Metro: Light lepas

Nama alternatif: Metro: Light lepas

Metro: permainan Light Last dicipta dalam genre penembak orang 1. Ia adalah kesudahan kepada permainan yang Metro 2033. Pembangun Metro: Light Last enggan beliau adalah berdasarkan peristiwa-peristiwa buku kedua D. Glukhovski. Ia telah memutuskan untuk membuat permainan yang akan menjadi kesinambungan langsung bahagian pertama.

Jika anda membuat keputusan untuk memuat turun Metro: Light lepas, anda akan belajar bahawa protagonis bahagian kedua juga Artem. Pada masa ini misi utama beliau - untuk mengelakkan perang saudara di antara penduduk stesen kereta bawah tanah yang berbeza. Dalam membangunkan kesudahan yang telah dikenal pasti 3 prinsip asas:

1. Menyimpan seram atmosfera Metro 2033.

2. Mempelbagaikan jenis senjata.

3. Meningkatkan teknologi Metro 2033.

Semua tugas telah siap dan kini dalam Metro: Light pc lepas Artem perlu menyelesaikan keadaan huru-hara yang berasaskan tindakan dan peristiwa yang berlaku dalam Metro2033. Tidak pergi mutan juga berjuang Nazi dan merah dengan satu sama lain. Dan semua perlu berjuang.

A boevki di Metro: Light lepas kami menawarkan skema dibahagikan kepada dua jenis: tembakan dan pergaduhan dengan orang ramai dan memburu semua jenis raksasa. Tembakan bermula pada terbaik, yang k muncul pemaju menjanjikan fizik sebenar objek, dan juga baik AI. Anda lihat, dan Tom kini hanya tiga "batang", setiap daripada mereka boleh dipam atau semasa senjata api atau abgreydiv sasarannya lebih curam meningkat.

Untuk meningkatkan pergaduhan pelbagai dengan lawan senjata Metro: Light akhir ini turut menyampaikan lebih luas. Senjata kadang-kadang menjalani semakan radikal. Kini terdapat peluang untuk mendapatkan senjata eksklusif: mesin RPK pistol 45 pusingan, pengubahsuaian Kalash Aksu senapang sniper VSSK "ekzos", enam berlaras Velopal senapang patah automatik.

Seperti yang dapat dilihat, kekal yang terbaik senapang ringan, senapang patah dan revolver, tetapi menambah senapang penembak curi dan miniguns. Dan ia tidak dilakukan dengan sia-sia. Buat masa ini, apabila anda menjadi Metro: bermain Light lepas, kemudian bertemu dengan bos mutan sangat menakutkan

OMedveditsa - menanggung mutan.

OGigantskaya udang.

ORino-rahim Hantu.

Perlu diingatkan bahawa Metro: Light Last umumnya baik. Ia adalah sangat profesional dinyalakan gua dan terowong, bentuk dibuat aksara sempurna. Datang ke permukaan, semua hujan, kabus, lumpur adalah sangat semulajadi. Suara sempurna dilakukan: lolongan mutan jeritan dan bunyi lain sangat indah dan dipercayai.

Tetapi jika anda masih belum membuat keputusan sama ada untuk bermain di Metro: Light lepas, anda perlu meminta Metro internet: video Cahaya Terakhir dan melihat semua apa yang telah diberitahu secara langsung. dan melihat semua apa yang telah diberitahu secara langsung. Tiada orang yang akan menyakiti permainan laman web rasmi http://store. steampowered. com/agecheck/app/43160 / mendaftar di sana dan masuk ke dalam semangat permainan. Dan kemudian memasang Metro: Light terakhir pada PC anda untuk memahami apa yang emosi menyebabkan anda permainan ini. Cuba! Pergi untuk itu!

 

Bermain juga