Sarjana Orion

Nama alternatif: Sarjana Orion

Igra Sarjana Orion. Conquer The Stars kuasa atas alam semesta.

Master Orion Wargaming hebat strategi besar-besaran berbilang dengan grafik indah dan jalan cerita yang hebat dihuraikan. Satu ciri yang tersendiri adalah hakikat bahawa semua game aksara menyuarakan pelakon pawagam popular. Setelah melalui beberapa generasi naik taraf dan menjadi popular sejak keluaran pertama, pengarang versi terbaru kalah diri mereka sendiri, mewujudkan alam semesta 3D dan banyak penduduknya.

Igra Sarjana Orion 2016 membolehkan pemain untuk menakluk ruang, untuk menakluk dunia, perdagangan dan bersatu dengan orang lain demi bangsa mereka sendiri, memerintah di alam semesta yang luas, dan penubuhan perintah di dalamnya. Setelah menjadi dalam perintah itu, seluruh planet ini, pemain akan dapat untuk mengembangkan pengaruhnya di banyak lain, mengintegrasikan mereka ke dalam galaksi mereka sendiri. Pembangunan sains dan teknologi akan membolehkan untuk membina sebuah armada ruang kebal, membangunkan industri dan membawa ekonomi ke tahap yang tertinggi. Menang akan mendapatkan kesatuan untuk memusnahkan negara-negara lain, menjadi satu kaum sahaja di alam semesta, atau akan menerima apa-apa kesan yang besar yang akan menjadi raja besar.

Razrabotchiki menawarkan pemain pilihan sebelas kaum, mereka berbeza bukan sahaja dalam penampilan, tetapi juga budaya, sejarah dan tamadun. Setiap negara mempunyai perlembagaan sendiri, kekuatan dan kelemahan, tetapi tanpa syak lagi, semua daripada mereka akan perlu berjuang untuk ketuanan di alam semesta. Untuk menyertai dunia yang hebat Sarjana Orion keperluan untuk memuat turun program ini, kerana ia adalah permainan pelanggan. Hanya selepas pemasangan program pada pemain cakera PC keras akan dapat untuk memilih orang yang mana mereka akan berjuang dan yang mereka mengamanahkan kehidupan mereka sebagai pemerintah yang bijak.

Novshestva di Master permainan Orion.

Minimalnye keperluan sistem untuk komputer anda hendaklah sekurang-kurangnya dua gigabait RAM, 15 GB ruang bebas pada cakera keras dan pemproses dwi-teras, hanya pada peralatan tersebut boleh memuat turun permainan Sarjana Orion. Vindovs sistem operasi, dari versi ketujuh dan ke atas. Pemaju menawarkan kepada peminat pertempuran ruang beberapa edisi permainan, versi pengumpul, mula membuat galaksi anda sendiri mungkin ada hari ini, ia memberikan hak akses awal dan juga beberapa keistimewaan, seperti:

    short
  • Vse permainan asal;
  • perlumbaan
  • Edinstvennuyu tidak dapat dicapai oleh pemain lain yang dinamakan Terran;
  • Rezhim, mengubah angkasa moden dimodelkan dalam grafik 3D dalam bentuk pixel, sebagai peminat gaya retro,
  • album
  • Grafichesky;
  • Originalny soundtrack prestasi orkestra.

Igrokam sanggup menunggu untuk edisi standard Sarjana Orion permainan 2016 perlu memberi dalam pembangunan pemain pertama menunggu jumlah tertentu masa sebelum permulaan projek dalam domain awam.

ke jalan pembangunan

Kakoy tidak akan memilih pemain, dia adalah dari hari pertama perlu menyesuaikan sumber pengeluaran, mereka dalam permainan 4, adalah pinjaman, wang permainan, penyelidikan dan pengeluaran makanan. Hanya membina ekonomi galaksi sendiri yang kuat, pengguna mula membuat armada ruang dan menakluk planet-planet lain, meluaskan sfera pengaruh. Untuk memperluaskan tanah jajahan bukan sahaja boleh mengambil kawalan dan menjadikannya didiami planet lain mempunyai satelit membolehkan untuk membina pertahanan yang kuat. kejayaan perdagangan, hubungan diplomatik yang kuat dan menang perang, ini adalah apa yang akan menjadikan jumlah penguasaan permainan Sarjana Orion.

 

Bermain juga