BELLOWS. Tanah

Nama alternatif: BELLOWS. Tanah

BELLOWS. Tanah permainan dalam talian - MMORPG permainan postapokapsticheskaya pelanggan tema yang hebat. Kombinasi unik peristiwa yang luar biasa dengan sentuhan fantasi dan teknologi mengagumkan di masa hadapan. BELLOWS. Pendaftaran tanah akan membawa anda ke masa depan di mana mata anda sendiri boleh melihat apa yang sedang berlaku di dunia, yang mana dengan diubah perang nuklear. Bencana tersebut menyebabkan orang ke dalam keluasan ruang dan membawa kepada mutasi makhluk yang kekal di dunia ini. Serangga dan haiwan bertukar menjadi raksasa berbahaya dan mutan tahi lalat digelar kerana hidup bawah tanah, dan tidak dizalimi. Orang kembali selepas bertahun-tahun di Bumi, akan mempunyai untuk memerangi segala kejahatan ini. Perlu untuk memusnahkan serangan makhluk haus darah norovyaschih dalam masa yang paling tidak dijangka. Manusia mengambil untuk membina pangkalan data dan mewujudkan langkah-langkah perlindungan bagi maksud mendapatkan alat ganti untuk perlindungan dari bahaya semua jenis. Dan apabila ia datang kepada keperluan untuk meninggalkan tempat tinggal dan pergi ke tempat terbuka, kita perlu menggunakan bulu yang besar. Malah, dalam atmosfera bumi, walaupun udara beracun! Supaya mereka yang akan bermain dalam BELLOWS. Bumi perlu belajar untuk menyesuaikan diri dan menyesuaikan diri dengan keadaan yang berbeza.

Supaya anda boleh memuat turun permainan tanpa masalah BELLOWS. Bumi, pastikan komputer anda memenuhi senarai berikut Parameter yang diperlukan:

- Sistem operasi Windows XP / Vista / 7;

- Processor 1000 MHz

- 64 MB kad video dengan sokongan untuk OpenGL 1. 2;

- 256 MB RAM.

Tarikh Bellows dalam permainan. Bumi pas dalam pelanggan. Anda perlu memasukkan login dan kata laluan anda, dan datang dengan nama samaran. Juga mengesahkan pematuhan dengan peraturan permainan. Itu sahaja, sekarang tidak ada halangan dalam perjalanan untuk pengembaraan mendebarkan!

Permainan Main Bellows. Anda akan mendarat di sebelah salah satu daripada negara-negara yang sedia ada. Hanya tiga

1. Opara pernah digunakan untuk merujuk kepada anggota tentera di titik paling panas permusuhan. Selain tahanan dari negara-negara lain juga dihantar ke sini. Anda hanya boleh bayangkan seperti kontinjen! Tetapi untuk beberapa waktu menjadi negara yang merdeka dan pada masa ini membawa dasar.

2. Krada negara sangat berkembar. Ia terdiri daripada juruterbang bebas yang, pada dasarnya, kehidupan lain tidak mewakili.

3. Memerlukan - sebuah negara di mana pemerintahan perintah, dan penduduk cemas tunduk di hadapan undang-undang. Juruterbang dan ulama negara ini suka keadilan dan sanggup berkorban, jika dia hanya memerintah selama-lamanya.

Setiap negara mempunyai bandar sendiri, di mana terdapat semua kemudahan yang diperlukan. Berikut adalah senarai bangunan, yang mana boleh dijalankan penduduk: kedai bulu, peralatan kedai, gudang, stesen penyelidikan, pengubahsuaian loji belos, stesen pembaikan, peralatan kilang, kemahiran kilang. Setiap lokasi adalah untuk fungsi permainan tertentu.

Pemain mempunyai status, yang ditentukan oleh tindakan-tindakan yang dijalankan berhubung dengan watak-watak lain. Anda boleh mempunyai status, upahan neutral atau memberontak. Tetapi sesiapa yang anda dan pihak mana yang tidak akan melawan, anda perlu mengambil berat tentang perkembangan mereka sendiri. Anda perlu mengepam ciri-ciri utama - Keupayaan (keupayaan untuk memiliki senjata, menggunakan perlindungan, dan sebagainya ) Serta maklumat tambahan, yang dipanggil kemahiran. Kemahiran dibahagikan kepada kategori seperti Sniper, pengeluaran, perdagangan pakar.

Untuk Bellows. Land tidak selesa untuk bermain, anda perlu menjaga peralatan yang bersenjata dan lain-lain yang berguna. Arsenal senjata dalam permainan ini adalah mengesankan. Di sini terdapat senjata dan meriam, dan phasers, dan granotomety, dan laser dan senjata tenaga dan lain-lain perkara yang boleh membawa maut. Di samping itu anda mesti membeli peluru, termasuk peluru, kartrij, plasma, caj roket bahagian PHASER. Bagi yang lain daripada peralatan yang ada dalam pemacu permainan, reaktor (peralatan kuasa), cip (unit tambahan, yang membolehkan untuk menaikkan beberapa ciri-ciri watak), kit pembaikan, shockers, teleportatory modul mengekstrak pegun (modul digunakan) dan modul tambahan untuk pelombong dan pengangkutan. Nah, sudah tentu, elemen utama permainan - robot yang digelar bulu. Mereka adalah pejuang, peninjauan, pengangkutan, getters. Seperti yang dapat dilihat dari nama-nama mereka, robot melaksanakan pelbagai fungsi.

Permainan Bellows. Tanah disediakan banyak pencarian yang menarik. Tugasan belajar jenis, dan orang-orang yang memerlukan membunuh raksasa atau mengumpul barang rampasan. Raksasa diri mereka sejumlah besar di sini. Ini kumbang dan slug, dan labah-labah dan cacing dan beruang dan horseflies dan najis lain. Dengan barang rampasan yang sama, sebagai contoh, merujuk racun Sac Spider, Scorpion Pincer, misai Mantis, segmen Worm, Crystal Hijau, bekas Magma dan banyak lagi. Semua salah satu yang boleh mendapatkan apabila melaksanakan tugas-tugas yang boleh disimpan di tahan. Perlu juga dinyatakan bahawa memegang takut bahawa ia menggalakkan barangan keselamatan.

Permainan ini mempunyai segala-galanya untuk promosi yang berjaya ke puncak, perkara utama - usaha tidak malas. Sertai dunia maya dan menunjukkan semua orang bakat anda! Semoga anda sentiasa tersenyum nasib!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag