Kabus

Nama alternatif: Kabus

Kabus Online (Myst Online) - berasaskan pelayar berbilang permainan dalam talian, percuma, yang telah lama telah disayangi oleh jumlah yang layak peminat permainan yang sama. Permainan Myst talian oleh dan besar ini adalah seorang pemastautin sepanjang hayat peranan-bermain permainan berasaskan pelayar, tetapi walaupun ini, bukan sahaja kehilangan rayuan yang istimewa, tetapi sebaliknya - semakin menjadi lebih baik dan lebih serius dari segi kualiti produk. Permainan dalam talian Mist - ini adalah sekeping sensasi menyeronokkan yang mana orang terus ditarik ke dalam dunia MMORPG.

Daftar Mist dalam permainan tidak akan membawa anda lama. Semua yang anda perlu lakukan - nama akaun, alamat e-mel dan kata laluan untuk mendapatkan akses ke akaun anda. Jadi, selepas beberapa minit di alamat e-mel anda akan menerima surat memberitahu mereka bahawa pendaftaran itu Kabus lebih.

Permainan Myst mempunyai antara muka yang indah, di mana pereka telah bekerja di kemuliaan. Jadi menggunakannya akan dihargai oleh kedua-dua orang baru dan juga orang-orang permainan dalam talian ini - bukan yang pertama untuk merakam.

Salah satu "highlights" permainan ini adalah bahawa dengan peningkatan tahap perubahan watak bukan sahaja ciri-ciri bermain, tetapi juga rupanya. Ia tumbuh, membentuk dan menjadi lebih dan lebih berani. Oleh itu, anda akan sentiasa dapat menentukan tahap anggaran penampilan pada lawan anda sebelum pertempuran bermula.

Menarik pemaju kursus adalah peninggalan ramai yang sudah bosan dengan serangan ke atas kawasan-kawasan badan. Sistem pertempuran, yang membentangkan kita dengan permainan Mist talian adalah sejenis kekeliruan pertempuran biasa dan turn-berasaskan model, menyebabkan pergaduhan yang menarik dan tidak dapat diramalkan. Tidak ada satu duels sebahagian pertempuran kaya dengan permainan, ia juga disediakan bagi pasukan perjuangan, dan ia bermaksud bahawa watak anda bernilai berhati-hati memilih kumpulan atau puak untuk menyertai. Kabus permainan dalam talian yang mempunyai bukan sahaja satu sistem pertempuran, tetapi juga satu sistem mengepam wira anda. Sebenarnya, ketiadaan maya rasuah kelas seperti itu.

Semua dalam permainan, terdapat tiga kombinasi ciri-ciri tertentu watak, yang menentukan kedudukan anda dalam pertempuran itu. Jika anda pemain pertahanan yang sukar, maka anda - ketangkasan dan ketahanan jika anda lebih dekat dalam semangat menyerang gaya, maka ia adalah perlu untuk memberi tumpuan kepada kekuatan dan gerak hati. Oleh itu, bijak menggabungkan taktik pembangunan watak, dari masa ke masa anda membangunkan gaya pertempuran yang unik yang sesuai untuk anda. Permainan online Mist gembira gembira sistem ekonomi maju. Pada purata pengguna ini dapat dilihat dalam jumlah yang layak peluang untuk mendapatkan menyimpan dan penyelenggaraan mereka satu yang tersayang. Pilihan paling mudah dan paling berkesan - pengeluaran dan jualan sumber. Selain itu, anda boleh mendapat daripada pengilang bekalan sama pelbagai artifak. Sudah tentu, perlu membuat usaha yang lebih sedikit, tetapi ganjaran untuk kerja-kerja akan lebih besar. Permainan ini juga menyediakan satu peluang yang menarik untuk mengambil bahagian dalam loteri, tetapi untuk mencuba nasib mereka hanya mula bermain permainan dalam talian Mist.

Dengan setiap peringkat baru watak anda membuka bahagian tertentu lokasi permainan, kemahiran baru dan keupayaan untuk menggunakan senjata yang lebih berkuasa. Sebenarnya, senjata anda, almari pakaian dan kad permainan berkembang ke tahap di mana ia meningkatkan tahap watak anda.

Bermula untuk bermain permainan dalam talian Mist, ramai pemain berpendapat bahawa ia adalah Chur yang rumit dan sukar untuk memahaminya. Tetapi ia adalah tepat untuk permainan ini melaksanakan sistem mentor: Ketiga-tiga tahap pertama akan terpulang kepada anda untuk mengikuti guru-guru anda - pemain seperti anda mempunyai pengetahuan tentang permainan. Meneruskan untuk bermain dalam Mist, apabila anda mencapai tahap empat, anda akan mempunyai peluang untuk menjadi ahli salah satu daripada puak-puak. Oleh dan besar, ruang untuk pemilihan tidak begitu besar, tetapi hampir semua puak-puak dalam permainan - sangat kuat, dan oleh itu anda serius perlu mengambil kira jika anda masih ragu-ragu bahawa menyertai manfaat puak anda.

Dikatakan bahawa Mist bermain yang bukan sahaja menyenangkan, tetapi juga menarik - salah satu permainan beberapa yang berhak boleh dipanggil berjaya. Jangan berdiri-diri, mendaftar dan berasa seperti seorang wira!

 

Bermain juga