Multiverse talian

Nama alternatif: Multiverse

Multiverse Online - percuma pelbagai-pelayar berasaskan fantasi peranan-bermain permainan gaya. Ini dunia yang luar biasa di mana kejayaan boleh membuat sesiapa yang akan membuat usaha sekurang-kurangnya beberapa. Anda boleh membuat empayar anda sendiri, untuk membina sebuah kuasa tidak pernah berlaku sebelum kesatuan dan mengambil bahagian dalam pertempuran taktikal yang menarik, menunjukkan kepintaran dicemburui dan keberanian. Plot permainan adalah penuh dengan pelbagai acara, bahawa selepas beberapa minit pertama permainan, anda tidak boleh terkeluar. Permainan Selain dibina sesuatu yang luar biasa untuk hiburan pelayar itu: di sini anda boleh bergerak dari satu dunia yang lain, dan bukannya ditahan di ruang terkurung dan merenung pemandangan yang bosan. Sebagai contoh, anda akan menemui keluasan luas syurga dari kedalaman laut, postapokalipisa tehnofenteziynogo, zombie seram dan tempat-tempat lain dilupakan. Dan walaupun anda berlegar lebih lama di salah satu dunia daripada yang dijangkakan, tidak akan bosan. Berapa banyak yang belum diterokai cara untuk pergi, yang hanya memenuhi makhluk pernah berlaku sebelum ini dengan yang hanya orang yang luar biasa anda akan bertemu! Sebelum ini, ia adalah dibenarkan hanya di dalam mimpi saya, dan kini, bermula bermain Multiverse, anda berbuat demikian tidak dapat dilupakan perjalanan zarah aktiviti riadah setiap hari!

Anda perlu menyemak dalam permainan Multiverse Online, di mana anda perlu mengisi dalam bidang berikut:

- Nama pengguna;

- E-mel,

- Password (dengan pengesahan di baris berikutnya)

- Tingkat;

- Kod keselamatan (dengan gambar).

Lalai untuk melanggani buletin kami e- mel daripada pentadbiran projek, tetapi cek yang anda bersetuju dengan kaedah-kaedah itu dirinya sendiri. Multiverse Pendaftaran dalam talian berakhir dengan menekan butang yang sesuai. Sekarang anda boleh pergi ke dalam alam semesta Multiverse talian tanpa sebarang muat turun dan pemasangan tambahan. Mulakan dengan ujian pertama peperangan, dan anda akan segera menjadi biasa dalam realiti maya sehingga kini belum diterokai!

Permainan Multiverse mempunyai grafik yang berkualiti tinggi, kesan khas kecantikan, terperinci setiap elemen permainan, pelbagai dunia yang membawa pengguna untuk masa depan, pertempuran hebat kepada mekanik Match-3, kebebasan pilihan taktik, keupayaan untuk menukar rupa watak dan secara keseluruhannya. Tetapi di sebalik semua kelebihan ini, permainan ini bukan sahaja tidak memerlukan sebarang yuran langganan, jadi juga sangat setia kepada tetapan komputer. Anda boleh menikmati pengembaraan yang menarik menggunakan konfigurasi PC purata. Jika hanya terdapat satu pelayar moden - dan seronok adalah dijamin!

Sebelum menceburkan diri terjun ke berpusar di sekitar kejadian itu, perlu memahami intipati permainan itu sendiri. Dalam Multiverse, di mana adalah permainan tindakan, memanjangkan crossworld kayadov Empayar. Sebagai penduduk baru tanah yang ajaib, bergabung tenaga rintangan yang sedia ada dan memulakan perjuangan tidak henti-henti terhadap musuh-musuh tanpa belas kasihan. Untuk mengatasi penyerang anda sentiasa perlu mencari sekutu, mengumpul maklumat, mengambil berat tentang senjata yang baik, mengepam ciri-ciri wira. Main permainan yang Multiverse - bermaksud untuk melaksanakan pelbagai tugas, mengumpul koleksi bersaing dengan pengguna juga bercita-cita tinggi kerana anda, mendapat reputasi, membina dan membangunkan istana mengandungi tentera sendiri untuk mengambil bahagian dalam peperangan kesatuan! Pendek kata, tidak aman! Bersabar dan dapat sampai ke tahap yang pening! Bagaimana anda menjadi pakar kepada seluruh prospek sebuah bandar yang hebat? Pukul dengan semangat tidak habis-habis dengan perusuh dan tuan-tuan yang lain - dan terima mengenai anda pasti akan merebak ke seluruh pelusuk alam semesta yang luar biasa!

Segala sesuatu yang terjadi dalam permainan seolah-olah benar. Walaupun bergerak watak yang hampir sama dengan berjalan di atas tanah di dunia sebenar. Dan satu lagi kejutan yang bagus: tidak perlu memilih salah satu daripada kelas-kelas yang ditawarkan, tidak mengetahui terlebih dahulu sama ada anda mahu senario nasibnya. Anda boleh Multiverse bermain dalam talian, memenuhi peranan yang unik berbeza-beza bergantung kepada perasaan, untuk bebas daripada apa-apa preskripsi.

Mari semua jangkaan anda dipenuhi, kerana projek itu telah diwujudkan semata-mata untuk keseronokan anda! Nasib baik!

 

Bermain juga