Metin2

Nama alternatif: Metin2

Dalam Metin2 bermain adalah disyorkan bagi mereka yang ingin untuk melibatkan diri dalam dunia fantasi timur. Di sini anda boleh melibatkan diri dalam suatu pengembaraan yang luar biasa, menjadi tuan seni mempertahankan diri dan menyelamatkan dunia daripada kuasa-kuasa gelap.

Untuk bermain Metin2 pertama yang anda mesti diluluskan pendaftaran Metin2. Untuk melakukan ini:

1. Masukkan nama skrin anda yang baru (login).

2. E-mel

3. Mengesahkan penerimaan anda terhadap terma-terma dan syarat-syarat am permainan.

4. Beberapa minit kemudian, anda perlu e-mel akan dihantar surat daripada pentadbiran. Mengikut arahan untuk surat itu, anda boleh mengaktifkan akaun permainan anda sebagai hadiah.

Apabila Register selesai permainan Metin2 Metin2 permainan dalam talian akan memerlukan anda untuk mengarahkan pemasangan pada komputer anda. Untuk melakukan ini:

1) Muat turun pelanggan permainan tersebut (anda merasa di bawah "Muat turun" di laman permainan)

2) Jalankan fail memuat turun dan permainan dalam talian Metin2 mula memasang pada komputer anda.

3) Jangan lupa untuk menentukan lokasi pada komputer anda yang akan menjadi tuan rumah permainan dalam talian Metin2.

Selepas memasang permainan pada ikon desktop anda muncul Metin2 .. Juga di jalan pintas Mula menu akan diwujudkan untuk memasuki permainan. Klik pada mana-mana ikon ini akan membawa anda ke dunia Metin2 talian. Dengan sering juga akan secara automatik mengemaskini permainan, yang tidak akan membawa anda banyak masa. Metin2 Permainan dalam talian, pemasangan dan Pendaftaran Metin2 yang diuji secara percuma.

Selepas ini, anda perlu melengkapkan butir-butir akaun anda dalam permainan dan memilih pelayan untuk permainan. Watak anda diwujudkan hanya boleh bermain di pelayan ini. Untuk bermain di server yang lain, mewujudkan watak baru.

Apabila mencipta watak anda perlu memilih pengkhususan permainan masa depan. Bermain permainan dalam talian Metin2 Anda dijemput untuk kelas seperti wira Pahlawan Ninja Shaman Sura.

Warrior. Dalam perisai berat dan berat parang artfully pegangan, Warriors adalah tuan huru-hara. Juga, anda tidak perlu bimbang untuk kekuatan fizikal dan ketabahan. Membangunkan watak kelas ini boleh dipelajari memiliki paksi dua tangan dan halberds, atau bergantung kepada gabungan pertempuran klasik - pedang dan perisai.

Ninja. Ia adalah pembunuh profesional. Mereka tidak mempunyai sama dalam keupayaan untuk menyerang hendap. Dalam pertempuran, menggunakan pisau dan tunduk. Atas dasar ini, bergantung kepada kelajuan dan ketangkasan.

Shaman. Digunakan dalam pertempuran dan jampi sihir. Pendekatan yang terbaik untuk menyokong tentera lain. Shaman bergantung kepada mantera dan jampi penyembuhan yang meningkatkan serangan dan pertahanan.

Surah. Ia pahlawan-pahlawan yang ditipu Gelap. Terima kasih kepada pertempuran ini berjaya dalam huru-hara, mereka boleh menyerang musuh di sihir jarak jauh. Mereka juga mengukuhkan utiliti mantra diri mereka sendiri.

Main Metin2 Permainan dalam talian, anda akan mempunyai dengan memilih salah satu daripada tiga lokasi (empayar).

Empayar Shinzo. Ia adalah empayar selatan, yang mengkhusus dalam perdagangan. Memilih kawasan untuk diperkenalkan, tugas utama anda akan cair perlindungan dan pembangunan laluan perdagangan.

Empayar Jinno. Terletak di sebelah timur benua. Empayar ini telah diasaskan oleh kelas tentera empayar lama. Oleh itu, adalah sangat agresif terhadap orang lain.

Empayar Hundzho. Terletak di bahagian barat benua. Empayar ini diperintah oleh pemimpin-pemimpin agama. Kerana ini boleh dianggap modal ajaib benua.

Permainan Metin2 literal menarik dalam gambar-dalam gaya dan suasana fantasi timur seni mempertahankan diri. Anda bosan pedang pertempuran klasik dan tunduk? Membangunkan watak anda dan digunakan sebagai senjata loceng yang seolah-olah tidak berbahaya dan peminat. Jadi teruskan! Mengasah kemahiran anda dalam kemuliaan empayar!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag