Mortal Kombat Komplete Edition

Nama alternatif: Mortal Kombat Komplete Edition

Permainan Mortal Kombat Komplete Edition - adalah ciptaan baru dari faytingovy syarikat - Perisian Voltan Tinggi. Penerbit permainan ini adalah kedua-dua syarikat dan Warner Bros Interactive Entertainment. Permainan Mortal Kombat Komplete Edition pc serta-merta merebak di seluruh dunia dan telah memenangi populariti di seluruh dunia selepas penerbitan. Dalam Mortal Kombat Komplete Edition adalah pengalaman yang menyeronokkan untuk bermain! Lagipun, di sini menghabiskan inovasi penting: sistem pertempuran telah bertapis (serangan kombo sistem menjadi lebih bebas) dan inovasi yang paling penting - Super Meter. Skala ini terdiri daripada tiga bahagian, yang secara beransur-ansur boleh diisi bergantung kepada bagaimana mengembangkan senjata teknik wira. Semua orang dalam watak-watak permainan adalah berbeza antara satu sama lain-lain kaedah yang unik dan kejutan kombo-siri. Perlu diingatkan bahawa versi Komplete Edition untuk PC setiap peminat permainan video boleh bermain dengan keyboard, mudah disesuaikan mengikut pengurusan pilihan anda. Selepas pejuang dalam permainan berkumpul dalam pertempuran, di mana tidak ada peraturan dan ada satu matlamat - untuk menang di semua kos! Untuk mencapai matlamat ini, mereka menggunakan semua jenis senjata dan silap mata. Tidak hairanlah pada tahun bermain versi PC, ia telah diiktiraf sebagai permainan faytingovy yang terbaik.

Mari kita bercakap sedikit tentang permainan dan keperluan sistem, yang perlu mempunyai komputer peribadi anda. Mortal Kombat dikeluarkan pada pelbagai platform. Pada - Xbox 360 dan PlayStation 3 output diadakan pada musim bunga tahun 2011. Perlu diingatkan bahawa hanya memulakan semula permainan pergi ke memanfaatkan projek, kerana pepijat telah ditetapkan dalam permainan, walaupun kesilapan itu tidak banyak, tetapi ia adalah satu petanda yang baik! Sudah tentu, selepas pengumuman ini pemaju permainan mendapat nilai tambah yang besar - adalah jualan yang luar biasa permainan dan sama sorakan bersemangat luar biasa pengkritik dari seluruh dunia - tidak akan ragu-ragu pemain. Versi digital permainan Komplete Edition untuk komputer peribadi bertujuan untuk keluar 3 Julai 2011 tahun. Tetapi kotak dihargai dengan permainan cakera, pergi ke rak dan rak ketiga bulan Ogos. Percayalah, permainan Mortal Kombat Edishn lengkap akan menjadi rakan yang sangat baik dan syarikat bersekutu dalam memerangi kebosanan anda. Sekarang mari hendaklah membunyikan keperluan sistem yang diperlukan untuk mengambil bahagian dalam permainan ini:

Dalam usaha untuk membuat komputer anda dapat "menarik permainan ini, ia mesti memenuhi keperluan sistem yang berikut.

- OS: 32-tion, Windows Vista, 7-ka, ka-8;

- Processor dalam ciri-ciri tidak mengikuti: Intel Core Duo, 2. 4 GHz atau AMD Athlon X2, 2. 8 GHz.

- RAM minimum: 2 GB.

- Video atau NVIDIA GeForce 8800 GTS, atau AMD Radeon 3850;

- DX 10.

Untuk mendapatkan ciri-ciri tambahan dalam permainan dan menikmati versi penuh permainan, komputer anda mesti mempunyai konfigurasi berikut.

- OS-64-bit, Windows Vista, 7-ka, ka-8;

- Dalam pemproses - Intel Core I5 ​​750, 2. 67 GHz atau AMD Phenom II X4 965, 3. 4 GHz

- RAM - 4GB.

- Video-peringkat - NVIDIA GeForce GTX 560 atau AMD Radeon HD 6950;

- DX 11.

Dalam permainan bos Mortal Kombat Komplete Edition juga disediakan dan anda perlu berurusan dengan mereka. Lebih-lebih lagi, jika watak-watak yang cedera, mereka benar-benar berdarah gilir pakaian ke dalam kain buruk. Pada masa yang sama permainan ini dilakukan iringan audio yang cemerlang: Muzik latar di sini dan, laungan tajam, frasa asal.

Sebelum memuat turun permainan lihat dengan teliti, Mortal Kombat Komplete Edition video, selepas menonton anda boleh muat turun Mortal Kombat Komplete Edition.

Kami ingin anda nasib baik! Dan jangan biarkan kejayaan!

 

Bermain juga