MicroVolts

Nama alternatif: MicroVolts

MicroVolts online - permainan percuma pelbagai dinamik, yang merupakan penembak 3 D dengan pihak ketiga. Menggunakan pelbagai mod, anda boleh menikmati pertempuran hebat yang berlaku di lokasi-lokasi permainan yang berwarna-warni yang realistik. Anda perlu berulang kali melibatkan diri dalam, melakukan banyak pekerjaan yang menarik, menjaga tangan, pam watak anda, cuba untuk mendapatkan lebih daripada mata wang dalam permainan dapat visual mengkonfigurasi wira dengan cara mereka sendiri. Banyak pelbagai perkara, peta luas, pelbagai mod dan watak-watak sejuk - semua ini anda akan dapati di MicroVolts Online, projek, yang telah dicipta oleh NQ Permainan pada 2010 dan muncul di Internet terima kasih kepada lelaki itu daripada RockHippo Productions . Sertai komuniti permainan dan menikmati pengembaraan yang tidak dapat dilupakan!

Sebelum anda boleh muat turun MicroVolts, anda perlu membuat akaun. Akaun didaftarkan seperti berikut:

- Diisi dalam bidang yang diperlukan (Nama pengguna, Kata laluan, Sahkan kata laluan, Nick, E - mel , Pengesahan alamat e-mel)

- Pilih soalan keselamatan, yang sesuai di dalam tindak balas baris berikut;

- Masukkan kod daripada imej;

- Letakkan tanda semak, mengesahkan hasrat untuk menerima surat berita.

Perlu diingat bahawa syarat-syarat perkhidmatan dan dasar privasi diterima oleh anda, fakta amat pendaftaran, supaya walaupun mengesahkan apa-apa. Buat akaun percuma dan anda boleh menikmati permainan dalam jika dikehendaki konfigurasi komputer sendiri. Walaupun ia adalah adil untuk mengatakan bahawa keperluan sistem disyorkan sepenuhnya rendah

- Sistem operasi WindowsXPSP2/Vista/Windows 7;

- Processor Pentium 4 2. 0 GHz / Dual Core 2. 4GHz;

- Grafik GeForce 5600 / Radeon 9600

- 512 MB RAM;

-2 GB ruang bebas pada cakera keras anda.

Setelah semua formaliti akan diselesaikan dan pelanggan dipasang pada PC, anda boleh mula bermain MicroVolts. Pertama sekali untuk memilih watak. Kelas-kelas yang ada:

- Knox luaran yang sukar, tetapi jenis jiwa. Jokes untuk beliau di tempat pertama. Dan tahu dan tahu bagaimana untuk menggunakan undang-undang jalan.

- Naomi - imej wanita dengan kemunculan anak patung itu. Mesra, comel, tersenyum, dapat menari indah orang yang menarik ini tahu bagaimana untuk memperkenalkan musuh-musuh ke dalam kekeliruan.

- C . H . I . P . - Humanoid dengan bahagian-bahagian badan ditukar. Ini patung jentera yang dikumpul dari bahagian-bahagian yang terdapat dalam tapak pelupusan. Sabar yang berbeza dan kesungguhan dalam pertempuran abadi.

- Pandora - engsel, boneka menggoda menggunakan helah jahat. Rival Naomi dan pembenci lelaki sepanjang hidupnya melakukan dengan kemarahan melampau.

Nah, yang anda paling disenangi?

Seperti yang telah disebutkan, permainan boleh berbangga Mikrovolts mod pandangan yang pelbagai pilihan. Anda, sudah tentu, tertanya-tanya apa sebenarnya mod pandangan yang boleh didapati untuk pengguna yang suka hiburan maya. Bergantung kepada mod, pemain dibahagikan kepada pasukan merah dan biru. Tetapi yang pasukannya anda tidak akan, perlu membuat usaha yang besar. Anda perlu sentiasa mengambil berat tentang manfaat dan menyelamatkan MicroPoints, yang diberikan untuk membunuh musuh-musuh. Memperluas keupayaannya menghisap watak dan bersenam lebih dan lebih mencabar dari feats! Biar semua orang tahap yang rendah akan menjadi kegembiraan, dan mood setiap hari - hanya pelangi! Selepas MicroVolts permainan dan menciptakan untuk kamu melupakan kebosanan selama-lamanya!

 

Bermain juga