Merc Elite

Nama alternatif: Merc Elite

Merc Elite talian - percuma taktikal permainan peranan-bermain, yang merupakan tindakan yang dinamik, peristiwa-peristiwa yang dibangunkan pada masa hadapan. Syarikat ini Bigpoint penembak direka dalam gaya MOBA. Pemain dijemput untuk perjalanan kembali ke masa yang jauh apabila peperangan gerila berkobar dan bersaing di pelbagai arena. Anda akan dapat untuk memohon taktik pertempuran yang paling maju. Berada dalam kepimpinan pembunuh peranan, anda akan menjadi satu misi untuk melaksanakan pelbagai peringkat kerumitan. Di hadapan banyak peristiwa berdarah memintas kerana kejayaan hanya mereka yang tergolong kepada musuh tanpa setitik kasihan. Musnahkan lawan mencari sekutu dipercayai, memperbaiki senjata mereka, menghisap kemahiran dan dapat merasai layak gelaran kehormat pembunuh elit. Sudah tentu, anda dan begitu profesional, kerana sebelum lama menjadi askar, tetapi ia tidak bermakna bahawa anda boleh bergantung kepada pengalaman tahun yang lalu. Anda perlu bersaing dengan masa. Sebagai contoh, jika ia adalah mungkin untuk menggunakan senjata masa depan, mengapa meninggalkan apa-apa kemungkinan? Menyelaraskan pengalaman bekas dengan penemuan baru dan membawa tentera anda untuk kemenangan!

Merc Elite permainan kekasaran berlainan dengan keperluan sistem. Permainan akan dapat lulus sesiapa. Anda akan mengambil bahagian dalam pengembaraan berdarah, menjadi pemilik parameter sederhana komputer. Semua yang anda perlu kembali ke dunia permainan - ia pendaftaran Merc Elite. Mewujudkan akaun bermakna untuk mengisi borang dengan bidang ini: nama pengguna, kata laluan, ulangi kata laluan, alamat e-mel, tarikh lahir. Menerima syarat-syarat dan pernyataan privasi hanya semak dan langganan berita - automatik. Selepas membuat maklumat yang diperlukan dengan mudah tekan "Main secara percuma sekarang."

Jadi anda memulakan Merc Elite bermain dan kini adalah masa untuk mempertimbangkan draf yang lebih terperinci. Sila senaraikan kelebihan: berkualiti tinggi format 3D grafik, bidang realistik, ketegangan plot, kuasa secara beransur-ansur, pekerjaan yang menarik, meningkatkan adrenalin, juga sistem berfikir keluar berperang, mod pelbagai dan jumlah yang menghairankan besar kaedah yang digunakan. Di samping itu, terdapat beberapa ciri-ciri yang akan memenuhi pemain seperti ini. Semasa pertempuran, anda boleh menyembunyikan di pusat perlindungan, kawalan kebakaran, gunakan bukit, yang dibenarkan berada di dalam kedudukan yang lebih baik, sebagai musuh tidak akan melihat anda dari bawah ke atas, selagi anda tidak melakukan kebakaran terbuka. Disyorkan menangkap mata lebih penting. Jika ia berjaya, maka tidak keliru dengan apa yang musuh kelihatan kuat dan dimusnahkan. Titik kawalan di tangan anda, yang bermakna anda menguasai! Anda boleh memberi satu nasihat. Jangan terlepas masa ini apabila anda boleh melaksanakan penangkapan ini - kemahiran dan kewaspadaan pembantu terbaik dalam perang!

Pilih untuk diri sendiri layan diri kelas dan ke hadapan - muncung perang menyerap serta-merta dan anda tidak akan mempunyai masa untuk berfikir. Mengangkat senjata dan memusnahkan semua di sekitar! Bercakap senjata. Arsenal benar-benar kaya. Tetapi bagi setiap kelas yang ada senjata-senjata tertentu. Menghitung beberapa barangan berbahaya yang membolehkan anda untuk menggunakan Merc Elite permainan dalam talian yang anda mempunyai idea apa yang terlibat. Terdapat mesin layan diri dan senjata api dan antara senjata dan pedang samurai, dan banyak lagi. Ia tidak hidup tanpa papan berkualiti tinggi yang direka untuk melindungi. Semua ini diambil bersama-sama - senjata, kemahiran, sekutu sokongan, keinginan peribadi untuk memenangi kembali kejohanan - adalah kunci kepada kejayaan masa depan. Permainan ini adalah benar-benar serba boleh dan mendapat memegang perhatian anda dari minit pertama. Dengan permainan yang kaya tidak membosankan! Sertai sekarang - anda tidak akan menyesal!

 

Bermain juga