Dunia Est

Nama alternatif: Este Dunia

Permainan pelayar Popular Esteworld lebih dikenali sebagai World Est talian, menawarkan anda sebuah dunia yang hebat penuh pengembaraan melampau menghiburkan pencarian dan pertempuran yang hebat dalam format PvP (pemain lawan pemain). Permainan dalam talian gaya Dunia Est dan penjelmaan adalah hampir sama dengan genre klasik - permainan "Dungeons dan Dragons" (atau «D & D»).

Kelebihan utamanya, anda akan dapat menilai, mula bermain World Est, ialah kebebasan lengkap kaedah permainan tindakan dan hampir tidak ada bermotivasi secara komersial.

Keperluan sistem minimum yang dinyatakan oleh pemaju, tidak memohon kepada konfigurasi komputer anda (standard pejabat untuk permainan PC akan sesuai dengan sempurna), dan menumpukan perhatian kepada kerja-kerja pelayar. Iaitu - sebelum anda mula bermain permainan dalam talian Dunia Est memeriksa pelayar anda (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera) - harus dibenarkan dan cookie javascript. Jika anda tidak tahu di mana dan bagaimana untuk menghidupkan laman web permainan telah arahan untuk setiap pelayar terperinci secara berasingan.

Jadi, dari segi teknikal meneruskan membuat akaun. Sertai Dunia Est mempunyai sejumlah besar cadangan dan penerangan. Di sini maksimum menerangkan kegagalan dan kesilapan yang mungkin, yang tidak harus dibenarkan perkataan menciptakan tiap-tiap cara yang baik untuk pendaftaran anda dalam permainan Dunia Est berjaya dan boleh dipercayai. Nah, jika anda menjadi lebih khusus, anda perlu nama samaran (nama) watak masa depan, anda alamat pos soalan rahsia + Balas dan beberapa rumit kata laluan . Sebagai pilihan, anda boleh mengisi borang data peribadi. Di samping itu, pendaftaran Dunia Est dalam talian segera membayangkan pilihan kaum dan kelas wira . Pilihan anda lima perlumbaan dan enam kelas .

Jadi, lebih lanjut mengenai kaum, di mana anda boleh bermain permainan dalam talian Dunia Est. Yang pertama dan yang paling popular - ia Orang . Kelebihan utama bangsa ini - keseimbangan antara kemahiran dan kebolehan. Ada yang percaya orang "sedang-sedang", tetapi ini hanyalah silap mata. Dan yang paling penting, yang boleh didapati hanya kepada orang semua senjata dan semua kelas. Perlumbaan kedua - ia Elves , ahli silap mata bijak dan aman, mereka boleh menjaga diri mereka sendiri dalam kes kecemasan, tetapi jika boleh cuba untuk tidak mengambil jalan keluar dengan pencerobohan. Perlumbaan ketiga - Separuh bunian - hasil daripada percampuran bangsa-bangsa manusia dan Elven. Mereka lebih kuat daripada nenek moyang mereka, disebabkan oleh hakikat bahawa kita telah mengambil dari mereka yang berkualiti yang terkuat (ciri-ciri). Bangsa Funny - Halflings . Ia kerdil pembuli itu, kemahiran mereka - kecurian kecil, dan kelebihan - ketangkasan dan kepintaran. Gnomes - perlumbaan terakhir, kehidupan yang paling cerdik renungan. Mereka adalah asing kepada perang atau cahaya kraf, mereka digunakan untuk bekerja dan hidup dengan mengorbankan sumber diekstrak. Bagi kelas watak, watak anda akan dapat menjadi Kesatria Santo atau Pahlawan Ranger Druid atau Imam Mage atau Thief . Satu-satunya perkara yang perlu diperhatikan Est Dunia permainan dalam talian di mana setiap bangsa tidak boleh didapati kesemua enam kelas, jadi berhati-hati dalam pilihan anda.

Menariknya, dalam bermain World Est boleh bermula dari peringkat kedua, yang perlu untuk berkesan mengagihkan cermin mata kepada ciri-ciri dan melaksanakan dengan jayanya di arena dalam pertempuran dengan dirinya untuk menjadi orang baru. Dari peringkat kedua anda dibenarkan untuk menyertai mana-mana puak. Lebih-lebih lagi, dari tahap keempat anda sudah boleh membuat puak yang akan membolehkan anda untuk hampir dari awal untuk bekerja hanya pada reputasi mereka.

Dalam semua permainan yang dinyatakan di atas Dunia Est talian membuka ruang yang besar untuk pemain perjalanan mencabar - pelbagai landskap dengan pelbagai semua makhluk hidup, pulau misteri penuh dengan kejutan dan penjara suram, dan lain-lain Jadi membangunkan, perjuangan, perjalanan dan mendapat banyak tanggapan ini dunia misteri dan luar biasa Est.

 

Bermain juga