Kementerian Perang

Nama alternatif: Kementerian Perang

Kementerian dari Perang talian - berbilang berasaskan pelayar permainan strategi model percuma. Peristiwa di dalam dunia permainan membangun dalam masa sebenar, jadi anda akan sentiasa mempunyai peluang untuk campur tangan dalam keadaan. Terperangkap dalam Zaman Pertengahan, anda akan mengetuai empayar sendiri dan mengambil tugas melakukan segala yang mungkin untuk menjadikannya berjaya. Perlu membuat kerja Titanic untuk mengubah penampilan dan menjadi komander bijak untuk menggambarkan segala bahaya, dan untuk memenangi daripada orang lain apa yang buruk.

Untuk langkah ke belakang dalam masa, anda perlu Kementerian dari Perang pendaftaran. Setelah akaun anda akan segera dapat mewujudkan watak dan pergi untuk memenuhi kehidupan maya yang tidak diketahui.

Tanya mengapa anda perlu memainkan permainan Kementerian dari Perang ? Banyak sebab. Pertama, kerana anda akan mempunyai peluang yang unik untuk mengambil sebanyak lima masa pembangunan, iaitu Savage Umur , Gelap Umur , feudal Umur , Castle Umur [ _39_] dan Empayar Umur . Dengan setiap langkah anda mendapat semua yang lebih kuat dan yakin. Kedua, anda mempunyai pilihan untuk menjadi apa. Anda membuat keputusan apa budaya yang paling sesuai. Rom, Mesir, Parsi, atau mungkin China? Semua ini tamadun bonus istimewa mereka, gaya hidup tertentu, tentera khas. Tamadun, yang akan mengurus, anda mesti membawa kepada penguasaan dunia. Jika ini berjaya - kemudian mencapai matlamat tertinggi. Ketiga, memegang Kementerian dari Perang bermain, anda tidak akan bosan. Terdapat pelbagai begitu banyak kelas hanya tidak memberikan kedua rehat! Anda perlu terlibat dan pembinaan, dan pilih tentera untuk tenteranya, dan menjaga haiwan peliharaan, yang akhirnya menjadi pembantu yang hebat dalam pertempuran, dan kepala namun sentiasa kering ke atas apa strategi untuk memilih yang sama untuk berperang akan datang. Bagi haiwan, mereka diberkati (tiga spesies) dan isi rumah gembira (juga tiga spesies). Agak tentera perlu tahu bahawa keperluan untuk dipilih dengan teliti, dan melakukannya, iaitu untuk mengupah seorang pejuang, anda boleh di kedai minuman tempatan. Nah, keempat, permainan Kementerian dari Perang tawaran seperti pelbagai peralatan yang berbeza yang menahan diri untuk mencubanya dalam tindakan hanya boleh menipu. Peralatan dibahagikan kepada empat tahap kualiti. Setiap peringkat adalah ditunjukkan oleh warna - putih, hijau, biru, ungu - dari peralatan yang paling berkuasa kepada yang lemah masing-masing. Ya, dan itu bukan semua! Semasa permainan, anda boleh mencari sekutu dan melakukan perkara-perkara yang tidak dapat dibayangkan. Menyertai kesatuan - keputusan yang betul. Semakin bahawa Kementerian dari Perang tawaran ini manfaat percuma.

Perlu memberitahu tentang kelebihan tambahan projek. Dalam permainan terdapat banyak unsur-unsur permainan, yang anda akan menikmati dengan senang hati. Anda akan belajar untuk menggunakan seni seni bina berkubah, bijaksana batu kebangkitan manuskrip, bijih kobalt, buku hak kelahiran yang mulia, pasport Arcadia, pasukan gerak, emas halus. Mengatasi satu demi satu lima umur yang berbeza, anda akan mengalami sejumlah besar pengembaraan yang menarik. Ini laluan dari awal hingga akhir akan membolehkan kereta api sebagai keupayaan mental dan fizikal. Menjadi aktif dan semua yang anda akan berjaya! Mari hobi anda dengan permainan ini akan menyeronokkan dan tidak dapat dilupakan!

 

Bermain juga