Perang Logam talian

Nama alternatif: Perang Logam talian

Permainan dalam talian Metal Perang Online - sessional pelanggan permainan dalam talian yang mengangkut pemain dalam konflik global dalam Sci- Fi tetapan. Ini dunia masa depan di mana peristiwa-peristiwa perang membara di sumber bidang yang diperlukan untuk tujuan lain, untuk mewujudkan darah tiruan. Ia mungkin akan mengejutkan anda dan bertanya mengapa saya memerlukannya? Hakikat bahawa darah sintetik mempunyai ciri-ciri khas dan kualiti yang sangat berbeza daripada semula jadi. Semuanya bermula dengan konflik tempatan tdk antara kedua-dua syarikat. Tetapi konfrontasi antara kedua-dua gergasi, di mana tiada siapa mahu terlepas seketul lazat, tidak lama lagi melambung di luar kawalan. Peristiwa tentera seperti api, dengan kelajuan menakutkan merebak di seluruh dunia, pada masa yang sama melibatkan ramai peserta. Organisasi upahan campur tangan dan keadaan itu diburukkan lagi oleh yang melampau. Tiada siapa yang tahu apa keputusan pembunuhan ini secara besar-besaran, tetapi hendaklah layak untuk menyertai sesiapa.

Untuk bermain permainan Metal Perang Online , anda perlu memuat turun dan memasang pelanggan. Untuk melakukan ini, komputer anda mesti memenuhi keperluan sistem minimum yang berikut:

- Sistem operasi dipasang Windows 7 / Vista / XP SP3;

- Processor Intel Core 2 Duo atau AMD Athlon X2 64 3. 0 GHz

- Kad 512 MB NVIDIA GeForce 9500GT / ATI Radeon HD 3450

- 2 GB RAM dan 4GB ruang bebas pada cakera keras anda.

Muat turun pelanggan sebelum Metal Perang Online pendaftaran. Buat akaun seperti berikut: Pemasukan e-mel, kata laluan (ulang), nama samaran dan watak-watak dari imej. Sertai dalam permainan Metal Perang Online - ia adalah satu permintaan untuk jenis jemputan untuk memasuki permainan. Sejak permainan Metal Perang Online kini menjadi ujian alfa tertutup, anda akan menerima surat e-mel itu dan memberi akses yang dikehendaki .

Anda akan menjadi kali pertama di kawasan metropolitan di Australia, dan di mana akan pertempuran jalan anda. Perlu memilih sisi yang anda akan menyertai. Tetapi ia tidak bermakna bahawa kita perlu bersumpah kesetiaan dan struktur tidak boleh diubah. Anda boleh Perang Logam Talian memainkan dalam komposisi Rangkaian Sumber Global atau Morgan Industries. Yang pertama adalah organisasi komersial jenis baru. Hak eksklusif untuk saya actinolites jarang berlaku pelbagai di Australia - muslihat, dan hasil, organisasi bercadang untuk tiada siapa. Kedua - pengeluar utama logam, bahan komposit dan sintetik. Ini syarikat multinasional, yang tarikh kembali ke 1903 sejarah. Skala pengeluaran dan penyelidikan dan pembangunan yang berjaya ahli organisasi diterapkan keyakinan bahawa mereka mempunyai hak penuh untuk memiliki sumber yang bernilai. Siapa tahu, mungkin tidak akan bertembung di antara mereka, jika ia tidak dibangunkan pada tahun 2005 oleh Profesor Beloyartseva "darah biru." Tetapi apa yang berlaku adalah apa yang berlaku. Dan kini untuk ciri-ciri berguna pengganti popular untuk darah manusia, ramai lelaki berani bersedia untuk mencabar sesiapa. Dan jika anda bersetuju untuk mengurangkan tekak musuh-Nya, dan untuk menuntut hak-hak mereka?

Main Metal Perang Online Anda akan menggunakan teknik daripada empat kelas. Pakar risikan mesin, serangan, meriam, dan pembaikan. Kenderaan serangan berperisai (BSHM) menjadi kuasa tentera yang besar. Mereka bersenjata dan mampu memusnahkan segala-galanya dalam laluannya. Sokongan Kejuruteraan Shuttle (KELAS) mempunyai banyak fungsi. Ini pembaikan di medan perang, dan medan periuk api memasang, dan penciptaan gangguan elektromagnet. Yang paling kecil kenderaan peninjau tempur (BRM) berhadapan dengan apa-apa kerja seperti kecerdasan, berjaya menangani apa-apa, kerana yang tinggi dan mudah dikendalikan. Satu kompleks meriam mudah alih (IAC), sebaliknya, sebahagian besar besar. Mereka mampu untuk menghapuskan struktur tanah dan mendatangkan mudarat, walaupun dari jarak yang jauh. Semua ini akan membantu unit tempur tidak menang pertempuran dan mencapai diingini.

Peta Permainan Metal Perang Online sehingga dua - "Base di padang pasir" dan "bandar Australia" ;. Dalam zon perang dan peristiwa-peristiwa semasa sekeliling perang maya. Pemain boleh bernafas dalam hangar khas. Mereka direka untuk membuat ia di mana perekentovatsya antara pertempuran, kenderaan tempur dan menetapkan untuk membeli peralatan untuk penambahbaikan.

Jika jantung anda Roh meronta-ronta untuk pengembaraan dan masa depan yang belum diterokai yang beckons, MWO permainan - apa yang anda perlukan! Pemaju telah cuba menghalang pengguna kecewa dan berjanji tidak lama lagi untuk sila dengan bahagian baru permainan. Sertai Sekarang! Berjaya dan menyeronokkan permainan!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag