Millidor

Nama alternatif: Millidor

Milidor Online (Millidor Online) - berbilang genre permainan dalam talian boleh ditakrifkan sebagai satu strategi global. Di samping itu, permainan dalam talian Milidor mengandungi lebih banyak unsur dan simulator ekonomi dan juga langkah RPG. Wira anda adalah ketua yang semakin meningkat dan menjanjikan perspektif empayar, tanggungjawabnya termasuk pembesaran sempadannya, mengukuhkan kedudukannya di peta dunia di dunia permainan. Permainan Milidor talian sedikit merupakan satu kejayaan dalam bidang permainan pelayar.

Permainan Daftar Milidor adalah sangat mudah dan banyak masa yang anda perlu mengambil ia jauh. Anda akan perlu memasukkan nama akaun, alamat e-mel dan kata laluan untuk mengakses akaun anda. Kemudian pada mel anda akan dihantar kepada anda dengan maklumat yang Milidor selesai pendaftaran, dan akaun anda diaktifkan.

Satu ciri yang menarik pemaju permainan telah gembira kami. Sekarang bermain permainan dalam talian Millidor anda boleh melalui laman web ini dalam pelayar atau memuat turun pelanggan khas. Semua ini bermakna bahawa Millidor bermain permainan dalam talian di mana anda akan dapat ke mana saja anda mahu, dan semua yang diperlukan - sebuah komputer dengan sambungan internet. Menggoda, bukan?

Dinamik pembangunan dan saiz keseluruhan alam semesta permainan gila sesiapa kegembiraan yang memutuskan untuk terjun ke dalam dunia pengembaraan permainan ini. Di sini segala-galanya diatur supaya dunia permainan ini adalah dalam keadaan pergerakan yang berterusan, semua unsur-unsur dari yang terkecil kepada yang amat besar yang sentiasa berubah dan berkembang, atau dihina. Sistem permainan yang sangat menarik dilaksanakan dalam meratakan. Dalam setiap pemain ada set khusus pembangunan titik ciri, yang perlu mengedarkan dari mula lagi.

Juga, setiap watak mempunyai sebuah wilayah, yang perlu disimpan untuk melengkapkan dan membangunkan, ia akan berada di istana anda sendiri, yang betul boleh dipanggil syurga anda. Millidor permainan dalam talian yang direka untuk pesakit dan pemain tahan hati, kerana seluruh wilayah anda menjangkau puluhan atau bahkan beratus-ratus orang lain. Dan setiap kali pemilik itu tidak dianggap menceroboh harta benda anda, atau cuba untuk melakukannya. Mempertahankan terhadap musuh-musuh mungkin hanya apabila anda mempunyai di sana tentera yang kuat dan perkasa sendiri. Pada dasarnya, tentera - ia adalah seluruh penduduk negeri anda. Askar akan unit-unit, yang akan menjadi peluru dan senjata yang cukup dalam senjata anda. Sebenarnya, seperti dinamika pengerahan menjamin anda keselamatan relatif negeri ini. Bermain permainan dalam talian Millidor menjadi lebih menarik jika anda menyertai sahabat setia anda, dan di sini sebabnya.

Salah satu kekuatan utama permainan ini - ia pakatan, yang boleh menjadi sebahagian daripada negeri anda. Jika cara semasa memerintah puak-puak anda tidak berpuas hati, anda sentiasa boleh menjadi pemimpin yang benar dan sah sendiri. Selain itu, permainan ini boleh bertindak sebagai upahan a. Oleh itu, pemain lain masuk ke dalam penindasan harta benda anda, dan anda pula membayar kepada beliau sejumlah wang kerana harga menyewa.

Bagi sesiapa yang pernah bermimpi untuk menjadi seorang ahli sihir bijak, perwakilan permainan daripada enam jenis sihir. Menggunakan mereka dalam peperangan, anda mendapat bonus yang agak besar dan peluang anda untuk menang meningkat dengan ketara sejak musuh. Atau, pada akhirnya, keadaan kewangan mereka sentiasa boleh diperbaiki melalui penjualan sepasang tiga skrol atau ramuan yang telah dibuat. Mereka, secara kebetulan, wang cukup baik.

Bahkan, banyak dalam permainan ini terikat kepada sihir dan ilmu, dan kesedaran ini datang hampir dari minit pertama, apabila anda mula bermain Millidor. Di sini, sebagai contoh, kuasa-kuasa tertentu mempunyai satu set tertentu parameter rintangan kepada pelbagai jenis sihir, baik, permainan itu sendiri hanya diisi ke puncak pelbagai artifak mistik, yang rages di dalam kuasa yang besar ajaib purba. Secara umum, dalam dunia permainan ada Millidora lima perlumbaan dimainkan: bunian, Orc, manusia, orang kerdil dan Druid. Setiap bangsa dalam senjata yang terdapat kira-kira dua dozen jenis bangunan dan beberapa jenis askar yang boleh dibangunkan dengan meningkatkan tahap mereka.

Lepaskan yang dahagakan cabaran mengintai di dalam anda! Daftar dan mula bermain Millidor!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag