Medal of Honor Warfighter

Nama alternatif: Medal of Honor Warfighter

Permainan Medal of Honor Warfighter - telah dikeluarkan pada 2012, tahun ini. Permainan ini amat berfikiran permainan. Permainan ini sangat menyeronokkan untuk bermain, semua orang akan menikmati dalam masa yang sama, yang akan memegang di sini. Permainan Medal of Honor Warfighter pc adalah satu lagi karya yang indah yang dibuat dalam genre 3D tindakan.

Plot kelihatan cetek mana-mana. Askar berani dan berani daripada Amerika Syarikat mencari osamubinladena seterusnya. Anda masih tidak akan mencederakan untuk membantu mahkamah yang mengalami lanun Somalia yang dan berlari di laut mencari. Dialog sering membangkitkan keadaan - di tangan ideologi jihadi mendapat dahsyat singkatan PETN!

Dalam Pingat misi Honor Warfighter juga sangat pelbagai, ia adalah bahagian yang sangat menarik permainan, apabila sebenarnya satu dan sama, permainan ini diulang beberapa kali - ia menyedihkan, dan permainan itu sendiri menjadi sangat membosankan.

Sebaik sahaja anda telah muat turun permainan, anda akan memahami mengapa yang bermain Pingat Kehormatan Warfighter yang mengujakan dan menarik.

Pemaju permainan ini dibuat syarikat terkenal - Bahaya Tutup Permainan. Pembangun dibawa ke projek ini sebilangan besar aspek yang menarik dalam cerita, banyak bahan yang menarik. Anda, adalah tentera utama anda dan hanya anda yang boleh mewujudkan persekitaran yang dipanaskan sehingga takat didih keluli. Watak anda akan dapat semasa permainan beberapa kali untuk menukar bentuk, kerana dia akan bergerak ke atas tangga kerjaya, dan oleh itu - untuk menukar penampilan mereka.

Sebelum meneruskan kepada proses permainan, anda perlu memasang pada komputer peribadi anda. Pertama, pergi ke laman web rasmi permainan ini (http://www. ea. com / pingat kehormat-warfighter), dari laman web ini, muat turun fail persediaan permainan. Sekarang anda perlu untuk memeriksa sebelum anda memuat turun fail untuk virus dan komponen yang berniat jahat selepas antivirus menunjukkan bahawa virus dikesan, anda boleh memasang fail ini pada komputer peribadi anda. Tetapi sebelum anda mahu semua ini dilakukan, kami amat menggalakkan anda melihat di Internet - Medal of video Honor Warfighter, ia akan membantu anda memahami sedikit dalam permainan, kerana anda boleh melihat apa yang permainan "tindakan", bagaimana peristiwa akan terungkap . Kami pasti bahawa anda mahu untuk terus pertolongan diri dalam suasana ini.

Ambil masa untuk memuat turun Medal of Honor Warfighter, projek yang amat menarik, sangat menarik. Anda akan gembira untuk terjun ke dalam cerita dan rasa ke akhir. Ia projek yang amat menarik di mana anda mahu bermain benar-benar semua orang yang menghargai dan menghormati genre - tindakan.

Nah, kami ingin anda masa yang menyenangkan dengan permainan ini. Percayalah, semua orang boleh mencari sesuatu yang mereka sendiri dalam projek ini. Bagi setiap, permainan ini akan membuka pintu itu. Akan membiarkan pemain setia mereka dan penduduk masa depan ruang permainan untuk dunianya yang luar biasa sendiri! Nikmati! Anda benar-benar akan suka! Kami ingin anda hanya kemenangan! Anda mesti berjaya! Nasib baik dalam permainan!

 

Bermain juga