakan di mana sahaja di mana-mana dan (dalam Mass Effect 3 misi dalam beberapa cara menunjukkan ia dalam tindakan jika anda mahu dapat difahami! ). Dan ia akan menjadi relevan dalam semua bidang kehidupan manusia dan aktiviti: dalam enjin kapal terbang dan kapal angkasa, senjata, barang-barang isi rumah. Sekali pandang ia mungkin kelihatan agak mengelirukan dan tidak realistik, bagaimanapun, untuk memahami lebih serius, anda boleh mencari penjelasan untuk semua orang tanpa terkecuali. Selain itu, elemen yang paling nyata dalam Mass Effect 3 - senjata yang berfungsi dengan menukar haba tenggelam, dan ia mempunyai asas yang saintifik. Seperti yang anda lihat, pencipta permainan untuk penciptaan sendiri datang dengan tanggungjawab penuh. Dan bahawa tidak kira bagaimana gabungan permainan yang berkualiti dan lebih kurang realistik cerita adalah kunci kepada kejayaan?

Sebelum anda mahu muat turun Mass Effect 3, fikirkan jika anda biasa dengan bahagian-bahagian sebelumnya projek. Jika tidak, keseronokan sebenar permainan tidak akan dapat untuk mendapatkan. Mencadangkan segera untuk mengejar mereka. Di samping itu, bahagian pertama dan kedua kesan besar-besaran tidak lebih buruk daripada draf akhir trilogi. Melangkah ke dalam permainan, anda akan tahu bahawa wira legenda Shepard dipecat daripada organisasi, tetapi untuk masa yang lama tanpa kerja tetap, sudah tentu, tidak boleh. Sudah biasa untuk Mass Effect 3 huruf dan pendatang baru akan membantu protagonis sekali lagi untuk menyelamatkan Bumi dari penuainya pencerobohan. Akhirnya, peminat menunggu hasil projek - semua jalan cerita berkumpul di bahagian ketiga. Jelas bayangkan semua yang anda bersedia untuk permainan ini dapat melihat ke Mass Effect 3 trailer video. Percayalah, anda tidak boleh kekal acuh tak acuh!

 

Bermain juga