Misi Terhadap Keganasan

Nama alternatif: Misi Terhadap Keganasan

Misi Terhadap Keganasan Online - berbilang tindakan SCI-fi dengan model pelanggan percuma. Ini yang menakjubkan penembak orang pertama yang memberikan banyak keseronokan. Bekerja dalam pembangunan syarikat projek Kingsoft. Dan pada tahun 2010, permainan MAT muncul di Internet terima kasih kepada penerbit - syarikat Station CIB Net. Oleh kerana ciri-ciri seperti senjata yang besar, mod permainan yang berlainan, penggunaan barangan unik peralatan, Misi Terhadap Keganasan bermain benar-benar menarik. Bilangan pengguna berkembang setiap hari, dan hari ini anda boleh menjadi salah seorang daripada mereka. Dalam usaha untuk menjadi ahli aktiviti kembara, anda hanya perlu memuat turun Misi Menentang Keganasan. Pelbagai fungsi chat permainan akan membawa anda menggembirakan, dan anda juga membuka akses ke kawasan sosial - ditambah tambahan. Selamat datang ke dunia maya, yang tidak pernah membosankan!

Sebelum anda mula bermain Misi Terhadap Keganasan, akan lebih baik untuk mengetahui apa yang berlaku di dunia ini yang hebat. Perkembangan berlaku pada masa depan yang jauh. Berhadapan antara satu sama lain kedua-dua pihak. Salah seorang daripada mereka cuba untuk mendapatkan penguasaan dunia lebih manusia yang masih hidup dan yang lain mempertahankan hak kebebasan dan ingin memulihkan keadaan di dunia. Pasukan pejuang kebebasan menyusup "dikendalikan dengan betul" dan kini telah menjadi sangat sukar untuk membezakan antara mereka sendiri. Namun lelaki cenderung untuk tidak pergi ke provokasi. Apakah akhir cerita? Jika anda mahu belajar dengan cepat untuk menyertai komuniti permainan.

Untuk ke permainan, anda mesti membuat akaun dan memasang pelanggan permainan pada PC anda. Misi Terhadap Keganasan pendaftaran tidak mengambil banyak masa, dan proses muat turun agak mudah. Tiada tersedu timbul. Apabila kali pertama akan mendapati diri anda di dunia yang tidak diketahui, kita harus menentukan kemunculan watak anda. Sistem Avatar membolehkan anda untuk menyesuaikan rupa hero dengan cara yang anda mahu. Tetapi anda tidak boleh lupa bahawa untuk kemenangan dalam pertempuran externals mencukupi. Penjagaan perlu diambil pakaian yang baik. Misi permainan Terhadap Keganasan membolehkan anda untuk menggunakan senjata yang berbeza. Available 18 jenis senjata utama, 3 jenis senjata menengah, 3 jenis senjata sejuk dan 5 jenis bom tangan. Semua ini anda akan memperoleh dalam kedai khas. Perkara utama adalah bahawa dana yang sedia, tetapi mereka perlu membuat dalam perjalanan permainan, melaksanakan pelbagai tugas. Tetapi kejutan tidak berakhir di situ. Dalam MAT talian boleh bertukar musuh ke dalam binatang (contohnya, babi atau penyu a), dengan menggunakan unsur-unsur khas. Ini adalah di mana anda berseronok dengan sepenuhnya!

Boleh bermain dalam mod yang berbeza. Pilih apa yang anda suka: mod latihan mod tunggal Pasukan Battle, mod survival pasukan, mod survival mod tunggal, zombi mod penaklukan. Dan sebagainya sehingga pertempuran tangki. Cuba semua mod dan di antara mereka tentunya ada yang akan menjadi yang paling disayangi. Nah, teruskan! Nasib baik! Dalam perang ini dengan nasib tidak tidak boleh buat!

 

Bermain juga