Mungkin & Magic Duel of Champions

Nama alternatif: Mungkin & Magic Duel of Champions

Mungkin & Magic Duel of Champions permainan dalam talian - percuma kad permainan penyemak imbas, memerlukan penggunaan strategi. Anda diangkut ke dunia fantasi yang menarik di mana anda melawan dengan pemain-pemain kerana anda sendiri, atau menghadapi mati dengan kecerdasan buatan. Mempunyai satu set kad yang terdiri daripada jenis seperti unit, peristiwa, watak, mantera dan nasib, anda boleh melakukan yang terbaik. Kekalahan akan membantu taktik yang betul, pasukan tempur susunan setia, penggunaan mahir mantra sihir dan keupayaan untuk mencipta peristiwa-peristiwa yang akan hadir. Cerita Dijangka Mungkin & Magic Duel of Champions dalam talian akan kelihatan biasa. Oleh kerana syarikat projek Ubisoft Quebec dicipta dalam tradisi terbaik daripada keseronokan Internet. Walau bagaimanapun, jangan berfikir bahawa permainan Might & Magic Duel of Champions adalah topik berlebihan plagiarisme. Ia mempunyai banyak ciri-ciri yang boleh membantu anda pengguna yang paling mencabar.

Perkara pertama yang anda perlu untuk menembusi ke dalam dunia yang luar biasa - ia Kuasa & Magic Duel pendaftaran Juara-Juara. Selepas anda mencipta akaun anda akan dapat memuat turun pelanggan. Perlu juga dinyatakan bahawa anda akan menghantar e-mel dengan kunci pengaktifan untuk perkhidmatan UPlay. Menggunakan pautan di, anda akan menemui akses kepada realiti maya. Sertai dalam permainan Mungkin & Magic Duel of Champions - proses ini agak mudah. Dengan berhati-hati mengisi dalam bidang yang diperlukan (nama pengguna, alamat e-mel, kata laluan, tarikh lahir), dan memeriksa, mengesahkan pematuhan dengan peraturan, anda boleh yakin bahawa pentadbiran segera menghantar surat di atas. Bagi keperluan sistem, walaupun isu ini tidak mengganggu anda. DuelofChampions permainan dalam hal ini tidak berubah-ubah dan menikmati permainan ini agak mungkin menggunakan tetapan PC purata.

Jadi, di manakah anda mula untuk pertama kalinya kepada dunia baru? Oleh kerana anda akan bermain di sebelah salah satu puak yang sedia ada, pada permulaan untuk membuat pilihan. Mungkin & Magic Duel of Champions anda boleh bermain sebagai sebahagian daripada Perintah Perintah, atau Inferno Necropolis. Bergantung kepada set puak starter kad yang anda miliki. Tetapi ini tidak bermakna bahawa anda tidak boleh mengembangkan rangkaian sedia ada kad. Lama kelamaan, anda akan mendapatkan wang (emas atau anjing laut), yang anda boleh menghabiskan mengikut budi bicaranya. Sebagai contoh, bagi pengambilalihan keseluruhan dek atau set individu kad. Jika mahu vlazhivat sebenar bermakna tiada siapa yang akan membawa anda hak untuk ia. Jadi, jika anda tidak mahu menghabiskan masa di pengumpulan mata wang permainan, membeli unit-unit tempur baru untuk wang sebenar.

Bagaimana berlaku pergaduhan? Tindakan itu berlaku di padang, dibahagikan kepada 16 jawatan untuk kad. Anda beratur barisan tentera, dengan mengambil kira hakikat bahawa unit yang berbeza melaksanakan tugas mereka. Pemanah, malaikat, zombi, Griffins, hellhounds, paladins, syaitan, rangka mencipta serangan. Di sebalik tentera adalah protagonis. Jika anda mengurangkan bar kehidupan musuh wira kepada sifar, ia akan kekal tidak bersenjata. Anda perlu melakukan segala yang mungkin untuk mencapai matlamat ini. Tetapi jangan lupa di sini bahawa impian dan lawan anda secepat yang mungkin untuk mendapatkan kepada anda. Mengenai hasil pertempuran bukan sahaja memberi kesan kepada penggunaan peta unit. Apa yang berlaku secara mendadak boleh berubah jika dalam perjalanan adalah peristiwa-peristiwa kad nasib atau mantra. Mengenakan jampi, yang dia tidak jangkakan, dan juga membantu meningkatkan kekuatan anda pejuang atau penawar, jika perlu, unit yang terjejas. Dan untuk memainkan kad yang bernasib dan acara anda mesti berdarah angka wira dipanggil "takdir." Dengan bantuan kad Fortune anda mendapat peluang untuk mewujudkan persekitaran yang tidak terutamanya akan menghargai pasukan lawan. Malah, dalam kes ini, anda menukar apa yang berlaku memihak kepada mereka. Nah, kad acara membenarkan atau mengambil dua kad baru dari dek, atau lulus yang tidak perlu untuk cuba untuk menarik peta yang baik. Ini adalah relevan dalam situasi yang kritikal, apabila ia mula kelihatan seolah-olah anda mempunyai apa-apa untuk menyelamatkan.

Dalam parameter "nasib" dan watak dikurniakan dengan ciri-ciri yang berbeza: kekuatan, sihir dan kesihatan. Menjaga peningkatan mereka, untuk mencari peluang-peluang baru. Anda juga perlu menimbangkan bahawa semua kad menggunakan tenaga. Jadi, kita perlu memantau aliran dan ia menjaga pengumpulan. Secara amnya, bermain Mungkin & Magic Duel of Champions mesti berhati-hati. Lagipun, salah satu langkah yang salah boleh terjun anda ke dalam jurang, dan keputusan yang betul runtuh dekat membenci saingan.

Sememangnya, tempat anda di dalam sistem ranking dunia itu merupakan petunjuk kejayaan. Jadi semua orang di sini sedang cuba untuk mendapatkan semula kedudukan mereka dalam matahari. Sudah tentu, banyak bergantung kepada nasib, tetapi kerja keras boleh melakukan keajaiban! Ya, apa gunanya untuk berhujah panjang? Mula memainkan permainan Mungkin & Magic Duel of Champions sekarang dan menunjukkan semua orang apa yang mereka mampu! Nasib baik!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag