Mesolitik

Nama alternatif: mezolit, Mezzo

Talian Mesolitik - adalah shareware berbilang permainan peranan-bermain, merendamkannya di dunia primitif. Anda boleh melihat dunia melalui mata manusia, terdapat kira-kira 15 000 tahun dahulu.

Main permainan dalam talian Zaman Batu Pertengahan sangat menarik, kerana pencipta telah cuba untuk mencipta dunia haiwan yang wujud untuk beribu-ribu tahun SM. Jika anda mahu berada di dalam kasut manusia primitif, ia adalah masa untuk mendaftar akaun, tetapi sebelum itu mari kita lihat apa keperluan sistem yang dikemukakan oleh pemaju.

Permainan dalam talian adalah pelayar-Zaman Batu Pertengahan, iaitu untuk bermain, anda tidak perlu memuat turun dan memasang pada komputer anda, perisian tambahan. Anda hanya perlu sambungan internet dan Adobe Flash Player versi 9 atau. 0. pelayar terbaik untuk permainan ini adalah Google Chrome.

Pendaftaran dalam permainan Mesolitik adalah sangat mudah, dan mungkin tidak perlu jika anda mempunyai akaun di rangkaian sosial seperti FaceBook, Mail. Roux atau Classmates. Jika tidak, atau anda ingin membuat akaun yang tidak berkaitan dengan rangkaian sosial, pendaftaran Mesolitik menikmati. Di hadapan anda di atas sekeping kertas kulit akan disediakan dua watak - perlu memilih jantina lelaki itu sedikit dan memberi nama. Maka pendaftaran talian Mesolitik meminta anda memasukkan kata laluan anda dan kotak e-mel anda. Anda juga perlu bersetuju dengan syarat-syarat perjanjian pengguna dan klik bermain.

Permainan dalam talian Mesolitik bermula dengan hakikat bahawa anda perlu lulus ujian pertama, kerana anda, orang-orang kanak-kanak suku Tufa, 15 tahun, dan jika ia akan lulus ujian, menjadi seorang dewasa. Jadi, anda berada dalam "Dedikasi kepada pemburu" - yang pertama pencarian permainan banyak (tugasan khas). Untuk berjaya menamatkan pencarian akan menerima pengalaman, pelbagai trofi dan ganjaran.

Watak apabila anda bermain Zaman Batu Pertengahan, akan mempunyai angka-angka seperti menarik sebagai

- Fed

Dari keletihan sepenuhnya. Pada kenyang penuh watak tambahan mendapat untuk mengalami semakin gigi dan kurang mungkin cedera. Kenyang berkurang apabila anda di luar talian. Watak boleh makan makanan yang dibeli di dukun.

- Pelancongan

Parameter ini meningkatkan apabila anda tidak bermain. Watak berehat memberikan meningkatkan untuk menimba pengalaman.

Untuk bermain permainan dalam talian Zaman Batu Pertengahan, watak mesti mempunyai salah satu pekerjaan yang ekstraktif

  • Skinning
  • Gathering

Dan salah satu operasi penghasilan yang

  • Kraftangan
  • Pemprosesan
  • Sihir

Bergantung kepada kerumitan kerja, akan berkembang dan kemahiran kerja anda, memberi manfaat kepada kedua-duanya memainkan wang - gigi.

Untuk melindungi kekayaan mereka dan orang yang disayangi akan disediakan tiga jenis senjata:

  • Mudah: kapak, kelab, untuk perlindungan - perisai
  • Berat: Terdapat dengan 6 tahap watak, lembing dan belantan
  • Setelah dipenjarakan: bolas dan Rockets beliau - bolas

Selain itu, anda akan mempunyai kemahiran pertempuran yang berbeza, yang boleh dibeli sama ada dari jurulatih atau di medan perang, dan secara beransur-ansur membangunkan mereka. Dengan 6 peringkat adalah bakat istimewa yang ada yang membantu anda menguasai teknik-teknik pertempuran khas.

Semasa pertempuran dengan pemain lain, anda boleh menggunakan pelbagai helah untuk memenangi

  • Perang Horn akan membantu anda menyerang musuh di kawasan itu, di mana pertempuran adalah dilarang
  • Penandaan roh dan semangat yang besar jagaan melindungi anda daripada musuh-musuh anda

Apabila anda bermain di Zaman Batu Pertengahan, anda akan berpuas hati dengan hubungan perdagangan maju. Boleh mengambil bahagian dalam lelongan dan juga gigi, membeli satu lagi jenis mata wang - kristal.

Juga boleh membeli pelbagai jenis pakaian yang akan mempunyai ciri-ciri khas.

Permainan ini memberi peluang untuk menyertai satu kumpulan, sebagai contoh, atau memburu raksasa untuk lebih seronok lulus tugasan. Pemain kumpulan boleh berkomunikasi antara satu sama lain dalam perbualan khas.

Jika anda ingin terjun ke dalam dunia purbakala, untuk merasa dalam kasut memburu manusia primitif untuk vosmitonnogo raksasa, maka anda telah datang ke alamat, dan sudah tentu, menikmati permainan.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag