Talian zaman pertengahan

Nama alternatif: Zaman pertengahan

Zaman Pertengahan Online permainan - hebat strategi pelanggan berbilang yang terbentuk pada masa lalu diselubungi legenda. Anda diangkut ke abad ke XII dan mengambil bahagian dalam peperangan, yang bertujuan untuk menguasai tanah sebanyak kerajaan zaman pertengahan, di mana hanya sahaja meninggal dunia turun Perang Salib berdarah. Mungkin kekayaan tidak datang terlalu bijak, melemahkan peperangan internecine negeri. Sesungguhnya, bukan puan dapat berkongsi kuasa dan bekerja bersama-sama untuk memahami ekonomi kuasa, menjadikannya yang kuat dan kebal. Tetapi semua orang berfikir untuk dirinya sendiri. Jadi anda dan masuk ke alam sekitar agar orang mementingkan diri sendiri ada hak untuk swing hak anda dan cuba untuk mengambil sebahagian lebih lanjut. Sudah tentu, anda tidak bersendirian banyak dicapai. Lagipun, pengagihan semula tanah yang paling ketara berlaku semasa peperangan puak ganas. Oleh itu, mencari sekutu - dan banyak lagi! Anda akan dapat membuktikan bahawa anda wajar mendapat semua itu menjadi pemerintah!

Untuk bermain permainan Zaman Pertengahan Online , anda perlu sambungan internet dan komputer dengan konfigurasi berikut: OS Windows 7, Windows [ _1_] Vista , Windows XP ; 1.4 GHz pemproses, kad grafik dengan 128 MB, 512 MB RAM dan 100 MB cakera keras. Muat turun Zaman Pertengahan akan selepas membuat akaun anda. Zaman Pertengahan Online pendaftaran adalah sangat mudah: untuk masukkan log masuk, kata laluan, dan dilaporkan difikirkan alamat e-mel. Apabila permainan bermula, anda perlu untuk mewujudkan watak utama.

Aksara yang anda akan menguruskan untuk jatuh ke dalam dua kategori: watak utama dan tentera upahan. Anda memilih apa yang akan menjadi ketua anda, apatah lagi skuad tentera upahan terbentuk secara beransur-ansur dan boleh menampung pahlawan dengan kepakaran yang berbeza. Secara umumnya di Zaman Pertengahan Online tiga kelas. Mereka berbeza bukan sahaja kemahiran dan watak, tetapi juga senjata. Jadi cuirassiers lebih suka memakai baju besi dan perisai berat, yang membantu mereka untuk takut pertembungan ketat dengan musuh. Di samping itu, mereka tahan lasak dan bagi mana-mana skuad adalah pembela pertama. Marin juga tidak takut berjuang hampir yang boleh memegang jenis senjata. Walaupun pertahanan mereka adalah lebih lemah berbanding dengan lelaki di tangan, tetapi ketabahan dan kekuatan mereka dengan lebih daripada mengimbangi ini. Tetapi kelas ketiga, anak panah, membawa manfaat detasmen hanya dari jauh. Mereka menggunakan haluan, busur silang dan lembing. Semasa melakukannya sangat bijak. Jadi, walaupun pertahanan sangat lemah, boleh menyebabkan kerosakan kepada musuh secara literal tidak boleh diperbaiki. Komander yang dihormati, ingat bahawa mengumpul skuad untuk perjuangan yang akan datang, anda harus memastikan bahawa tentera yang berbeza yang dibuat komposisinya. Dengan cara ini anda boleh memastikan kejayaan anda!

Dengan cara itu, jika watak utama anda adalah milik beberapa kelas dan memilih kelas ini pelik pengkhususan, ia tidak bermakna bahawa pengkhususan lain akan ditutup selama-lamanya. Tukar profesion dan cuba tangan mereka pada yang berbeza keseluruhannya boleh menjadi pilihan pertama. Walau bagaimanapun, kita harus memberi amaran kepada anda untuk tidak melompat dari satu pengkhususan yang lain, tidak benar-benar menguasai apa-apa daripada mereka. Lagipun, sebagaimana yang mereka katakan dua arnab tidak mempunyai masa dan jika anda tidak menggunakan sepenuhnya potensi profesion yang sama, ia adalah yang terbaik untuk tidak tergesa-gesa untuk yang kedua. Hanya konsisten dan teliti akhirnya memberikan hasil yang dikehendaki. Jadi bijak, jika anda mahu untuk menakluk kerajaan ini!

Permainan Zaman Pertengahan membuka perspektif menggayatkan dan jika anda berhati-hati dipam melalui dua cabang pembangunan - iaitu, Kesenian dan komander ketenteraan - yang benar-benar boleh menjadi kebal. Dan bijak membentuk detasmen 16 tentera upahan akan menjadi sokongan sebenar dalam peperangan ini kejam. Jangan lupa bahawa watak yang dibahagikan kepada beberapa jenis, dan meningkatkan keperluan mereka semua sekali gus. Jadi, anda perlu memberi perhatian kepada parameter berikut:

- Parameter Asas (perisai, kesihatan, tenaga);

- Ciri-ciri fizikal (kekuatan, ketangkasan, ketahanan)

- Ciri-ciri mental (keberanian, kecerdasan, ketepatan);

- Spesifikasi (kelajuan serangan, kelajuan pergerakan, carta, Selesai).

Kemenangan, yang sedang menunggu untuk anda, akan membawa pengalaman dan kaca mata, yang paling penting - belajar untuk menggunakannya dengan bijak. Selain itu, sebaik sahaja anda mula Zaman Pertengahan bermain, anda perlu menyimpan dalam permainan mata wang. Wang yang diperlukan bukan sahaja untuk pembelian peralatan, tetapi juga untuk membayar gaji tentera upahan. Jika tidak, yang akan mahu risiko demi cita-cita hidup anda, tetapi masih percuma. Menyediakan semua askar perlu. Cuba ke semasa untuk menyediakan mereka dengan senjata baru sebaik sahaja ia boleh didapati - dan mereka akan bersedia untuk pergi untuk anda di pinggir dunia.

Di samping itu, bermain Zaman Pertengahan Online perlu memerhatikan peralatan. Setelah menyedari bahawa senjata yang perlukan pembaikan, jangan kelewatan perkara ini selama-lamanya. Jika tidak secara amnya kehilangan perkara yang betul.

Permainan Zaman Pertengahan 2 menarik dan penuh dengan banyak perkara, tetapi dengan mudah sama untuk menguruskan. Menu utama terdiri daripada bahagian-bahagian ini sebagai berek, maklumat tentang watak, pembangunan pokok, gudang dan ransel, pasukan pokok pasaran pengambilan, kedai, parti. Anda akan sentiasa di tempat, yang agak mudah, kerana huru-hara tidak kondusif untuk pelaksanaan pelan.

Permainan zaman pertengahan pasti memberikan anda banyak saat-saat yang menyenangkan dan akan menjadi bahagian penting dalam masa lapang anda! Cuba - dan lihat sendiri!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag