Metal Gear Rising: Revengeance

Nama alternatif: Metal Gear Rising: Revengeance

Metal Gear Rising: permainan Revengeance yang keluar 19. 02. 2013 Dan pelepasan permainan pada PC mengambil masa hampir setahun untuk 09. 01. 2014 apabila wap. New Metal Gear permainan yang dibangunkan oleh syarikat Platinum Permainan, yang adalah pengarang salah satu slashers terbaik hari ini. Di samping itu, ia dibuat sempena Kojima Productions. Hasilnya, kita mendapatkan permainan komputer yang memusnahkan semua meriam diketahui slashers dan memperkenalkan sistem pertempuran berlapis-lapis baru. Jika anda mahu membaca Metal Gear talian Rising: kajian Revengeance, ia bukan sahaja untuk melihat pandangan pengkritik yang Metal Gear Rising: Revengeance - bukan sahaja tindakan sangat curam dalam alam semesta yang hebat, tetapi sekuel kepada semangat semua permainan yang disimpan cara dan dialog panjang codec, dan juga watak-watak biasa dan petunjuk daripada siri asal. Hanya Revengeance - adalah spin-off jika anda tidak dari segi tertentu - sebagai contoh, apa yang dimaksudkan dengan cawangan dari jalan cerita utama dengan gaya yang unik.

Mekanik Permainan dibina di atas dua tiang. "Paus pertama" - jalan cerita dan pengeluaran, "paus kedua" - dia slashers gaya Bayonett. Watak utama mempunyai array biasa serangan dan apa yang dipanggil Mod Blade. Menarik picu, peminat permainan video yang mengambil wataknya dalam mod ini, dan dengan serta-merta di seluruh ia melambatkan masa, dan Raiden muncul ruang untuk manuver.

Beritahu saya, di mana-mana permainan komputer yang lain, anda boleh menjalankan secara bebas di dinding menegak pencakar langit gergasi dan bergegas menyentuh perasaan roket, dan juga mengukir musuh, helikopter dan robot gergasi untuk keping? Lagipun, sebagai senjata dalam permainan ada kibermechi, katanas dan segala macam bilah yang berbeza. Hanya Metal Gear Rising: Revengeance pc

Boleh menggunakan senjata sedozen. Apa-apa senjata api wira permainan kami tidak notis.

Selain rejim biasa serangan mempunyai pedang, yang boleh dikawal terima kasih kepada serangan kayu yang betul. Dalam mod ini serangan adalah lebih merosakkan. Jika anda vobodnom mod dengan akaun dengan musuh-musuh, anda akan diberi Points "zandatsu" yang dalam cara Jepun "Potong dan mengambil." Perkara ini adalah sangat penting, kerana ia membolehkan untuk mendapatkan semula bukan sahaja kesihatan, tetapi juga skala pedang percuma, mengeluarkan cecair daripada cyborg mati duri. Selain Metal Gear Rising: Revengeance PC mempunyai parang dua, yang dihubungkan oleh jenis gunting. Jadi, mereka boleh didakwa dan mereka akan mengeluarkan perisai dengan musuh-musuh yang besar. Terdapat juga agak jarang berlaku bagi senjata permainan dipanggil sai, yang kelihatan seperti menggunakan senjata trisula kecil dan mampu untuk menarik anda dengan musuh, dan kemudian melumpuhkan pelepasan musuh elektrik. Selain itu, senjata, yang merujuk kepada menengah, mempunyai beberapa serangan kombo dengan satu set ciri-ciri berguna.

Jika anda belum membuat keputusan sama ada atau tidak anda Metal Gear Rising: Revengeance muat turun, maka kita akan menasihati anda untuk meminta Metal Gear talian Rising: Revengeance Video, melihat bahawa anda akan lebih mudah untuk membuat keputusan. Dalam banyak video yang anda akan melihat pertempuran bos. Dan Metal Gear Rising: bos Revengeance juga dibuat sangat kualitatif oleh Platinum Permainan. Selain itu, selepas pertempuran dengan bos Raiden mendapat senjata baru kuasa pemusnah yang besar dan kelajuan yang luar biasa, serta ciri-ciri lain yang unik.

Lawati laman permainan rasmi, memuat turun permainan dan mendapatkan keseronokan daripadanya. Nasib baik!

 

Bermain juga