MechRage

Nama alternatif: Mechrage

Realiti planet ini selepas letupan nuklear, penguasaan kecerdasan buatan, penjajah konfrontasi kejam dalam perjuangan untuk setiap meter persegi dan pertempuran robot gergasi - MechRage talian dunia telah dicipta untuk mereka yang mempunyai minat untuk fiksyen sains dan gaya cyberpunk. Talian permainan pelayar MechRage - adalah satu strategi besar-besaran berbilang pada orang yang pertama, di mana anda berdiri perkasa Kejuruteraan robot dan akan mewujudkan koloni anda sendiri, untuk melindunginya dan untuk memenangi wilayah baru.

Untuk bermain permainan MechRage sesuai hampir mana-mana komputer dengan sistem operasi Windows 98/ME/2000/XP/Vista x32/Seven, Pemproses Intel Pentium III 800 MHz atau lebih baik, 256 Mb RAM dan kad grafik sekurang-kurangnya 64 Mb. Untuk bermain anda kecuali menyambung ke Internet, anda perlu pelayar plugin dipasang versi Adobe Flash Player adalah tidak kurang 10. 0. Anda boleh menggunakan Internet Explorer untuk memilih sekurang-kurangnya versi 8. 0, FireFox tidak adalah di bawah 6. 0 versi, Google Chrome atau Opera.

Sertai dalam MechRage permainan yang ada dalam beberapa cara:

 • Kebenaran menggunakan Looki akaun
 • Gunakan akaun di Facebook untuk pendaftaran
 • Bagi pengguna berdaftar Google

Jika tiada kaedah tidak sesuai dengan anda, kemudian pergi melalui prosedur standard (pendaftaran MechRage) pada permainan ofsayte.

MechRage pendaftaran dalam talian pada peringkat ini adalah lebih.

MechRage permainan dalam talian tidak mempunyai prosedur pemilihan watak, tetapi semata-mata menyerah hak anda bulu, yang akan menjadi lanjutan daripada anda sebenarnya cyberpunk ini.

Tambahan pula, MechRage permainan dalam talian di mana tidak ada pembahagian ke dalam puak, seperti, dan sistem pangkat dan bukan konvensional.

Terdapat hanya pengkhususan - bergantung kepada kelaziman tindakan taktikal tertentu robot, ia boleh menjadi

 • Pahlawan
 • Destroyer
 • Spy
 • Shooter
 • Pengawal
 • Tank
 • Letupan
 • Pengangkut

Jika kita bercakap mengenai pencapaian peribadi robot wira anda, ia akan lebih baik untuk naik ke pangkat komander tentera - permainan pangkat yang paling ketara. Dengan status ini wira anda akan menjadi lebih banyak peluang dalam permainan. Anda boleh mengambil bahagian dalam peperangan demonstrasi yang akan mendapatkan lebih banyak dan mengumpul mata dan pengalaman.

Arsenal ketua perang bulu cukup baik:

 • Flamethrowers
 • Laser pistol dengan perisai
 • Roket

Nah, sudah tentu, bermain MechRage sukar tanpa tentera beliau robot. Meletakkan ia dengan selamat masuk ke dalam pertempuran besar-besaran dan memenangi wilayah baru untuk memperluaskan tanah jajahan mereka. Anda juga boleh menyertai salah satu pakatan dan peperangan kolonial dengan lawan yang lebih kuat. Satu lagi faktor penting untuk bulu dan reputasi tentera - sebagai contoh, jika anda mencari mangsa yang mudah dan menyerang lawan yang lemah, hilang rasa hormat terhadap sekutu. Pendek kata, jika anda bermain di MechRage aktif, terhormat dan mengikut peraturan, anda boleh membuat kerjaya tentera yang baik.

Dan orang-orang yang kepadanya ia tidak penting, boleh bermain permainan dalam talian MechRage ke arah yang lain dan meluahkan perasaan sepenuhnya dalam menyelesaikan tugas-tugas strategik. Terutamanya dalam permainan - untuk membina asas dan membangunkan infrastruktur - satu keutamaan untuk wira anda. Untuk membina pangkalan data anda sendiri, anda perlu untuk memulakan kedai pemasangan, yang akan mewujudkan robot bekerja. Apabila jumlah yang mencukupi daripada mereka, kemudian terus dengan pembinaan kemudahan lain. Dilombong sumber binaan seperti emas, silikon dan titanium, labah-labah enjin carian. Anda juga boleh melengkapkan aci perlombongan dan menggunakan sumber dari sana.

Seorang pemain dibenarkan untuk membina sehingga lima pangkalan data. Setiap daripada mereka perlu menjadi nasibnya - pangkalan bagi operasi serangan, pertahanan, atau sejagat (bergantung kepada jenis bangunan akan dibina di wilayahnya). Dengan sumber-sumber yang perlu, anda boleh membina sebuah pangkalan data semua jenis yang ketara akan mengukuhkan kedudukan anda dalam permainan.

Dari semua di atas, kita boleh menyimpulkan bahawa bermain permainan dalam talian MechRage akan sama-sama menarik kerana peminat strategi, dan mereka yang berminat dalam arked perang watak kosmik. Nah, anda nyenyak dan permainan seimbang!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag