MonstersArmy

Nama alternatif: MonstersArmy

MonstersArmy Online - berbilang berasaskan pelayar permainan strategi fiksyen genre. Anda akan mendapati diri anda dalam dunia di mana tidak berhenti perjuangan di antara Vampire dan werewolves. Dengan menyertai salah satu, anda perlu mengambil tampuk dalam tangan mereka sendiri dan mewujudkan koloni yang kuat. Istana anda dan akan menjadi syurga antara kempen perjudian terhadap memburu. Sudah tentu, tidak ada orang lain menjadi orang biasa, dan tidak berfikir tentang apa yang berlaku kepadanya boleh berlaku seperti itu. Tetapi bagaimanapun, dan sebaik sahaja anda mula MonstersArmy bermain dengan anda ia telah pun berlaku. Sebaik sahaja anda telah diserang di dalam hutan gelap, apabila anda mengikuti cara anda sendiri, yang mempunyai pekerjaan, anda terjaga sekali berbeza. Sekarang - anda menjadi daging berdarah dahaga. Kelaparan kekal akan menolak untuk tindakan yang baru-baru ini seolah-olah yang jahat dan menjijikkan. Tetapi apa yang boleh anda lakukan? Perlu terus hidup dan melakukan yang terbaik untuk berasa selesa dalam imej baru. Akhirnya pun mula bertanya kepada diri sendiri soalan - dan mungkin lebih baik bahawa ia semua berlaku? Lagipun, orang-orang yang akan memainkan MonstersArmy, semata-mata tidak boleh sila kehidupan mereka!

Dunia permainan penuh dengan pertempuran hangat di antara pihak yang berperang, peristiwa yang luar biasa, pengembaraan gila, dan juga banyak masalah mengenai pertanian di kubu sendiri, baik dan mengambil berat tentang bagaimana untuk mengepam watak anda dan membuat ia dengan itu tanpa kalah . Dan semua ini boleh didapati untuk anda sebaik sahaja anda lulus pendaftaran MonstersArmy itu. Buat Akaun - satu proses yang agak mudah. Dikehendaki mengisi bidang seperti alamat e-mel, Nama pengguna, Kata laluan (pengesahan), kemudian tandakan kotak, dengan itu pakai Perjanjian dan menyatakan hasrat untuk menerima berita, dan kemudian melihat di mel anda dan membuka surat yang anda hantar. Surat ini adalah pautan untuk mengaktifkan akaun anda. Itu semua perniagaan. Ia adalah masa untuk menikmati MonstersArmy Online. Dengan cara itu, keperluan sistem rendah membenarkan ia melakukan hampir sesiapa. Jadi teruskan!

Pada mulanya, anda perlu memilih kepada siapa juga mahu tergolong. Vampire - dengan makhluk kemahiran yang unik malam, serigala jadian - naluri tinggi superman, yang dikurniakan dengan kuasa dan kelajuan. Bahawa Vampire dan werewolves berjuang di dunia yang luar biasa ini untuk kelebihan mereka. Tugas anda - untuk membuat tangan mereka boleh ditembusi, mewujudkan tentera yang kuat, yang tidak takut untuk memasuki konflik, tetapi juga sentiasa melibatkan diri dalam penyelidikan, pembinaan, pembangunan kemahiran baru. Kuasa anda akhirnya akan menjadi lebih dan lebih menarik dan anda rasa anda sudah bersedia untuk berurusan. Hanya permainan MonstersArmy memberi peluang untuk mengalami perasaan yang tidak dapat dilupakan!

Jadi, anda terselamat dan menjadi penjelmaan semula pembunuhnya. Begitu banyak pandangan tentang bagaimana tidak, anda perlu segera mengambil perkara mustahak. Adapun istana, di wilayahnya adalah perlu untuk membina banyak bangunan yang berbeza. Ini bangunan ketenteraan (berek, kandang, dinding bandar kubu), dan penyelidikan (universiti lombong emas), dan dicampur (Village, Shelter, Dewan Bandar, The Forge, Perbendaharaan). Sudah tentu, tidak semua sekali gus. Tetapi secara beransur-ansur semua objek akan dibina di wilayah anda. Terima kasih kepada hartanah anda boleh simpan emas dan orang secara aman. Dan orang-orang dan emas pula adalah antara sumber yang paling berharga. Jika anda berasa cukup kuat, dan anda berfikir bahawa mempunyai kekayaan yang mencukupi, jadi tiada siapa yang akan berhenti menyerang jiran-jiran dengan rompakan. Dan sumber sumber berharga bandar neutral. Jadi jangan duduk diam.

Satu kempen untuk mempunyai apa-apa peluang untuk berjaya, mengumpul tentera yang menarik. Monster permainan Tentera membolehkan anda membuat kumpulan unit seperti unit khas, unit udara, infantri dan askar berkuda. Mengesankan? Betul, perkara utama yang perlu mempunyai kebijaksanaan untuk menguruskan semua!

Satu komponen penting dalam permainan - penyelidikan. Mereka membantu untuk mendedahkan kebolehan istimewa. Mengurangkan kepada Vampire bloodlust, keupayaan baik untuk terbang, Minda Kawalan dan penyembuhan yang lebih baik, dan keupayaan werewolves ranking Mengurangkan kelaparan menyerang Lupin, Lolongan Wolf, dan taktik pakej. Cuba untuk mendapatkan peluang-peluang ini kerana anda di masa depan! Teruskan ke permainan sekarang untuk menjamin masa lapang yang kaya! Nasib baik!

 

Bermain juga