Dunia Oksaroy

Nama alternatif: Oxsar Dunia, World Oxsar

Dunia Oxsar talian - adalah berbilang strategi ruang berasaskan pelayar dalam talian, di mana pemain perlu untuk mengembangkan empayar mereka dan meningkatkan pengaruh galaksi lain atas nama matlamat utama - untuk menjadi besar di alam semesta!

Oxsar Dunia dalam talian tidak perlu memasang pelanggan permainan dan boleh didapati dalam mana-mana pelayar kecuali dalam permainan ini anda boleh bermain di iPad2, iPad, iPhone, IOS dan Android.
Untuk memulakan permainan, World Oxsar pendaftaran dalam talian. Ini boleh dilakukan dalam dua cara:
1) Gunakan akaun rangkaian sosial, seperti, Facebook, Mail. ru, VK dan Classmates. Klik pada salah satu butang rangkaian sosial (menekan keperluan itu, di mana terdapat akaun berdaftar) dan ikut arahan untuk lulus proses pendaftaran dalam permainan;
2) secara langsung daripada permainan dengan klik pada "Daftar" di tetingkap baru yang dibuka, jenis dalam bidang ini dari nama pengguna, e-mel, kata laluan dan menerima perjanjian dengan peraturan permainan. Seterusnya, klik butang "Daftar" pada permainan ini lebih Register Oxsar dunia.

Dan kini anda boleh melihat apa permainan menawarkan Oxsar Dunia Online. Melangkah selepas mencatatkan permainan, memilih pilihan menu "Planet", untuk menamakan planet beliau. Dan pergi ke "Tetapan" anda boleh menetapkan antara muka permainan anda (permainan kulit, gaya latar belakang, gaya jadual, satu set gambar unit dan sebagainya

Dalam permainan ini pemain boleh memilih salah satu profesion ini: Universal (tidak mempunyai pengkhususan), Shakhtar Donetsk (pakar dalam pengekstrakan sumber) Penyerang (pakar dalam serangan), industri pertahanan (pakar dalam pertahanan) dan Tankman (khusus dalam kuasa menumbuk) .

Sistem pencapaian, pada mulanya melalui latihan asas. Di samping itu, keperluan untuk membina sebuah loji kuasa solar untuk menyediakan haba dan kuasa planet kita.

Permainan ini mempunyai sumber seperti logam, silikon, hidrogen, dan Kredit Tenaga (anda boleh membeli mereka untuk wang sebenar). Dengan tahap setiap baru pembangunan lombong, dan meningkatkan jumlah sumber.
Metal - ia adalah bahan-bahan mentah murah, tetapi, tetapi ia memerlukan lebih daripada apa-apa lagi. Elemen utama struktur sokongan untuk pembinaan bangunan-bangunan dan kapal-kapal.
Silikon - sumber ini diperlukan untuk semua kenderaan dan bangunan. Bahan asas untuk pembinaan elemen elektronik dan aloi.
Hidrogen - sumber ini diperlukan sebagai bahan bakar untuk kapal, hampir semua kajian, melihat galaksi, dan juga untuk penggunaan sensor ruas.
Tenaga - ia diperlukan untuk membekalkan tenaga untuk lombong dan pensintesis.

Permainan dalam talian Dunia Oxsar mempunyai Galactic Exchanger - adalah tempat di mana anda boleh bertukar-tukar sumber-sumber yang boleh didapati dengan banyaknya pada sumber amat diperlukan.
Main permainan dalam talian Dunia Oxsar akan terutamanya yang terlibat dalam pelbagai pembinaan bangunan, dan untuk meningkatkan kelajuan pembinaan bangunan, adalah perlu untuk membina sebuah robot kilang, yang menyediakan buruh mudah, dan yang boleh digunakan dalam pembinaan infrastruktur planet.

Penyimpanan logam dan silikon, tangki hidrogen, makmal penyelidikan, silo peluru berpandu, limbungan kapal, loji pertahanan ... dan banyak lagi, tidak kurang daripada bangunan yang perlu dibina untuk pembangunan empayarnya.

Selain bangunan, Dunia Oxsar permainan dalam talian mempunyai senjata besar kapal angkasa yang memberi kesan kebolehan mereka. Ini trak kecil, dan trak besar, dan Pejuang Cruiser, Kematian Bintang Destroyer ... dan, secara amnya, pemilihan adalah mengagumkan! Pertahanan senjata juga pada ketinggian. Di sini dan Laser pemasangan, dan Roket, Plasma dan Ion meriam, pelbagai perisai, dan lain-lain

Permainan dalam talian Dunia Oxsar menggunakan sistem pertempuran yang unik dan pertempuran simulator sendiri. Permainan Marketplace akan membolehkan untuk berdagang sumber, kapal dan artifak dari pemain lain. Dan melakukan penyelidikan, yang dalam permainan pada masa ini 20 spesies, boleh membuka teknologi baru dan sistem senjata yang lebih maju.

Main permainan dalam talian Dunia Oxsar mungkin, dengan mengambil bahagian dalam sistem rujukan, menarik pemain baru kepada permainan dan untuk itu untuk menerima bonus. Anda juga boleh menyertai puak (yang akan memberikan beberapa kelebihan) atau membuat anda sendiri. Melangkah ke dalam Chat, anda boleh berbual dengan pemain lain.

Ringkasnya, saya ingin katakan: Main Dunia Oxsar akan menjadi sangat menarik. Mewujudkan infrastruktur ekonomi dan ketenteraan di planet, dan pergi menjajah lain. Menakluk sistem bintang baru dan galaksi. Saya mengingatkan anda semua yang anda perlukan untuk mula bermain Dunia Oxsar ia Oxsar Dunia Daftar. Nasib baik!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag