Mungkin dan Magic: Heroes. Kingdom

Nama alternatif: Mungkin dan Magic, Heroes of Kebesaran dan Magic

Mungkin dan Magic: Heroes. Kingdom - penjelmaan strategi yang terkenal di dunia dalam talian

Langkah Warisan strategi kultus di rangkaian luas menjadi percuma permainan dalam talian Kebesaran dan Magic: Heroes. Kingdom. Walau bagaimanapun, kini ia adalah - permainan strategi masa nyata. Originally Mungkin dan Magic: Heroes Kerajaan-kerajaan dalam talian pada akhir tahun 2011 permainan ini telah benar-benar setempat ke dalam Bahasa Rusia.

Sertai Kuasa permainan dan Magic: Heroes. Kingdom tidak apa-apa kesukaran. Untuk melakukan ini, anda perlu pergi ke laman web rasmi permainan di mana anda perlu menekan butang merah mengatakan "PLAY". Kemudian anda akan ditawarkan pilihan untuk melakukan pihak-pihak (ada 4). Mungkin dan Magic: Heroes. Kingdom selepas pendaftaran memerlukan anda untuk menentukan nama dan lambang, yang akan menjadi kad asal untuk tentera lain. Jangan lupa bahawa simbol-simbol yang dipilih akan muncul di semua mesej yang anda hantar. Langkah seterusnya: anda perlu memikirkan nama untuk nama bandar anda dan rupa wira, mana keunikan - ia adalah satu "tambah" untuk aktiviti permainan masa depan anda. Kemudian tekan pada "Buat suatu kerajaan," dan fasa Daftar Mungkin dan Magic: Heroes. Kingdom - berjaya siap!

Jadi, Mungkin dan Magic: Heroes. Kingdom talian permainan, di mana instrumen utama kawalan ke atas kerajaan adalah wira. Anda boleh menyewa mereka di kedai minuman itu. Setiap watak akan mempunyai kursus, yang bergantung kepada sebahagian kecil daripada bandar. Bilangan maksimum bagi perdagangan player - 3, setiap daripada mereka mungkin tiga hingga lima kemahiran. Main Kuasa permainan dan Magic: Heroes. Kingdom dalam talian cara - banyak perjalanan dan berjuang. Semasa sesi-sesi ini anda akan mencari pelbagai artifak, tetapi hanya lapan daripada mereka dengan anda boleh mempunyai setiap aksara.

Tentera Kuasa dan Magic: Heroes Kerajaan Online - asas kuasa tentera, yang terdiri daripada kumpulan - kumpulan makhluk dari jenis yang sama, berjuang bersama-sama. Untuk pertempuran dipengaruhi oleh kedua-dua ciri-ciri wira dan pertahanan di rantau ini dan bandar, mantera dan artifak. Apa yang menarik permainan Kebesaran dan Magic: Heroes. Kingdom dalam talian, ia adalah hakikat bahawa tidak kira hasil peperangan, kehilangan tentera akan hanya 30%. Iaitu, walaupun perjuangan itu memusnahkan keseluruhan tentera anda, akhirnya anda "kembali" 70% daripada bilangan asal tentera.

Untuk berjaya bermain permainan dalam talian Mungkin dan Magic: Heroes. Kingdom perlu memberi perhatian sewajarnya untuk pembangunan bandar. Lagipun, terdapat akan sumber mengupah tentera dan wira. Bandar ini terletak di tengah-tengah rantau ini, yang terdiri daripada 24 kuasa dua, raksasa manusia. Kemenangan ke atas mereka menyediakan akses kepada artifak, 4 lombong atau hanya ruang bebas untuk pembinaan. Struktur memberi bonus kepada pertahanan dan membantu untuk membangunkan ekonomi anda.

Apabila anda mula bermain Kebesaran dan Magic: Heroes. Kingdom, ia adalah penting untuk mengetahui bahawa anda dijamin perlindungan daripada serangan lima belas untuk pembangunan permainan dan kubu bandar. Juga tidak menyakitkan mengetahui bahawa anda boleh membuat satu pakatan dengan sehingga 20 orang peserta. Tanah mereka juga termasuk dalam pakatan itu, yang memastikan perlindungan yang dipertingkatkan untuk laman anda. Pertukaran sumber antara ahli perikatan biasanya membawa manfaat bersama, kerana setiap bandar mempunyai sebanyak 4 lombong sendiri, walaupun Kebesaran dan Magic: Heroes. Kingdom mempunyai 7 sumber dalam talian (serta sumber asal).

Dalam Kebesaran dan Magic: Heroes. Kingdom dari pengguna akan bermain dalam Ashan dunia musnah oleh peperangan antara empat negara:

• Knights

• Demons

• Necromancers

• The Sorcerer

Objektif utama setiap pemain - untuk memulihkan keadaan dan memberi harapan dunia untuk kemakmuran dan masa depan yang aman. Oleh itu ... pergi untuk itu, menikmati semua kelebihan permainan dan menang!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag