Monsters vs

Nama alternatif: Monsters vs

Permainan Monsters vs talian - adalah permainan peranan-bermain percuma, yang pergaduhan adalah pada sistem taktikal.

Untuk memahami apa yang merupakan Monsters vs permainan dalam talian bayangkan sebelum raksasa. Sangat gelap dan menghampiri bangkai, dengan mulut yang besar, merah mata? Tertarik, maka berdaftar dan terjun bersama-sama dengan pemain lain dalam Monsters vs talian.

Sertai dalam Monsters vs permainan mudah dan tidak akan membawa anda lama. Perkara pertama yang anda akan perlu membuat Monsters menu vs pendaftaran adalah untuk memilih watak dari salah satu daripada empat perlumbaan, di mana bangsanya akan segera tahu apa jenis raksasa samaran anda akan, sebagai contoh, Zavriev, Mask, Daphne Fury (setiap watak mempunyai pengkhususan tersendiri ), dan hanya kemudian anda membuat nama. Selepas bersetuju dengan peraturan permainan, anda perlu untuk menetapkan kata laluan, yang akan datang untuk campur tangan dalam kehidupan raksasa anda. Seterusnya anda membawa E-mel anda yang sah, dan tahniah, Monsters vs pendaftaran diluluskan. Sekarang anda boleh memainkan watak anda Monsters Vs.

Jangan bergantung kepada fakta bahawa apabila seseorang muncul, makhluk semua hidup anda dalam kesedihan dan kejutan untuk melarikan diri. Kehidupan dan darah raksasa ini penuh dengan masalah ghaib.

Main Monsters vs permainan dalam talian anda tidak akan mudah, kerana ia adalah sukar untuk menyimpan di teluk semua apabila semua adalah sama seperti anda raksasa! Kuasa haiwan dan menjelaskan hubungan dengan kuku dan gigi berada di jauh Zaman Pertengahan di zaman moden raksasa moden dalam senjata pencapaian terbaru sains: gila dan membunuh bahan letupan, laser, dan ada juga UFO! Anda menguruskan semua ini akan mudah, hanya perlu mengikuti kaedah-kaedah: hanya melompat dan memukul tepat pada sasaran. Mencapai penguasaan benar, anda yakin bahawa semua ini adalah hanya permulaan dan tidak ada sempadan untuk kesempurnaan.

Main Permainan Monsters vs talian adalah sangat menarik, kerana variasi kini boleh didapati daripada pembangunan watak.

Dalam Monsters boleh bermain menentang tiga jenis profesion: piroteknik, penjaring dan penggiat. Tetapi untuk mula menggunakan kemahiran bidang yang anda akan perlu menggunakan senjata khusus dalam peperangan. Apabila anda membuka satu kemahiran yang anda perlukan untuk belajar, ia boleh dilakukan untuk kemahiran mata yang akan diberikan hanya apabila tahap baru watak anda.

Monsters vs permainan dalam talian mempunyai apa-apa graf sebagai nada. Nada menentukan stamina watak anda. Sudah tentu dalam setiap memerangi kamu menggunakan sebahagian daripada nada. Tetapi jika raksasa anda sepenuhnya kehabisan nada, maka anda perlu segera membeli koktel atau bintang untuk sebenar. Juga, terima kasih kepada bintang dalam permainan, anda boleh mendapat bonus yang lain, tetapi mereka boleh dikatakan tidak memberi kesan kepada kekuatan peribadi anda, pemain begitu mudah dan realschiki adalah hampir sama dari segi kekuatan.

Jika anda lebih suka pergaduhan besar-besaran, permainan ini dicipta untuk anda. Anda akan dapat untuk menyertai puak-puak pemain lain, dan bagi mereka yang memilih untuk berjuang bersendirian di kedai sebilangan besar tugas yang menarik dan pencarian untuk setiap selera. Perlu diingatkan bahawa dalam permainan ini adalah dihargai bukan sahaja kuasa, kekuatan dan takut samaran lilitan, tetapi juga pemikiran logik akal, licik dan baik.

 

Bermain juga