MonstersArmy

Nama alternatif: MonstersArmy

MonstersArmy Online - genre fiksyen permainan berasaskan pelayar berbilang pemain. Anda akan mendapati diri anda di dunia yang tidak menghentikan perjuangan antara vampire dan werewolf. Istana anda dan akan menjadi tempat persinggahan antara kempen perjudian terhadap memburu. Sudah tentu, tidak ada orang lain yang menjadi orang biasa, dan tidak berfikir tentang apa yang berlaku kepadanya boleh berlaku seperti itu. Sekarang - awak dahaga daging berdarah. Kelaparan kekal akan mendorong tindakan yang baru kelihatannya menjijikkan dan menjijikkan. Tetapi apa yang boleh anda lakukan? Akhirnya, mula bertanya kepada diri sendiri soalan - dan mungkin lebih baik bahawa semuanya berlaku?

Dunia permainan dipenuhi dengan pertempuran yang dipanaskan antara parti-parti yang berperang, peristiwa-peristiwa luar biasa, pengembaraan gila, dan juga banyak masalah tentang pertanian di kubu sendiri, baik dan peduli tentang bagaimana mengepam watak anda dan menjadikannya tanpa terkalahkan. Dan semua ini akan tersedia kepada anda sebaik sahaja anda meluluskan pendaftaran MonstersArmy. Buat Akaun - proses yang agak mudah. Diperlukan untuk mengisi bidang seperti alamat e-mel, Nama Pengguna, Kata Laluan (pengesahan), kemudian tandakan kotak itu, dengan itu mengguna pakai Perjanjian dan menyatakan keinginan untuk menerima berita, dan kemudian melihat dalam surat anda dan membuka surat yang anda hantar. Surat itu adalah pautan untuk mengaktifkan akaun anda. Itu semua perniagaan. Sudah tiba masanya untuk menikmati MonstersArmy Online. Dengan cara ini, keperluan sistem yang rendah membolehkannya melakukan hampir semua orang. Jadi teruskan!

Dalam permulaan, anda perlu membuat keputusan untuk siapa yang ingin dimiliki. Vampire - dengan makhluk kemahiran yang unik pada malam itu, manusia serigala - superman yang ditinggikan naluri, yang dikuasai dengan kekuatan dan kelajuan yang hebat. Vampire dan manusia serigala berperang di dunia yang luar biasa ini untuk keunggulan mereka. Tugas anda - untuk membuat milik mereka tidak dapat dikalahkan, mewujudkan tentera yang kuat, yang tidak takut memasuki konflik, tetapi juga sentiasa terlibat dalam penyelidikan, pembinaan, pembangunan kemahiran baru. Kuasa anda akhirnya akan menjadi lebih dan lebih mengesankan dan anda merasakan anda sudah bersedia untuk berurusan. Hanya permainan MonstersArmy memberi peluang untuk mengalami perasaan yang tidak dapat dilupakan!

So, anda terselamat dan menjadi penjelmaan semula pembunuhnya. Banyak pemikiran tentang bagaimana tidak, anda perlu segera mengambil perkara yang mendesak. Bagi istana, di wilayahnya adalah perlu untuk membina banyak bangunan yang berbeza. Sudah tentu, tidak sekaligus. Tetapi secara beransur-ansur semua objek ini akan dibina di wilayah anda. Dan rakyat dan emas pula merupakan antara sumber yang paling berharga. Jika anda merasa cukup kuat, dan anda fikir ia mempunyai kekayaan yang mencukupi, maka tiada siapa yang akan berhenti menyerang jiran dengan rompakan. Dan sumber-sumbernya adalah sumber-sumber yang berharga dari bandar-bandar netral. Jadi jangan duduk diam.

Kempen

A mempunyai peluang untuk berjaya, mengumpul tentera yang mengagumkan. Permainan Monster Army membolehkan anda membuat kumpulan unit seperti unit Khas, unit udara, unit infantri dan berkuda. Mengesankan? Benar, perkara utama untuk mempunyai kebijaksanaan untuk menguruskan semuanya!

Komponen penting permainan - penyelidikan. Mereka membantu untuk mendedahkan kebolehan khas. Mengurangkannya ke Vampire Bloodlust, Keupayaan yang lebih baik untuk terbang, Kawalan Minda dan Penyembuhan yang Lebih Baik, dan keupayaan orang werewolves berada di kedudukan Mengurangkan mogok lapar Lupine, Howling Wolf, dan taktik Paket. Cuba dapatkan peluang ini kerana pada masa akan datang! Teruskan ke permainan sekarang untuk menjamin masa lapang yang kaya!

 

Bermain juga