Dunia sihir

Nama alternatif: Dunia sihir, Mira Magia, Magic Dunia

Adakah mendapati diri anda dalam, kecil, dunia yang indah sedikit penuh tertanya-tanya, yang penuh dengan sihir dan ilmu sihir, di mana keajaiban berlaku setiap masa, di mana ia adalah panas dan selesa dan saya mahu tinggal di sana selama-lamanya? Kemudian permainan pelayar baru Magic World talian - ini adalah apa yang anda perlukan demikian. Cerita yang menarik, antara muka yang indah dan reka bentuk yang indah tidak akan meninggalkan anda acuh tak acuh. Tinggal seorang ahli silap mata sedikit, bomoh, Druid atau ahli sihir, merasakan kuasa dan kekuatan dalam tangan mereka, mencipta keajaiban, hanya satu pukulan tongkat sihirnya. Magic permainan dunia dalam talian akan membantu anda mendapatkan semula keyakinan bahawa keajaiban wujud.

Untuk bermain dalam Magic World tidak memerlukan banyak komputer dan internet akses. Jika anda mempunyai akses, bermakna anda boleh bermain permainan dalam talian Magic World, kerana permainan ini tidak mengenakan apa-apa keperluan sistem khas. Juga mula bermain anda perlu mendaftar. Sertai dalam permainan Magic World terdiri daripada beberapa item. Anda akan memerlukan:

· Untuk memasukkan nama pemain anda,

· Alamat e-mel

· Kata Laluan.

Daftar dunia sihir kini lengkap.

Itu keajaiban pendaftaran dalam talian Dunia membawa kepada permulaan permainan. Di hadapan anda akan menjadi cara yang sangat menarik. Dalam permainan, anda berdiri seorang petani-ahli sihir, yang tumbuh tumbuhan sangat menakjubkan dan luar biasa, seperti:

· Cendawan silinder

· Mata Magic,

· Ular rumput,

· Amanita

· Embun Pagi dan lain-lain lagi.

Apa yang anda mengumpulkan yang baik anda boleh menjual kepada jiran-jiran anda atau hanya pemain lain, pendapatan ia. Tetapi bukan sahaja kerja ladang yang berat sedang menunggu untuk anda dalam permainan. Permainan Magic World Online anda disediakan banyak kejutan. Roda Fortune - salah seorang daripada mereka. Ini adalah di mana anda boleh membuat hadiah yang akan berguna untuk anda di ladang. Juga tokoh-tokoh penting dalam permainan mengambil komponen sosial, anda boleh:

· Berbual dengan pemain

· Untuk menjual dan membeli barang-barang

· Untuk menerima hadiah dari jiran-jiran

· Kemukakan mereka dengan tumbuh-tumbuhan yang unik.

Dunia stashed sihir dalam talian untuk anda pada tahap ke-12 dalam alkimia pencarian permainan. Ini adalah pekerjaan yang anda akan perlu melalui untuk mendapatkan cawan. Anda sedang menunggu untuk peperiksaan, dan hanya selepas penyerahan mereka, anda boleh bergerak ke tahap yang lebih tinggi. Di samping itu, kampung itu seringkali memegang pelbagai pertandingan, dan anda boleh mengambil bahagian dalam mereka dan diekstrak menang. Permainan ini juga pokok suci, yang boleh anda dapati di Langit. Di sini anda akan dapat lulus penukaran Ritual Magic, dan juga berkenalan dengan rating pada jumlah bahan-bahan ajaib dihantar pokok suci di dunia. Dan itu bukan semua kejutan yang stashed untuk anda permainan dalam talian Dunia sihir. Anda boleh menggunakan pelbagai mantera untuk menjadikan dunia anda tempat yang lebih baik. Lagipun, ladang anda akan memerlukan penjagaan dan perhatian, dan satu-satunya cara anda boleh menghidupkan taman mudah ke kayangan, di mana terdapat sihir dan mukjizat. Juga dalam permainan yang anda harapkan naga kecil yang setia akan melayani anda dan membolehkan anda untuk terbang jika anda jujur ​​menjaga dia dan menjaga ia.

Anda sudah mahu bermain permainan dalam talian Dunia sihir? Kemudian jangan tunggu dan mula di Magic World bermain sekarang, jangan lepaskan keseronokan untuk melawat tanah ajaib, gelombang tongkat sakti dan mewujudkan mukjizat. Bantu dunia ajaib, kerana dia memerlukan seorang petani yang baik dan berpengalaman, jenis dan ahli silap mata pandai atau ahli sihir, dan jiran-jiran perlu pembantu, kerana tanpa mereka anda tidak boleh mengendalikan. Belajar mantera dan mengatasi segala rintangan yang akan timbul di jalan anda. Menikmati dunia yang tiada tandingan sihir dan ilmu sihir dan dapat daripada banyak emosi positif. Mewujudkan sekeping anda sendiri syurga dan berehat, kerana di sini tiada siapa yang akan mengganggu anda.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag