Monopoli Bintang

Nama alternatif: Monopoli Bintang, monopoli

Permainan Monopoli Bintang adalah permainan dalam talian secara besar-besaran berbilang kepunyaan genre "strategi ekonomi", di mana anda perlu semangat, nasib, kecerdasan. Ini adalah satu hobi yang menarik dengan rakan-rakan. Juga emosi menyenangkan yang anda mendapat pada permainan jadual Monopoly, dalam VIP-peserta mempunyai peluang untuk memindahkan permainan untuk memenangi dompet sendiri elektronik.

Permainan Monopoli menetapkan kaedah-kaedah yang dekat dengan versi desktop (Monopoly, saudagar, bank, jutawan dan lain-lain ). Untuk kemudahan, permainan yang adalah automatik dalam Monopoli dalam talian, ia tidak kehilangan peluang anda untuk mengambil bahagian dalam membuat sebarang keputusan ekonomi. Matlamat utama permainan ini Monopoli talian adalah merosakkan lawan anda, tetapi ia tidak semestinya dirinya muflis. Keadaan anda Monopoli talian boleh meningkat: untuk menyewa atau menjual rumah anda, anda ingin membeli sebelum ini.

Sebelum Monopoli bermain dalam talian, pastikan komputer anda memenuhi keperluan sistem seperti: pemproses frekuensi - 2GHz, 1GB RAM, Kad Video - 128 MB. Monopoli pendaftaran tidak mengambil banyak masa anda dan mudah:

1. Pada halaman utama, pilih item "Pendaftaran";

2. Sila masukkan alamat e-mel yang sah;

3. Masukkan kata laluan yang selamat dan mengulanginya;

4. Fikirkan nama samaran watak itu dan memuat naik avatar, kemudian masukkan nama sebenar anda, jantina, tarikh lahir dan kawasan kediaman;

5. Pilih "Daftar".

Monopoli permainan - di seluruh dunia papan permainan ekonomi yang popular, yang telah dicipta oleh Amerika Charles Darrow. Permainan Monopoli Bintang cukup menarik, memaksa peserta untuk menunjukkan emosi, selain itu, permainan Monopoli adalah satu strategi ekonomi dengan kaedah-kaedah yang agak mudah. Dalam Monopoli boleh bermain dalam talian sekurang-kurangnya 2 orang. Matlamat anda adalah untuk membuat lawan bankrap. Anda akan Monopoli memainkan online dan seterusnya membuang dadu, bergerak dalam bulatan di beberapa jawatan - pada sebanyak jatuh pada dadu. Tindakan anda dalam Monopoli talian secara langsung bergantung kepada dalam apa bidang (sektor sel) anda akan, iaitu, terdapat beberapa pilihan: membeli sebuah bank atau bangunan , untuk membayar wang tebusan itu, jika laman web ini adalah dimiliki oleh pasukan lawan. Untuk mendapat Monopoli dalam talian, anda boleh menyewakan atau menjual struktur mereka sendiri dan tindakan. Dalam kes itu, jika urus niaga itu tidak mempunyai wang yang cukup, anda boleh mengambil kredit dalam permainan Monopoly.

Anda akan berada dalam talian untuk bermain Monopoli oleh kaedah-kaedah lama. Ia mempunyai lapangan bermain segi empat tepat, anda akan mempunyai saingan, anda roll dadu (maya, dalam hal ini). Permainan Monopoli akan membolehkan anda untuk membeli bangunan dan mengumpul dana. Pencipta Monopoli talian kemuliaan cuba meninggalkan versi persamaan maksimum permainan dalam talian dengan versi sebenar. Saya mesti mengatakan bahawa mereka melakukannya: Minit pertama permainan Monopoli Bintang literal mengkagumkan realisme, kesederhanaan, kewajaran dan kemudahan.

Permainan Monopoli pada asalnya diletakkan sebagai permainan percuma, tetapi ada juga kemungkinan memasukkan cara, sebagai contoh, membeli VIP-status, yang menawarkan banyak kelebihan. Tetapi Monopoli onlin e adalah satu keadaan pilihan: anda tidak boleh menghabiskan wang anda dan nikmati Monopoli online!

Dapatkan Wang Monopoli onlin e dapat bermain dengan pemain lain pada wang yang di bawah perkiraan itu (yang menang anda boleh membawa kepada WMR-purse) . Anda juga boleh mengambil bahagian dalam kejohanan itu, yang mempunyai dana hadiah. Dalam Monopoli dalam talian, terdapat satu lagi cara untuk membuat - untuk mengambil bahagian dalam program affiliate projek. Wang yang anda memperoleh Monopoli onlin e boleh menghabiskan dalam permainan atau meletakkan WMR dompet itu.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag